Cum arată casa Ilenei Sterp: "E dezordine, femeile mă înțeleg"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată casa Ilenei Sterp. Ileana Sterp, sora cântărețului de muzică de petrecere, Culiță Sterp, trăiește o viață minunată, alături de soțul ei, care o adoră. Sora lui Culiță este însărcinată și mai are foarte puțin până când va naște. Ileana Sterp are deja o fetiță și este foarte entuziasmată că va aduce pe lume al doilea copil. Sora lui Culiță Sterp este foarte activă pe social-media, așa că a prezentat recent ritualul ei din fiecare sâmbătă dmineață, iar cu această ocazie a făcut și un tur al casei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa Ilenei Sterp. Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, se află în ultimul trimestru de sarcină, iar în curând, va aduce pe un lume un nou membru al familiei. Ileana și soțul ei, Andrei Aloman, sunt deja părinții unei fiice superbe și abia așteaptă să-i ofere micuței un frățior sau o surioară. Ileana Sterpe ste foarte activă pe social-media, unde împărtășește urmăritorilor momente importante din viața ei. Recent, Ileana a simțit nevoia să-și exprime of-ul pe Instagram, apropo de treburile casnice, pe care trebuie să le facă, chiar dacă burtica de gravidă este deja destul de mare. Cu această ocazie, Ileana Sterp a făcut fanilor și un tur al casei, în timp ce făcea curat în fiecare cameră.

screenshot-2023-03-20-110400screenshot-2023-03-20-110400

Cum arată casa Ilenei Sterp

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, este o mămică și soție foarte devotată familiei, chiar dacă este însărcinată în ultimul trimestru, ea continuă să se ocupe de treburile casnice. Ileana a postat un clip pe social-media, în care împărtășește fanilor ritualul ei de fiecare Sâmbătă dimineață, ce constă într-o curățenie generală, în toată casa. Cu această ocazie, fanii au avut ocazia să vadă cum arată locuința Ilenei Sterp.

Citește și: Ileana Sterp, în lacrimi, în fața fanilor

Citește și: Ileana Sterp, după accidentul provocat de Culiță Sterp: „A fost un șoc pentru el'

Citește și:Ce probleme de sănătate are Theo Rose în luna a șasea de sarcină: „Sunt niște dureri noi'

Citește și:Shakira a fost fotografiată când plânge, într-un mall din New York. Cine a consolat-o

Dani și Carla au plecat în oraș, iar eu am rămas acasă să mă odihnesc'.
Cred că femeile mă înțeleg foarte bine că atunci când e dezordine în casă și 100 de lucruri de făcut, noi nu putem să stăm.
Pot să mă relaxez abia după ce treaba în casa e făcută, iar acum că am terminat, mă gândesc să coc niște brioșe
„, a scris sora lui Culiță Sterp pe Instagram.

Ileana Sterp, despre soțul ei: „E un om atât de sensibil”

Ileana Sterp și soțul ei, Daniel Aloman, sunt căsătoriți de trei ani și, împreună, formează o familie superbă, alături de fiica lor. Ileana a mărturisit într-un interviu, că a învățat foarte multe de când este împreună cu soțul ei

„Am învățat că un bărbat poate fi mai sensibil decât mi-am putut eu imagina. Arătând lucrul ăsta, soțul meu îmi dă lecții de bunătate zilnic. E un om atât de sensibil și de bun, încât eu nu mă gândeam că există bărbați așa. Comparația asta pot să o fac între ei. Mă uit la Dani câtă iubire îi arată Carlei, poate și tatăl meu simțea, dar nu arăta. E foarte important să arătăm ce avem în suflet, că altfel cum să știe persoana de lângă noi. ', a declarat Ileana Sterp într-un interviu.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton