Cum arată casa lui Ruby. Apartamentul se întinde pe 3 etaje și are o panoramă unică asupra Bucureștiului

 Oana Pantazi
.

Cum arată casa lui Ruby. Au trecut mai bine de 5 ani de când Ruby și-a luat un superb penthouse în București, o casă pe trei niveluri, „nu foarte mari, dar drăguțe', după cum mărturisea. Artista a investit foarte mult în noua locuință, dar nu a făcut rabat de la nimic, iar acum are, în sfârșit, casa mult visată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa lui Ruby. În urmă cu 5 ani, artista povestea că investiția ajunsese deja la 300.000 de euro, dublu față de cât își propusese, dar cel puțin și-a aranjat casa după gustul ei, în apartament fiind instalată inclusiv o oglindă pe tavanul dormitorului și un jacuzzi. Evident, și Mamaia are aranjată camera ei acasă la nepoată.

ruby-imagini-apartament-1ruby-imagini-apartament-1

Cum arată casa lui Ruby. Apartamentul se întinde pe 3 etaje și are o panoramă unică asupra Bucureștiului

Ruby a lucrat mult timp până și-a aranjat pe placucl ei triplexul din ansamblul imobiliar situat pe malul Lacului Plumbuita, din Colentina. Apartamentul achiziționat de artistă cuprinde etajele 15, 16 și 17, iar superbul penthouse îi oferă unview spectaculos. De altfel, apartamentul are, la ultimul etaj, o terasă de unde artista are o perspectivă superbă asupra orașului, pentru că de acolo se vede tot Bucureștiul.

Citește și: Actorul Sebastian Stan a primit Ursul de Argint la Berlinala 2024: „Pentru un băiețel din România, înseamnă foarte mult'

Citește și: Legătura neștiută dintre Rona Hartner și Ruby:„O știu de la 16 ani. Când m-am dus la ea la liceu…’

„Mai am de lucru la casă, aştept să vină canapeaua şi blatul de bucătărie şi să-mi prăjesc prima porţie de cartofi prăjiţi în bucătăria mea. Pe casă pot să spun că am dat toată munca mea, sufletul meu, inima mea.

Am ajuns la investiţia de aproape de 300.000 de euro, surprinzător. Pentru că eu credeam că 15.000 de euro sunt de ajuns să-mi termin treaba cu casa. Pentru că acum m-am mutat în renumitul cartier Colentina, într-un apartament duplex. Locuiesc cu iubitul meu, dar şi cu patru pisici şi urmează să vină şi cei patru căţeluşi după ce pun balustradă la balcon. Mamaia este deocamdată la Constanţa unde are grijă de un frăţior mai mic de patru ani de la tatăl meu’, declara Ruby, pentru click.ro, în 2019.

Ruby: „De data asta fac petrecere de «casă nouă»!

La 5 ani de când și-a achiziționat superbul triplex, Ruby s-a gândit să-l „updateze”, aducându-i niște îmbunătățiri. Artista a apelat la un arhitect, însă mărturisește că a avut și ea o mică intervenție, fiindcă n-a rezistat să nu ceară să-i pună cât mai multe oglinzi.

„De data asta fac petrecere de «casă nouă»! Vreau să sărbătoresc momentul și proiectul exagerat de frumos făcut de arhitectul meu preferat, Ștefan Bugalete. (…) Cine mă știe, știe că nu prea pot să cedez controlul asupra unui lucru din viața mea, dar lui că i-am dat mână liberă 100%, nu mi-am băgat nasul, pentru că știam că lucrez cu un mare artist.
Singurul lucru pe care i l-am sugerat a fost să îmi pună oglinzi cu generozitate, că mie și lu Mamaia ne plac oglinzile! Abia aștept să ne întoarcem cu căței și pisici, în cuibușorul meu de nebunii, upgradat chiar și pentru căței și pisici… Dar o să vedeți mai multe trick-uri pe story la mine și la @stefan.bugalete, în perioada asta de șantier. Tine-ți pumnii strânși, pentru că avem treabă!', a scris Ruby pe rețeaua ei de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton