Cum arată casa în care s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa: „Am rămas datoare cu...”. A amenajat o cameră special pentru pisicile ei

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată casa în care s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa și Claudia Iosif, alias Babs, s-au despărțit după 11 ani de relație. Toată lumea se aștepta la o nuntă din partea lor sau chiar venirea pe lume a unui copil, însă, din nefericire, s-a produs despărțirea între cei doi și se pare că nu mai este cale de împăcare. Cum arată noua casă a Claudiei Iosif, în care s-a mutat singură!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, înainte de a confirma despărțirea de Dorian Popa, Claudia Iosif a anunțat pe rețelele de socializare că și-a cumpărat propria locuință și a publicat primele imagini cu imobilul. Designerul vestimentar și-a cumpărat un apartament extrem de spațios, cu multe elemente de decor din lemn, însă între timp l-a renovat complet și l-a făcut pe gustul ei.

whatsapp-image-2023-11-09-at-11.25.41whatsapp-image-2023-11-09-at-11.25.41

Citește și: Unde s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa. Tânăra a plecat din vila în care a locuit 11 ani cu artistul

Citește și: Cum arată casa Claudiei Iosif, iubita lui Dorian Popa: „O voi transforma complet'. Și-a cumpărat propriul apartamen

Citește și: Fiul lui Harrison Ford divorțează după 14 ani de căsnicie. Ben și Emily au împreună doi copii

Citește și: Fiica Elenei Lasconi regretă scandalul cu mama ei și că a acuzat-o de homofobie. Oana Lasconi: „Nu trebuia să mă arunc cu capul înainte când…”

Cum arată casa în care s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa

Acum, după ce ea și Dorian Popa și-au spus adio, Claudia Iosif a grăbit lucrările la noul ei apartament pentru a se muta cu tot ceea ce avea în vila de lux unde locuia cu artistul. Recent, designerul a postat un clip video în care le arată fanilor cum arată parterul casei, care este unul foarte spațios, iar acum nu a ezitat și a prezentat și cum și-a decorat și mobilat etajul.

'Am rămas datoare cu etajul casei…', a scris Babs în dreptului clipului video în care prezenta cum arată etajul casei.

Claudia Iosif a mers pe nuanțe de alb, combinat cu crem și bej atunci când a ales mobilierul și elementele de decor. În timp ce la parter se bucură de un living generos și etajul este la fel de mare, astfel că a putut să compartimenteze propriul ei dormitor, un dressing, baia, cât și o cameră a pisicilor.

A amenajat o cameră special pentru pisicile pe care le are

Da! Claudia Iosif a decis ca pisicile ei să aibă propria lor cameră la etajul casei unde s-a mutat. Nu, nu este deloc o glumă, asta fiindcă așa cum ea și-a făcut mobilieru pe comandă, în camera destinată pisicilor a avut grijă să ducă toate jucăriile lor, mâncarea, locurile de dormit și tot ceea ce ține de creșterea și fericirea frumoaselor animale de companie.

Deși trece printr-o perioadă mai puțin plăcută, Babs continuă să fie la fel de activă pe rețelele de socializare, unde le arată fanilor săi tot ceea ce face, cu ce își ocupă timpul, dar și ce planuri și-a stabilit. Totuși, legat de viața privată, privind mai ales despărțirea de Dorian Popa, Claudia Iosif alege să nu vorbească public aceste detalii din intimitate.

Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa s-au despărțit, după 11 ani de relație

În urmă cu câteva zile, Claudia Iosif (Babs) a făcut o postare pe rețelele de socializare prin care și-a anunțat fanii că ea și Dorian Popa s-au despărțit, fără a da însă mai multe detalii despre motivul care a produs această ruptură.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!’, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Confirmarea vine doar la câteva zile de când Claudia Iosif insista că ea și Dorian Popa nu au probleme, deși se aflase că ea și-a mutat atelierul într-o altă locatie, față de vila de lux unde a activat ani de zile.

Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la cinci minute de casa noastră’, spunea Claudiua, în luna octombrie, citată de cancan.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton