Cum arată casa de 16 milioane de dolari în care locuiesc Hailey și Justin Bieber. Înainte i-a aparținut Madonnei!

 Oana Pantazi
.

Cum arată casa în care locuiesc Hailey și Justin Bieber. Artistul și soția lui urmează să devină părinți anul acesta, iar bebelușul lor va veni pe lume în luxoasa vilă din the Madison Club, cea mai cunoscută enclavă de celebrități din Coachella Valley. Casa i-a aparținut în trecut Madonnei, care a locuit acolo nu mai puțin de 9 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa în care locuiesc Hailey și Justin Bieber. Deși înregistrările arată că tranzacția a fost, de fapt, încheiată anul trecut, abia acum s-a aflat că Justin Bieber și soția sa, Hailey, au fost cumpărătorii care au plătit 16,6 milioane de dolari pentru extravaganta proprietate aflată în spatele porților păzite, din The Madison Club, cea mai faimoasă comunitate de celebrități din Coachella Valley. Cei doi și-au cumpărat nu doar o vilă de lux, ci și liniștea, pentru că este un loc inaccesibil privirilor indiscrete.

bieber-1-1bieber-1-1

Cum arată casa de 16 milioane de dolari în care locuiesc Hailey și Justin Bieber

În 2013, după ce a locuit acolo aproape un deceniu, zeița pop Madonna a vândut proprietatea unui investitor privat pentru 19,5 milioane de dolari. Acesta a efectuat câteva renovări și a reintrodus-o pe piața imobiliară doar un an mai târziu, la 27 de milioane de dolari, ulterior fiind listată la prețul de 33,5 de milioane de dolari. Nouă ani mai târziu, casa a fost achiziționată de Hailey și Justin Bieber pentru 16,6 milioane de dolari și merită fiecare cent: este înconjurată de copaci maturi și luxurianți, care feresc proprietarii de privirile indiscrete.

Citește și: Cu ce a deranjat-o Jador pe Teo Trandafir, când a fost invitat în emisiunea ei: „E mai agitat pentru gustul meu. A venit peste mine în fotoliu. Începe să facă…’Citește și: Cu ce a deranjat-o Jador pe Teo Trandafir, când a fost invitat în emisiunea ei: „E mai agitat pentru gustul meu. A venit peste mine în fotoliu. Începe să facă…’

Citește și: Ce ținute au etalat invitații la petrecerea de Ziua Regalității. Marina Voica, apariție elegantă la 87 de ani / Denise Rifai, Alexandru Ciucu și Malvina Cervenshi au fost surprinși la eveniment

Citește și: Selly, discurs la Summitul NATO pentru Tineret din Miami: „Nu vreau să trăiesc într-o lume unde AI decide ce este adevărat şi ce nu’

De asemenea, este imposibil să treci cu vederea dimensiunea impresionantă a terenului. Există loc pentru un teren de tenis, o piscină uriașă și zone de relaxare înconjurate de palmieri. Iar atunci când găzduiesc o petrecere, proprietarii își pot răsfăța oaspeții folosind barul complet aprovizionat de la piscină.

Casa are o amprentă la sol de peste 1.000 de metri pătrați, ceea ce reprezintă spațiu amplu pentru numeroasele camere: paisprezece băi, două bucătării și nouă dormitoare. Este dotată și cu o sală de sport mare, bine echipată. Există și o sală de proiecție, care arată ca un adevărat cinematograf. Proprietatea include chiar și două case de oaspeți, situate la o mică distanță de reședința principală. De asemenea, la marginea terenului a fost construită o clădire mai mică pentru a găzdui personalul care ar dori să locuiască acolo, cum ar fi grădinarul, bucătarul sau menajera, după cum se poate vedea și în fotografiile postate de remax-dabord.com, înainte ca vila să fie cumpărată.

Situată pe una dintre cele mai vânate străzi din comunitate, noua casă a familiei, orientată spre vest, are vecini la fel de celebri. Chiar alături se află un conac ultra-contemporan deținut de Kris Jenner, iar în imediata apropiere se află o casă și mai mare, care a fost construită la comandă pentru Kylie Jenner. Printre rezidenții celebri ai Madison Club se află Tim Cook, Adele, Kourtney Kardashian, Scooter Braun și Phil Knight, de la Nike.

 Hailey și Justin Bieber vor deveni părinți pentru prima oară

Hailey (27) și Justin (30) trăiesc acum cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, artistul și modelul urmând să devină părinți pentru prima oară. Cei doi au ales să dea minunata veste fanilor prin intermediul unui videoclip făcut în ziua în care și-au reînnoit jurămintele de căsătorie. Vestea a fost primită cu entuziasm în mediul online, unde postările celor doi au primit milioane de like-uri și sute de mii de comentarii.

Îmbrăcată într-o rochie albă din dantelă, cu voal din același material pe cap, Hailey și-a surprins fanii în momentul în care cadrul s-a lărgit și is-a văzut burtica de gravidă. Soția lui Justin Bieber este însărcinată în 6 luni și urmează să intre curând în al treilea trimestru de sarcină, notează TMZ.com.

Hailey a postat și niște fotografii cu ea și cu Justin în mijlocul naturii, în diferite ipostaze, iar una dintre ele scoate perfect în evidență sarcina ei avansată. Postarea ei a adunat 8,5 milioane de aprecieri în nici 12 ore, în timp ce Justin a ajuns la un record de 12 milioane de like-uri. Fanii i-au felicitat în număr mare, cu atât mai mult cu cât, în urmă cu 2 ani, Hailey s-a confruntat cu probleme de sănătate care au împiedicat-o să rămână însărcinată.

Foto: Profimedia, Instagram, remax-dabord.com

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton