Cum arată casa Ancăi Dinicu. Actrița are o curte mare și o terasă cum mulți își doresc

 Dumitrache Laura
.

Cum arată casa Ancăi Dinicu. Anca Dinicu se numără printre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară, devenind faimoasă după ce a jucat într-un serial de comedie alături de Mihai Bendeac. Talentata artistă și-a deschis ușa casei și a invitat-o pe colega ei de breaslă, Maria Popovici să le prezinte internauților apartamentul său din București.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa Ancăi Dinicu. Actrița Anca Dinicu este cea care i-a dat viață personajului Gina Felea, creat de Mihai Bendeac, din serialul  „Băieți de oraș', care a fost difuzat pe Antena 1. Anca Dinicu a jucat în serialul „Narcis: iubiri nelegiuite', după care a apărut în emisiunea „În puii mei'. Iată imagini cu casa actriței! Cum se simte Anca Dinicu după operația suferită la genunchi în Ajunul Crăciunului: „Am învățat din nou să merg…”

anca dinicuanca dinicu

Anca Dinicu i-a permis prieteni și colegei sale de breaslă Maria Popovici să îi prezinte casa în care locuiește în București. Apartamentul vedetei este spațiu și are o terasă foarte mare, dar și curte, așa cum mulți bucureștini și-ar dori.

Citește și:Cum se simte Anca Dinicu după operația suferită la genunchi în Ajunul Crăciunului: „Am învățat din nou să merg…”

Citește și:Anca Dinicu a fost cerută în căsătorie. De ce a refuzat: „S-a făcut că îi este rău, că…'

Citește și:Când are loc nunta cuplului Dani Oțil – Gabriela Prisăcariu. Ea va purta o singură rochie de mireasă: „Probabil că voi și plânge

Citește și:Armin Nicoară, filmat în timp ce-și bagă capul sub rochia unei femei, la o nuntă. Ce a găsit Claudia Puican în telefonul lui

Cum arată casa Ancăi Dinicu

Anca Dinicu locuiește într-un apartament de lux din Capitală, iar recent i-a permis prietenei sale, actrița Maria Popovici să îi facă turul casei. Mai mult, vedeta a prezentat locuința actriței Anca Dinică pe Storia, în noul episod Case pe case.

Maria Popovici a fost gazdă și a prezentat apartamentul în care locuiește prietena ei, Anca Dinicu. Locuința actriței este situată la parter și este formată din living cu bucătărie încorportată, baie spațioasă, un dormitor și o curte mare. De asemenea, să nu uităm de terasă amenajată special pentru momentele de relaxare. Baia actriței este decorată cu marmură, având un stil minimalist. Living-ul și bucătăria sunt în aceeași încăpere, dar acest lucru pare să nu o deranjeze pe Anca Dinicu.

Deci aici gătește Anca Dinicu, mă rog, aici își comandă mâncare Anca Dinicu. Nu mă așteptam să fie o bucătărie atât de mare, recunosc că simt un pic de invidie, dar îmi trece când mă gândesc că e open space, că eu sunt din aia care are nevoie de ușă la bucătărie', a spus Maria Popovici.

Anca Dinicu, colecții de fotografii de artă în living

Anca Dinicu este pasiontă de artă, iar în locuința sa există câteva piese de artă minunate. Actrița are o colecție de fotografii de artă în sufragerie, în nuante alb negru. De asemenea, Maria Popovici a reușit să găsească mai multe obiceiuri interesante ale actriței.

Aceasta a descoperit că prietena sa deține în casă o bandă de alergat blocată de pernele canapelei, peretele din dormitor este acoperit de o drapei, iar lângă pat are un tablou cu amprentele lăbuțelor cățeilor Mini și Ibra.

Anca Dinică a refuzat să se căsătorească cu fostul ei iubit

Actrița are un mare succes în cariera sa, iar pe plan amoros, lucrurile stau putin diferit. Anca Dinicu a suferit din dragoste și chiar l-a refuzat pe fostul partener atunci când a cerut-o în căsătorie. Actrița a avut parte de o mare dezamăgire și preferă să fie discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală.

,,Nu s-a pus în genunchi! A făcut o întreagă regie. S-a făcut că îi este rău că în fine. Nu m-a surprins, nu mi se părea contextul de așa natură. (…) Nu știu, trebuie să mă facă să râd. Trebuie să râd, nu să zâmbesc. Am avut un iubit și i-am zis: mie nu-mi place că tu nu mă faci pe mine să râd.', a precizat vedeta tv.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton