Cum arată casa lui Matthew Perry, în valoare de 6 milioane de dolari. Locuința a fost renovată după placul actorului

 Dumitrache Laura
.

Matthew Perry a încetat din viață, lăsând în urmă multă durere. Familia și prietenii au trăit un șoc când au aflat că marele actor de la Hollywood a murit fulgerător. Trupul neînsuflețit a fost găsit într-un jacuzzi din locuința sa, din Los Angeles. Matthew Perry deținea o casă în valoare de 6 milioane de dolari. Iată cum arată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani. Actorul a fost găsit decedat în casa lui din Los Angeles. Matthew a deveni faimos după ce a jucat în serialul fenomen Friends, care prezintă povestea a șase prieteni ce trăiesc în New York City. Serialul a fost lansat în 1994 și s-a terminat în 2004.

casa-matthewcasa-matthew

Regretatul actor locuia în Los Angeles, într-o casă pe care a cumpărat-o în urmă cu trei ani. Matthew Perry a plătit circa 6 milioane de dolari pentru locuința sa. Din nefericire, actorul din serialul Friends a fost găsit fără suflare în propriul jacuzzi, pe 28 octombrie.

Citește și: Primele reacții ale actorilor din Friends, după moartea lui Matthew Perry: „Am fost mai mult decât niște colegi, sunt atâtea de spus…”

Citește și:Matthew Perry a avut o relație Julia Roberts: „Eram sigur că ea avea să se despartă de mine”. Iubitele celebre ale regretatului actor din Friends

Citește și:Ultima postare a lui Matthew Perry, înainte de a fi găsit mort în jacuzzi. Actorul din Friends parcă și-a prevestit sfârșitul: „Apa caldă care se învârte…”

Citește și:Cine sunt părinții lui Matthew Perry și cum au fost surprinși la locul tragediei, unde a murit fiul lor. Ultima fotografie împreună

Cum arată casa lui Matthew Perry, în valoare de 6 milioane de dolari

Matthew Perry s-a numărat printre cei mai cunoscuți si îndrăgiți actori de la Hollywood. Actorul a fost găsit fără suflare în propriul jacuzzi, pe 28 octombrie. Avea 54 de ani. Matthew Perry locuia în Los Angeles, într-o reședință care valora aproximativ 6 milioane de dolari. Acesta a cumpărat locuința în 2020, după ce a renunțat la fosta locuință, un penthouse luxos, dar și la o casă pe o plajă din Malibu. Perry și-a dorit o locuință modestă, iar acest lucru se poate observa din imaginile pe care actorul le posta pe Instagram. În ultima sa postare în mediul online, actorul apare în locul unde avea să-și găsească sfârșitul, în cada cu hidromasaj.

Locuința lui Matthew Perry are 3.000 de metri pătrați, și se află pe strada Blue Sail Drive, fiind construită în 1965, în stilul unei ferme. După ce s-a mutat, Matthew Perry a renovat-o după propriul gust. Potrivit Daily Mail, actorul a schimbat o podea de stejar deschis cu un lemn mai închis la culoare și a optat pentru piese de mobilier în stil boho, conform unica.ro. Casa în care Matthew Perry și-a găsit sfârșitul are patru dormitoare și patru băi și se află pe un deal cu vedere la ocean. Potrivit sursei citate mai sus, casa a fost descrisă înainte de vânzare ca fiind „traiul prin excelență din sudul Californiei'.

Matthew Perry a fost găsit decedat în casa lui din Los Angeles

Matthew Perry, celebrul actor din serialul Friends, a încetat din viață la vârsta de 54 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare în locuința sa din Los Angeles. „Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său comic a fost simțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va trăi în inimle atâtor oameni. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor devotați', a transmis studioul american de film și televiziune.

De-a lungul anilor, actorul a trecut printr-un șir de relații eșuate și în ultima perioadă se simțea trist și deprimat. „Matthew a visat întotdeauna să aibă familia perfectă', a dezvăluit o sursă din cercul lui de apropiați. „Voia o soție și copii. Chiar dacă nu erau ai săi, ci copii vitregi'. Matthew Perry nu a fost căsătorit niciodată. A fost logodit cu Molly Hurwitz, manager de talente, dar s-au despărțit în 2021. De-a lungul anilor, a avut relații cu actrițe cunoscute, printre care și Julia Roberts și Lizzy Caplan.

Sursa foto: Captura video/Instagram/Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton