Cum arată casa actriței Tora Vasilescu din Buftea: "E făcută de o echipă de maramureșeni care fac biserici"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată casa actriței Tora Vasilescu. Celebra actriță, Tora Vasilescu, 72 de ani, s-a pensionat și duce un trai liniștit într-o casuță superbă, în Buftea, departe de agitația Capitalei. Locuința artistei nu este una oarecare, căci a care a fost construită de o echipă de specialiști maramureșeni care proiectează biserici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marea actrița Tora Vasilescu, 72 de ani, este una dintre cele talentate artiste ale scenei și a ale cinematografiei din România. După ce s-a pensionat, Tora Vasilescu și soțul ei croat Alain Vrodljak, au preferat să se mute, în afara Bucureștiului, mai exact în zona Buftei, unde cuplul deține o casă impresionantă. Locuința Torei Vasilescu a fost ridicată pe un teren de 3.500 de metri pătrați, astfel că actrița și soțul ei se bucură de o curte generoasă și câteva grădini superbe. Casa a fost construită de o echipă de specialiști maramureșeni.

rditora-vasilescurditora-vasilescu

Cum arată casa actriței Tora Vasilescu

Tora Vasilescu s-a refugiat, alături de soțul ei, într-o zonă de poveste, o casă în Buftea, ridicată de profesioniști în construirea vestitelor biserici din zona Maramureșului. Actrița și-a găsit liniștea sufletească și duce un stil de viață sănătos, din care nu lipsește sportul ei preferat, înotul.

Citește și: Tora Vasilescu, despre bărbații din viața ei și trecutul amoros: ‘Nu știam unde să-l caut și am făcut o depresie puternică’

Citește și: Tora Vasilescu, despre rolul Oanei Zăvoranu în telenovela ‘Numai iubirea’, la 20 de ani de la primele filmări: ‘Ea a fost cea mai bună dintre toate și…’

Citește și: „La 14 mă mut de acasă”. Eva Măruță, replică neașteptată în fața tatălui ei, Cătălin Măruță. Cum a reacționat prezentatorul TV

Citește și: Alina Sorescu a răbufnit la adresa lui Alexandru Ciucu, după ce designerul i-a dăruit un buchet de flori, la aniversarea fiicei lor: „Este doar pentru imaginea lui publică. Când ne întâlnim noi doi nu mă salută'

Casa asta e făcută de o echipă de maramureșeni care fac biserici. Eu stau aici ca la mănăstire, să știi. Am o verișoară la mănăstire, aici e mănăstirea mea. Întoarcerea asta la natură mie îmi face foarte bine. Este singura modalitate de a mă salva de lumea asta a urii, a competiției, a luptei, a însingurării. Înotul e singurul sport care simt că îmi face bine, pentru circulație. Și dacă ai și un deget de apă cu whisky e foarte bine. Face bine la circulație. Înot zilnic, am piscină în fața casei', a dezvăluit Tora Vasilescu în emisiunea Rețeaua de idoli, de la TVR 2.

Tora Vasilescu spune că are o pensie „rușinoasă’, după 45 de ani de carieră

Tora Vasilescu s-a pensionat la 50 de ani, iar pentru activitatea ei pe scenă încasează o pensie infimă, puțin peste 2000 de lei. Actrița recunoaște că decizia de a se muta la casă a fost de bun augur, căci ea și soțul ei se bucură de roadele din grădină și solar, pe care le conservă pentru iarnă.

„E adevărat că am o pensie rușinoasă. Așa ne-au răsplătit pentru faptul că am fost soldățeii în serviciul comandant? Am 2.350 de lei pensie de la teatru. (…)

Noroc că mi s-a pus un microfon în gură și am avut ocazia. Dar ce facem? Ce fac bătrânele de pe strada mea? Oamenii pentru care am jucat și am adus bucurie. Mă rog, suntem ultimi mohicani (…) Am grădină, e adevărat, am solar, muncesc și îmi pun la congelator legumele toată vara’, a spus îndrăgita actriță, pentru antena3.ro.

Tora Vasilescu: „Românii nu-și pot plăti facturile din salariu sau din pensii’

Tora Vasilescu e revoltată de traiul greu al românilor, care nu-și pot plăti facturile din salarii și pensii, în contextul exploziei prețurilor din ultimii ani.

„Nu am ieșit să vorbesc despre problemele mele. Mesajul e că românii nu-și pot plăti facturile din salariu sau din pensii. Este exclus! De 3 ori au evaluat. Prima a fost de 5.000, a doua de 1.700 a treia de 7.000 de lei. Nu au spus nimic. Ce ei vorbesc cu noi? Suntem cantitate neglijabilă, normal! Îți vine factura și plătește (..)’, a mai spus Tora Vasilescu, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

FOTO: Facebook



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton