Cum arată casa lui Mugur Mihăescu din satul natal. A fost sursă de inspirație pentru povestea din Vacanța Mare: „Secretul vieții mele"

 Tudorache Simona
.

Mugur Mihăescu a revăzut casa care i-a servit ca sursă de inspirație pentru producția Vacanța mare, care a adus zâmbetul pe buze multor români. Actorul a mers în Sadova, satul lui natal, și a revăzut locuința sărăcăcioasă după modelul căreia a fost creată cea din serialul care i-a făcut celebri, atât pe el, cât și pe Radu Pietreanu sau Axinte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mugur Mihăescu și-a amintit cu nostalgie de anii copilăriei, de un început anevoios și de producția care i-a adus consacrarea. Mugur Mihăescu a ajuns să fie identificat cu personajul Leana din Vacanța mare și să fie strigat de oameni pe stradă cu acest nume. Nu are regrete, e mândru de asta.

mugur-mihaescu-33mugur-mihaescu-33

Casa lui Mugur Mihăescu, sursă de inspirație pentru locuința din Vacanța Mare

A plecat de jos, dar a ajuns departe. Mărturie stă casa în care Mugur Mihăescu a crescut. Nu avea posibilități financiare prea mari, dar avea multe visuri, iar asta l-a ajutat să răzbată.

Măi fraților, e un singur lucru pe care nu l-ați știut despre mine. Uite, vi-l spun acum, secretul vieții mele, habar nu l-ați avut. Vreți să vă arăt copilăria mea, unde a fost casa lui Leana?

Uite, frate, sunt la Sadova, și în spatele meu e casa lui Leana. Acolo, pe dealul ăla, stătea ale fii-sa la care țipa ea. Pe ulița aia, peste pârâul ăla veneam eu în fiecare zi, băteam doi kilometri jumate la școală, pe jos. Și dacă v-ați întrebat vreodată de unde am avut inspirația, uite de la casa asta', a transmis Mugur Mihăiescu, într-un videoclip postat pe TikTok. 

Citește și: Ce eforturi a făcut Valentina Pelinel ca să existe armonie între cei 9 copii ai lui Cristi Borcea: „Mă felicit pentru aportul meu. Cu Melissa am creat o legătură specială, aproape că nu trece o zi fără să ne sunăm”. Cum se înțelege cu Mihaela Borcea / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, la 8 ani. Au fost împreună la meciul de retragere al „Generației de Aur'

Citește și: Cum își menține silueta Maria Dragomiroiu, la 68 de ani: 'Fără sacrificii nu se poate. Eu sunt o gurmandă. Dacă mi-e foame, mănânc…' Unde ține cântarul / EXCLUSIV

Citește și: „Kiki e însărcinată în trei luni, dar are ceva probleme”. Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu a susținut că este însărcinată pentru a doua oară cu el

Citește și: Mihaela Borcea și Sorin Rap se logodesc la biserică, la 12 ani de la divorțul vedetei de Cristi Borcea. De ce nu vor să căsătorească civil: „Fără acte. Acestea…'

Mugur Mihăescu e strigat Leana pe stradă

Mugur Mihăescu e recunoscut întotdeauna pe stradă, dar foarte rar e strigat pe propriul nume, pentru că Leana a devenit celebră.

Sunt oprit şi lumea mă strigă Leana. Dacă am creat asemenea personaj puternic, nu am decât să mă bucur că au rezistat atâta timp. Şi sper să reziste cât mai mult', a spus Mugur Mihăescu.

Radu Pietreanu, despre povestea din Vacanța Mare

Și Radu Pietreanu a făcut mărturisiri desprea realitatea satului românesc și acțiunea din Vacanța mare. Am fost crescut într-o mansardă, nu am fost lăsat afară, nu am văzut ţărani niciodată. Am văzut numai medici şi filosofi! (râde). Ce naiba!?… Dacă pui o cameră de filmat într-un sat, nici nu trebuie să mai scrii scenariul. Dai „REC' şi laşi să meargă! Ies nişte scenarii mai bune decât ale noastre. Noi nu facem nimic în plus decât să imităm nişte personaje şi situaţii din minunată noastră Românie rurală', a spus Radu Pietreanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton