Cum arată casa Danei Rogoz, după ce ea și soțul ei și-au amenajat singuri mansarda: „Plec cu greu de acasă și îmi vine să mă întorc cât mai repede”

 Oana Pantazi
.

Cum arată casa Danei Rogoz, după ce ea și soțul ei și-au amenajat singuri mansarda. Dana Rogoz a povestit nu o dată că este pasionată de amenajările interioare, dar de data aceasta, împreună cu soțul ei, a amenajat superb mansarda casei în care locuiesc. După cum, de altfel, chiar ea mărturisește, după ce proiectul a fost gata, actriței nu-i mai vine să plece de acasă, atât de încântată este de ce a ieșit. Iată cum arată mansarda Danei Rogoz!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa Danei Rogoz, după ce ea și soțul ei și-au amenajat singuri mansarda. Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, și-au amenajat singuri mansarda casei, iar rezultatul este unul incredibil. Deși nu au apelat la designeri, totul a fost făcut cu forțe proprii și lucrările au durat aproape un an, actrița este extrem de încântată de rezultat. Dat fiind că are o pasiune pentru amenajările interioare, Dana Rogoz s-a descurcat foarte bine fără ajutor profesional.

captura-5captura-5

Cum arată casa Danei Rogoz, după ce ea și soțul ei și-au amenajat singuri mansarda

Deși extrem de ocupați amândoi, Dana Rogoz și Radu Dragomir au reușit să finalizeze un proiect la care au muncit cu mult drag – cei doi și-au amenajat singuri mansarda, care acum a devenit un loc de care cu greu te poți dezlipi.

„Noi nu am pornit acum cu gândul că vrem cu totul altceva decât aveam deja. Nu ne-am propus să schimbăm cu totul amenajarea mansardei, știind de la bun început cum va arăta proiectul final și ce piese noi trebuie să cumpăr. Nu, am luat-o pas cu pas, bucurându-ne de proces', a scris Dana Rogoz pe blogul ei, unde a postat și niște poze senzaționale cu rezultatul muncii lor.

Citește și: Cum a trecut Dana Rogoz peste faptul că soțul ei este mai mare cu 19 ani decât ea:'Și eu aș fi judecat dacă…'

Citește și: Secretul relației dintre Dana Rogoz și Radu Dragomir. Sunt împreună de 18 ani: „Ne-am schimbat împreună'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir: „Prima impresie a fost că este un…’

Planurile lor s-au schimbat pe parcurs, au trecut de la alb complet la natur, pardoseala a fost înlocuită cu parchet, dar orice eșec s-a transformat în ceva pozitiv.

„Am pornit acum un an, știind că vrem să schimbăm bucătăria. Apoi, pardoseala epoxidică s-a crăpat, așa că ne-am hotărât să punem parchet. Alb sau natur? Natur a rămas într-un final și mă bucur că nu ne-am ținut de planurile inițiale cu „totul alb, totul alb, totul alb'. E mult mai cald în varianta aceasta', a dezvăluit actrița.

Dana Rogoz: „Am economisit banii de bilete de avion pentru plata bucătăriei pe comandă”

Cum nimic nu se face fără efort, Dana Rogoz și Radu Dragomir au preferat să renunțe la vacanțe în locuri exotice, pentru a-și renova mansarda după bunul plac.

„Cadou de Crăciun ne-am cumpărat canapeaua maro. De Revelion nu am mai plecat prin țări prea îndepărtate și am economisit banii de bilete de avion pentru plata bucătăriei pe comandă. Apoi au venit scaunele de dining vintage, comandate din Germania. De Paște ne-am făcut cadou boxa. Iar acum câteva zile au ajuns măsuțele de cafea și, ultimul, covorul. Urmează să ne ajungă și o lampă vintage nouă. De aceea vă spuneam că mansarda e „aproape' gata și că tot în etapa aceasta va rămâne mereu. Și ce frumos că e așa!', a mai povestit Dana Rogoz.

Chiar dacă au muncit mult și totul a necesitat atât efort fizic, cât și material, actrița mărturisește că acum, după ce a renovat mansarda, nu-i mia vine să plece de acasă.

„Cert e că sunt îndrăgostită de noua noastră mansardă. Efectiv plec cu greu de acasă și îmi vine să mă întorc cât mai repede, doar pentru a petrece mai mult timp în acest spațiu al nostru, pe care Radu și cu mine l-am redecorat pas cu pas, așa cum am simțit. Poate tocmai de aceea consider că e o amenajare cu personalitate, care ne reprezintă foarte mult', a mai spus Dana Rogoz pe blogul personal.

Foto: Instagram, Danarogoz.com

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton