Cum arată casa de 900 mp în care locuiesc Andreea Popescu și Rareș Cojoc: "E vorba de câteva milioane de euro, nu mai găsești așa ceva"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată casa de 900 mp în care locuiesc Andreea Popescu și Rareș Cojoc. Andreea Popescu se simte o femeie împlinită alături de soțul Rareș Cojoc și cei trei copii ai lor. Fosta dansatoare a Deliei a povestit despre casa cu etaj în care locuiește împreună cu familia. Este vorba de un penthouse de 900 mp, construit chiar de soțul ei, iar valoarea imobilului se ridică la câteva milioane de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rareș Cojoc și Andreea Popescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România. Cei doi soți au trecut prin multe cumpene pentru a fi împreună, iar astăzi au parte de familia de vis pe care și-au dorit-o mereu. Andreea Popescu și soțul ei au dat lovitura și în lumea afacerilor. Rareș Cojoc este și antreprenor, iar în unul dintre blocurile pe care le-a construit și-a făcut și un penthouse. Locuința are peste 900 de metri pătrați și este evaluată la câteva milioane de euro.

screenshot-22screenshot-22

Cum arată casa de 900 mp în care locuiesc Andreea Popescu și Rareș Cojoc

Andreea Cojoc și familia ei locuiesc într-un penthouse de 900 de metri pătrați, care cuprise, printre altele, șapte camere, un living care ar face cât 10 camere, așa cum spune artista, dar și o cameră de joacă.

Citește și: Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat, după ce au stat mai multe luni separați: 'E o poveste mai lungă. El e mai libertin așa și…'

Citește și: Andreea Bănică, despre problemele din mariajul cu Lucian Mitrea: „Noi ne certăm zilnic. E gelos. Am pățit un episod…” Sunt căsătoriți de 15 ani

Citește și: De ce Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc casă în satul natal al actriței: „Asta ne dorim să oferim copiilor, cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza’

Citește și: Ce operație estetică vrea Oana Roman să-și facă: „Singurul complex real pe care îl am. Îmi doresc să scap de…’. Cum își menține tenul

Locuim aici de doi ani. Este un penthouse făcut așa cum ni l-am dorit. Am ales talpa blocului, unde am construit toată casa noastră, de peste 900 de mp. Mie îmi place mult aici, avem o terasă foarte mare, pomi, văd stelele… nu se compară cu altceva.

Dacă o s-o vindem vreodată, o să fie vorba despre câteva milioane de euro. Nu mai găsești așa ceva în București', a dezvăluit artista pentru Playtech.

Andreea Popescu, despre statutul de mamă a trei copii

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, mărturisește că marele ei vis a fost dintotdeauna să aibă copii. Simte că cei trei micuți pe care îi are cu soțul ei sunt motivul pentru care ea trăiește.

Copiii sunt o bucurie pentru mine! Chiar mă gândeam că sunt femei care aleg să nu facă copii. Mă gândeam cât de trist e să mă văd la vârsta asta fără copii. Să nu am pe nimeni aproape de mine, să fiu singură pe lumea asta, să nu las nimic în urma mea, să nu fie nimeni în urma mea!', a explicat vedeta, potrivit sursei menționate.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton