Cum arată casa de 350.000 de euro a lui Bogdan Mocanu: "Totul este desenat de mine pe tabletă, nu am avut designer de interior"

.

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei locuiește într-o casă de 350.000 de euro la amenajarea căreia a lucrat cot la cot cu muncitorii. Doar terasa cu jacuzzi l-a costat în jur de 25 de mii de euro pentru că și-a dorit ca totul să fie luxos și unic. Chiar dacă amenajarea casei sale a durat mai mult decât se aștepta și a costat pe măsură, Bogdan Mocanu este fericit că are, în sfârșit, casa visurilor sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Mocanu nu s-a uitat la bani când a venit vorba despre casa lui și asta pentru că emisiunea Puterea Dragostei i-a adus celebritatea la care nici nu visa. Contractele de imagine i-au îngroșat serios conturile, iar activitatea de pe rețelele de socializare l-a îmbogățit.

img-23img-23

Cum arată casa de 350.000 de euro a lui Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu a câștigat primul sezon Puterea Dragostei, emisiunea matrimonială de la Kanal D, și a ajuns vedetă peste noapte. Relația cu Andreea Volos nu a rezistat, însă Bogdan Mocanu a avut de câștigat pe plan financiar mai mult decât visa.

Astfel, acum locuiește într-o casă de 350.000 de euro și și-a ținut fanii la curent cu tot procesul de amenajare, precizând că uneori a fost nevoit să muncească și el cot la cot cu muncitorii pentru că nu a găsit oameni suficienți să-l ajute.

'Cheltuiala este mult mai mare decât mă așteptam. În perioada asta sunt așa, cu capul în nori, chiar am plecat la ai mei vreo două zile ca să mă mai deconectez. M-am întors la București, trebuie să văd cum fac cu terasa, trebuie să car saci de ciment, gresie, materiale multe și nu mai sunt oameni pe care să îi plătesc să mă ajute, pentru că aparent toată lumea construiește acum, iar prieteni pe care să-i chem să mă ajute la cărat saci nu prea am', a declarat Bogdan Mocanu, pentru Spynews.ro, acum câteva luni.

Citește și:Cum s-a schimbat relația dintre Pavel Bartoș și Smiley de când artistul a devenit tată: „Greu de explicat. Nu aș vrea să fiu înțeleg greșit, dar…’ / Fiica cea mică a actorului este botezată de el

Citește și: Cum a ajuns Andreea Liptak milionară și ce situație disperată a împins-o în afaceri: „Am construit totul prin forțe proprii. Păream niște angajați de lux, dar salariile…'

Citește și: Andreea Tonciu susține că îi va da voie fiicei sale să pozeze complet goală, la fel cum a făcut ea, când va crește: „Dacă o să vrea să fie sexy, de ce nu?’

Bogdan Mocanu a dat doar pe terasa cu jacuzzi 25.000 de euro

Bogdan Mocanu și-a făcut casă de lux, doar pentru terasă este nevoit să scoată din buzunar zeci de mii de euro. Aici și-a montat un jacuzzi cu numele său gravat pe el, toată amenajarea spațiului ridicându-se la 25.000 de euro.

În ceea ce privește baia, Bogdan Mocanu a ales să fie cu pereți din sticlă pentru a-și admira din pat iubita când face duș.

„Tot ceea ce o să vezi este desenat de mine pe tabletă, nu am avut designer de interior. Dormitorul principal care nu are tavanul finalizat. De asta ți-am zis că trebuie să mai investesc bani. O să fie totul negru cu sticlă. Baia în fața patului ca să am o priveliște drăguță când face iubita duș.

Aici îmi țin adidașii mai scumpicei. Terasa era mult prea mare, dar am făcut sufrageria. Nu știu dacă se vede pe cameră, dar televizorul este foarte mare. În ceea ce privește terasa nu m-am hotărât dacă să o acopăr sau nu. Mi-am pus un jacuzzi aici, am dat cam 7.000 de euro pe el dacă nu mă înșel, dar e cu tot ce îți trebuie. Priveliștea de pe terasă nu e cea mai frumoasă, dar ce îmi place e că în jurul meu sunt doar case', a mărturisit Bogdan Mocanu pe TikTok.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton