Cum arată casa de la țară a lui Bodo de la Proconsul. Solistul trăiește cu soția lui, Loredana, într-un colț de rai

 Tudorache Simona
.

Bodo de la Proconsul s-a mutat cu soția lui, Loredana, și cu cei doi copii adoptați într-o casă la țară, care a devenit pentru ei un adevărat cămin. Acolo ei au gândit și un mic atelier de joacă pentru copii. Bodo și Loredana au decis să schimbe peisajul în timpul pandemiei, atunci când Capitala era sufocată de restricții. Casa rustică pe care o dețin e simplă, dar frumoasă. E spațioasă, are curte, iar în jur se simte aerul curat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Bodo şi soţia lui Loredana se bucură de casa din Dobreşti, o comună din Argeş, situată la 40 kilometri de Piteşti, și nu regretă decizia luată. Din Dobroești e și tatăl Loredanei, iar aici mai are o prietenă din copilărie, care a făcut-o să aprecieze zona și să își dorească o casă în această zonă. Aici au libertate, au o altă viață. Cu toate astea, Bodo vine în Capitală pentru concerte.

bodo 5bodo 5

Bodo de la Proconsul și Loredana s-au mutat definitiv la țară

Bodo și Loredana au tras din greu, dar astăzi se bucură de o viață de basm în Dobreşti-Argeş. În câțiva ani au reușit să realizeze multe aici.

„Bucureşteni fiind, când am dat noi de gustul libertăţii, am decis să rămânem definitiv în Dobreşti-Argeş. Dar nu ne-am mulţumit să fim ca la televizor, ci am decis sa ieşim din casă şi să facem lucruri bune pentru comunitate, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Am închiriat fosta discotecă din sat şi am transformat-o în atelier de joacă. Învăţăm copiii să fie adulţi responsabili. Învaţă să gătească, să dăruiască, să lege prietenii sănătoase, să fie altruişti, să-şi onoreze părinţii etc. Formăm caractere integre, acesta este motto-ul nostru. A fost Dumnezeu cu noi, că prea s-au legat toate, spunea Loredana pentru Adevărul.

„Vedeam în sat foarte puţini copii pe stradă, m-am gândit că probabil stau în case pe telefoane sau pe tablete şi m-am gândit să fac lucruri frumoase pentru ei. Copii minunaţi sunt în fiecare loc de pe lumea asta, însă în destule cazuri ei nu sunt motivaţi. Şi dacă tot ne mutaserăm la Dobreşti, ne-am gândit să facem ceva pentru copiii de acolo. Însă nu mă aşteptam ca proiectul să ia o asemenea amploare, mai spunea Loredana Marin.

Ce spune Bodo despre copii

Bodo și Loredana sunt fericiți că își cresc copiii într-un loc de poveste, aproape de natură. Acum știu că vor rămâne aici definitiv și sunt mulțumiți că Daniel și Filip au reușit să se acomodeze

„Daniel, cel mare, este foarte pasionat de fotbal. Nu la nivel de amatori, ci la nivel profesionist. Deja are performanţe într-o echipă – veţi fi surprinşi – din oraşul Topoloveni, care e lângă noi. Are o echipă absolut genială care pe mine, nefiind microbist înainte, m-a făcut să mă îndrăgostesc de sportul ăsta ca şi părinte susţinător. Ba chiar am compus un imn cu colegii pentru echipa Young Boys Topoloveni, imn cu care se mândreşte toată echipa, inclusiv părinţii. O sută şi ceva de copii l-au învăţat pe dinafară şi îl cântă la meciurile piticilor, motiv de mândrie pentru toată lumea. Dani joacă fotbal, respiră fotbal, şi în perioadele de pauză cu fotbalul merge şi bate la tobe. În rest nu prea vede altceva. Ascultă muzică în casă, bineînţeles, foarte mult. E pasionat de asta. Încercăm să îi protejăm de muzica de proastă calitate care se face în România pe cât putem. Îţi dau un exemplu. Avem un fel de glumiţă. Dacă apare cumva vreunul dintre ei, Filip de obicei, şi fredonează vreun refren mai puţin plăcut prin casă, auzit te miri de pe unde, nu îi interzic lucrul ăsta dar în schimb i-am spus într-o zi: „Uite, m-am gândit astăzi să bag tomberonul de gunoi în sufragerie'. Şi el s-a uitat la mine şi a zis: „Dar de ce tati? Cum să bagi tomberonul de gunoi aici?' Şi zic: „Pentru că putem să stăm şi cu gunoiul în casă, nu e o problemă'. „Păi, dar de ce? Cum să stăm cu gunoiul?' Zic: „Căpuţul tău e un loc ca şi livingul ăsta. Dacă tu permiţi gunoiului să intre în căpuţul tău, putem să stăm şi noi cu tomberonul în living, nu-i problemă'. Şi a zis: „Da, da, ai dreptate! Super tare!' Şi râdem tot timpul la poantele astea. Ne-a dat Dumnezeu simţul umorului în creşterea lor şi ei reacţionează pe măsură, şi fac şi ei multe spune Bodo pentru Bihon.ro.

Citește și: Mihai Bobonete, replică savuroasă pentru Mădălina Ghenea, după ce a văzut-o într-o ținută îndrăzneață: „Sunt neliniștit cu găurile astea din rufe…'

Citește și: Cum gestionează Cristina Stroe și Damian Drăghici certurile în relație: „Amândoi avem momente de orgoliu. El are un mod foarte special de a-mi spune cât de mult mă iubește. Punctul nostru sensibil…” / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și Cove: s-au iubit un an, înainte de relația actriței cu Alexandru Papadopol / Scandalul izbucnit când au ajuns colegi la teatru

Citește și: Povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și Cove: s-au iubit un an, înainte de relația actriței cu Alexandru Papadopol / Scandalul izbucnit când au ajuns colegi la teatru

Citește și: Mihai Dedu, amintiri emoționante cu regretatul Cristian Țopescu: „Mă rog pentru el și pentru Cristina. Amândoi au plecat prea devreme”

Cum sunt Daniel și Filip, copiii adoptați de Bodo

Deși în societate sunt cuminți, acasă Daniel și Filip sunt cu totul alții. Au o evergie debordantă, sunt plini de viață, așa că Bodo și Loredana nu au cum să se plictisească.

Sunt foarte energici, sunt teribil de activi şi se mândresc foarte tare că sunt copiii lui Bodo şi ai Loredanei, şi sunt tare fericiţi şi arată mulţumire. Sunt nişte copii cuminţi în societate, în schimb sunt foarte zvăpăiaţi când suntem acasă. E ceva incredibil! Ne-au schimbat viaţa în bine. Avem altă motivaţie să ne întoarcem acasă. Eu, cel puţin, abia aştept să mă întorc acasă sau să mi se însenineze ziua când mă sună vreunul dintre ei şi vorbim pe parcursul zilei. E foarte tare', mai spune Bodo.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton