Cum arată casa Elenei Lasconi din Câmpulung Muscel: "Stătea să cadă. Toţi banii pe care i-am făcut i-am investit aici"

 Dumba Gabriela
.

Elena Lasconi are o casă cu etaj în Câmpulung Muscel, pe care a descris-o ca fiind căminul visurilor sale. Candidatul URS la președinția României spune că a visat dintotdeauna să aibă o casă la munte, dar cum nu își permitea una pe Valea Prahovei, a ales să se mute la Câmpulung. Se întâmpla acum 21 de ani, iar Elena Lasconi nu regretă o secundă acea decizie. Iată cum arată Cum arată casa din Câmpulung Muscel a Elenei Lasconi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cum arată casa Elenei Lasconi din Câmpulung Muscel. Elena Lasconi, preşedintele USR şi candidatul la alegerile prezidențiale din acest an, a dezvăluit cum a ajuns să se mute la Câmpulung Muscel și care este povestea casei în care locuiește acolo. Elena Lasconi mai spune că toți banii pe care îi avea strânși atunci i-a investit în casa care stătea să cadă atunci când a cumpărat-o.

casa-elena-lasconi-1casa-elena-lasconi-1

Cum arată casa Elenei Lasconi din Câmpulung Muscel

Casa Elenei Lasconi are un etaj, iar pe acoperiș sunt așezate panouri fotovoltaice. La intrarea în curte, pe partea dreaptă, sub vița de vie, Elena Lasconi are și o masă cu două scaune. În spatele casei e livada cu pomi fructiferi, cu prune, gutui, dar și o zonă de relaxare cu grătar și două bănci.

„Tot timpul m-am vizualizat că o să fiu o bunică cu trei nepoţi, că o să am un sorț şi o să fac cozonaci. Mă vizualizam undeva la munte într-o casă de lemn. Asta îmi doream.

Toată copilăria mea am deschis geamul şi vedeam Retezatul. Sunt fată de munte şi am încercat să caut teren ca să îmi fac o căbănuţă. Pe Valea Prahovei nu te puteai apropia atunci. Şi am auzit în redacție că unii colegi şi-au luat o casă la Câmpulung. Asta se întâmpla în urmă cu 21 de ani. Şi am cerut numărul agentului imobiliar, căruia anul acesta i-am cununat băiatul.

Casa stătea să cadă. Nu mi-au spus că există o casă dărăpănată. Eu voiam atât: să fie un teren care să aibă în capăt un pârău şi de acolo să pornească pădurea. Toţi banii pe care i-am făcut i-am investit aici' a povestit Elena Lasconi, conform antena3.ro.

Tot ea a povestit că de Crăciun a împodobit un brad mare în grădină, unde i-a avut invitați pe locuitorii din Câmpulung Muscel. Susține că obișnuiește să își invite și vecinii la masă, își amintește că la un moment dat a gătit gulaș. În spatele casei Elenei Lasconi e pădurea, dar și râul.

Am un mușuroi de furnici care sunt fan dulciuri. Şi am grijă de furnicuțe. E o lecție din copilărie, că atunci când ții post să oferi mâncare celor mai mici ființe”, a mai spus Elena Lasconi.

Citește și: Monica Anghel a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „Ea a zis că sigur o să fac ceva în zona aceasta, se ocupa de toate toaletele mele de scenă. Ce spune despre rivalitatea din showbiz și despre dezavantajele celebrității / EXCLUSIV

Citește și: Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, și-a îndeplinit marele vis! Sala de balet a Teatrului Constantin Tănase va purta numele regretatului artist: ‘Le sunt recunoscătoare lui Vasile Muraru și Valentinei Fătu… / EXCLUSIV

„Ador lucrurile astea simple, de care am uitat să ne bucurăm. Acum poate ne permitem să mergem într-un concediu, eu nu am mai fost de cinci ani, să stai la o terasă sau dimineața la micul dejun să vezi fructele astea, dar atunci când să le iei de aici… (n.r din livadă). Se spune că energia pe care ţi-o dă fructele sau legumele sunt atunci când le iei direct din pom sau din pământ şi le consumi în două ore”, a mai povestit Elena Lasconi.

Elena Lasconi, despre legătura specială cu bunica ei

Elena Lasconi a povestit apoi despre bunica sa, care i-a oferit cele mai importante lecții de viaţă. 

„Eu nu am simțit sărăcia, deși ea a existat până la 7 ani, dar după a fost mai bine. Eu nu am simțit-o pentru că bunica știa să facă o poveste din tot. Eram 9 oameni în două camere şi bunica a venit cu o pâine neagră, care de obicei era mâncare pentru porci. 

Când am văzut-o, eram cu fratele meu, eram micuți. Eu imediat m-am activat ca să pun surcele că eu credeam că fierbem pentru mâncarea la porci. Şi a venit cu pâinea şi a zis: să ştiţi că dacă mâncați toţi din pâinea asta o să aveți cu toți grupa zero. 

Şi dacă aveți grupa zero poţi să faci orice vrei în viaţă. Şi ne-am luat la întrecere să mâncăm pâinea aia. Şi după mi-am dat seama că ea nu avea ce să ne aducă de mâncare. Şi noi ne-am luptat şi am mâncat pâinea aia şi a fost o bucurie. Deci a reuşit să facă o poveste şi să nu simţi durerea, lipsurile, şi pe mine asta m-a impresionat şi întotdeauna i-am urmat exemplul. (….)

Dar întotdeauna m-am simțit bogată şi am avut atitudine de om bogat. Nu ştiam de unde venea. Cred că, cu asta m-a încărcat bunica şi a pus atât de mult preţ pe relațiile cu cei din jur. De la ea am învățat o poruncă foarte grea, pe care nu ştiu dacă am reuşit să o pun în practică 100%: Iubește-ţi aproapele ca pe tine. E greu să faci asta, mai ales că sunt unii care îţi vor răul cu orice preţ„, a mai spus Elena Lasconi la Antena 3.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton