Cum arată casa lui Vasilică Ceterașu de la Românii au talent: "Mi-am pus un palmier, să mă simt ca în Tenerife, e din plastic și nu..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată casa lui Vasilică Ceterașu de la Românii au talent. Vasilică Ceterașu a devenit cunoscut odată cu apariția pe scena de la Românii au talent. Artistul se poate lăuda cu carieră de artist, dar și cu o familie numeroasă. Artistul și soția sa, Amalia Ursu, au trei copii și locuiesc în Baia Mare întro locuință spațioasă, decorată după sufletul lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vasilică Ceterașu a dat lovitura odată cu participarea la „Românii au talent', fapt ce l-a ajutat să-și construiască o carieră de succes în domeniul muzicii populare. Artistul și soția lui, Amalia Ursu, cântăreață de muzică folclorică, sunt fericiții părinți a trei copii, și împreună locuiesc într-o casă de vis, pe care cuplul a ridicat-o în Baia Mare. Iată cum arată casa lui Vasilică Ceterașu!

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_02_casa-vasile-ceterasu-2https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_02_casa-vasile-ceterasu-2

Cum arată casa lui Vasilică Ceterașu de la Românii au talent

Vasilică Ceterașu și soția sa, Amalia Ursu, au reușit să cucerească publicul la concerte. Cei doi formează o echipă de excepție atât în plan profesional, cât și personal, fiind o familie armonioasă cu trei copii.

În luna martie a anului trecut, Amalia Ursu a adus pe lume gemeni, doi băieți, Kevin Vasile și Thiago Ioan. Artista și soțul ei mai au o fată, Selena, în vârstă de doi ani. Vasilică Ceterașu și soția sa au decis să se mute într-o casă mai mare din Baia Mare. Este vorba despre o vilă superbă, formată din parter și un etaj, iar în curte se află palmieri și fântână arteziană.

„Fără să știu că o să am gemeni, de casă m-am apucat anul trecut, prin ianuarie. Și am făcut două case la fel. Ambele pe același proiect. Mai avem de lucru un pic. Încă nu am pus gazonul, că este frig acum. Mi-am pus un palmier, să mă simt ca în Tenerife, e din plastic și nu trebuie să avem grijă de el. O să mai vină o fântână arteziană.', a declarat artistul în cadrul emisiunii „La Măruță', de la Pro TV.

„Amalia a ales mobilierul. Eu m-am ocupat de construcție și de organizarea șantierului. Și am ales ușile. (…) Am vrut să fie peste tot mochetă, fiind vorba despre copii, gresia este rece… Și e mai ieftin cu mochetă, eu am ieșit undeva la 1.500 de lei cu mocheta și montaj', a explicat Vasilică Ceterașu.

Vasilică Ceterașu și-a botezat gemenii!

Vasilică Ceterașu și Amalia sunt mai fericiți ca niciodată de când au devenit părinți de gemeni. Pe 8 iunie, cântărețul de muzică populară și soția lui i-au botezat pe Kevin și Thiago, iar după ceremonia de la biserică, unde micuții au primit Sfânta Taină a Botezului, a urmat o petrecere fastuoasă în Oncești, Maramureș.

Cei doi au distribuit câteva imagini din locația unde urma să aibă loc petrecerea. Cuplul a optat pentru nuanțe de alb și albastru, dar și ornamente din flori albe. Mai apoi, cuplul a dat, oficial, start petrecerii la care au cântat Minodora și alți artiști. De departe, în centrul atenției au fost Kevin și Thiago, care au purtat ținute asortate cu părinții

Și mama celor doi copii a atras toate privirile. Amalia Ceterașu și-a revenit în formă și a purtat o rochie albastră, la care a asortat o coroniță argintie, în ton cu încălțămintea aleasă.

„Sunt emoționată la pătrat cumva, la dublu. E puțin mai emoționant decât la Selena, bine și la Selena am avut emoții fiind primul copil, dar acum cu băieței… Eu nu am avut băieți, nici nu știam bine cum procedăm, cum facem, dar știu că o să iasă totul bine', a declarat Amalia înainte de botez.

Nici Vasilică Centerașu nu a scăpat de emoții. Acesta a vorbit cu vocea tremurândă după ce Thiago Ioan și Kevin Vasile au fost creștinați:

„Am avut emoții, sunt foarte fericit pentru ei, că sunt sănătoși, că sunt frumoși, să fie și talentați ca părinții lor'.

Amalia și Vasilică Ceterașu au fost criticați pentru numele gemenilor

Vasilică și Amalia Ceterașu au fost criticați de fani pentru numele alese pentru gemeni, respectic, Kevin și Thiago.

„Chiar nu pot să îmi dau seama și nu știu cum se gândesc să judece alți oameni, despre care ei nici măcar nu știu, îi cunosc doar așa, din poze sau ne-au văzut cântând. Nu înțeleg cu ce drept fac lucrul ăsta și pe mine m-a afectat foarte mult, pentru că am primit nu doar un mesaj, am primit sute de mesaje legate de acest subiect.

Cum că numele copiilor ar fi trebuit să fie doar Vasile și Ioan, fără alte nume moderne. Cum că nu ar duce tradiția neamului mai departe și să ne fie rușine. Că se așteptau la mai mult de la noi și nu credeau că eu sunt așa incultă, încât să nu fiu în stare să aleg alte nume pentru copii’, a mărturisit Amalia acum ceva timp.

FOTO: YT. Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton