Cum arată vila Andreei Bălan din Pipera. Are cinci băi și două dressing-uri: "Costă în jur de 850.000 de euro"

 Dumitrache Laura
.

Cum arată casa de aproape 1 milion de euro a Andreei Bălan. Celebra artistă are o vilă impresionantă în zona Pipera, din Capitală. Jurata de la Te cunosc de undeva se mândrește cu casa în care locuiește, iar recent le-a arătat internauților imagini cu locuința sa de lux. Vila Andreei Bălan costă 850.000 de euro și are cinci băi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. În vârstă de 39 de ani, artista se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât și profesional. Cântăreața le-a arătat fanilor săi imagini cu locuința sa din Pipera.

andreea balanandreea balan

Vila Andreei Bălan are 340 de metri pătrați, și este estimată la valoarea de 850.000 de euro. Recent, un creator de conținut abordează diferite persoane publice și le întreabă cât plătesc chiria și unde locuiesc. Mai apoi le cere acestora să le arate locuințele în care își petrec timpul. De această dată, Andreea Bălan a fost oprită pe stradă și a acceptat să-și deschidă ușa casei pentru a le arăta internauților locuința sa.

Citește și: Andreea Bălan le-a făcut cunoștință celor două fiice cu iubitul ei, Victor Cornea. Cum l-a filmat pe tenismen alături de Ella și Clara

Citește și:Andreea Bălan a recunoscut că piesele sale sunt inspirate din viața personală: 'În Andre nu prea ne dădeam seama ce cântăm. Acum cânt despre mine și despre etapele pe care le trăiesc'

Citește și:Amalia Enache a răbufnit după vacanța în Barcelona: „Gălăgia, îmbulzeala… un aer puternic de cotropire”

Citește și:Ce surpriză a avut Ramona Gabor după ce a purtat o bijuterie a mamei sale, care a murit acum 10 ani: „Unele lucruri sunt menite să se întâmple”

Cum arată casa Andreei Bălan, situată în zona Pipera

Andreea Bălan se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta a fost întotdeauna deschisă cu viața sa personală, iar recent și-a deschis ușa casei și le-a arătat internauților cum arată vila sa din Pipera. Andreea Bălan a fost oprită pe stradă și întrebată cât plătește chirie în București, dar iată care a fost răspunsul vedetei. „Nu plătesc chirie în București. Da, am casa mea. Ținând cont că zona e foarte bună, casa e foarte mare. Locuiesc în Pipera. Cred că în jur de 850.000. Puțin vă arat!', a spus Andreea Bălan la începutul videoclipului postat pe TikTok.

Vedeta a precizat că vila ei are 340 metri pătrați, cinci băi și trei locuri de parcare. Mai mult, artista a dezvăluit că are două intrări deoarece casa a fost construită ca duplex, dar ulterior artista a modificat-o. Pe parcursul clipului, Andreea Bălan le-a arătat internauților că are mai multe încăperi. Aici este spălătoria. Spălăm cu două mașini de spălat, cu uscător, călcător, tot ce trebuie pentru că avem doi copii. Când suntem cu copii sunt multe lucruri de spălat'a mai spus artista.

Andreea Bălan are un living de 120 de metri pătrați

Andreea Bălan a prezentat și cea mai mare cameră din casa sa. Este vorba de livingul vedetei, care măsoară 120 metri pătrați și este foarte spatioasă. Andreea Bălan are propriul studio de înregistrări, dar nu este dotat cu aparatura necesară.

„Aici este studioul de înregistrări. Este făcut ca și studio de înregistrări, doar că nu avem aparatură, dar este antifonat ca și studio'. De asemenea, artista le-a creat fiicelor sale un loc de joacă amenajat și chiar au două camere pentru joacă. Artista a explicat în continuare că are două dressing-uri și o curte impresionantă cu un teren pe care joacă tenis.

Andreea Bălan are o carieră de succes, iar pe plan personal se poate considera o femeie împlinită. Vedeta formează un cuplu cu tenismenul Victor Cornea și au o relație frumoasă de dragoste. Artista a decis să fie mai rezervată în ceea ce privește detaliile legate de viața sentimentală, dar nu ezită să se afișeze alături de iubitul ei, pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton