Cum arată și cât de mult s-a schimbat Alina Plugaru, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Apariția prin care și-a surprins fanii

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cât de mult s-a schimbat Alina Plugaru. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mulți ani, iar recent, Alina Plugaru a postat o nouă imagine cu ea pe rețelele de socializare. Iată cum arată acum Alina Plugaru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată și cât de mult s-a schimbat Alina Plugaru. Alina Plugaru se numără printre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A devenit cunoscută după aparițiile sale în filmele pentru adulți. Cu ani în urmă, blondina a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

alina plugaru acumalina plugaru acum

Alina Plugaru s-a retras de pe micile ecrane, iar în prezent are propria afacere. Blondina deține un salon de masaj de mai bine de zece ani cu care are mare succes. Recent, vedeta a postat prima imagine cu ea în anul 2023.

Citește și: Oana Ioniță și soțul ei, Florin Budnaru, încă locuiesc împreună, deși divorțează. Ce spune fosta bebelușă despre împăcare: „E important ca noi doi să…'

Citește și:Emi de la Noaptea târziu și soția lui, Mădălina, s-au căsătorit religios. Imagini de nuntă: „I-am cunoscut și eu pe părinții ei și le-am zis că…'

Citește și:Cine va moșteni averea lui Stephan Pelger. Creatorul de modă a lăsat în urmă lucruri de valoare

Citește și:Ce peripeții au întâmpinat Smiley și Gina Pistol în luna de miere: „Nici la nuntă nu mi-au furat-o, să se fi întâmplat tocmai aici?'

Cum arată și cât de mult s-a schimbat Alina Plugaru, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Alina Plugaru a devenit cunoscută după ce a jucat în numeroase filme pentru adulți. În urmă cu câțiva ani, Alina Plugaru s-a retras din lumina reflectoarelor, iar în mediul online postează destul de rar imagini cu ea.

Recent, vedeta a publicat o imagine cu ea, fiind și prima apariție publică a fostei vedete, de anul acesta. Fosta vedeta se afla la un eveniment și era elegantă, într-o rochie roșie. Alina Plugaru s-a schimbat foarte mult și este greu de recunoscut.

Alina Plugaru s-a retras din lumina reflectoarelor

Alina Plugaru s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mulți ani. Vedeta s-a schimbat și a renunțat la aparițiile excentrice de odinioară. Alina Plugaru este considerată cea mai cunoscută actriță de filme pentru adulți de la noi din țară. În trecut, blondina a declarat cum a reacționat tatăl ei când a aflat că joacă în filme pentru adulți.

O prietenă m-a sunat şi mi-a spus că eram pe prima pagină a unui ziar, cu poza şi numele meu de familie. Tata nu ştia ce făceam eu în America, a aflat din ziar cu ce mă mă ocupam. Şapte luni mi-a fost ruşine să-l sun. Poate că pentru el a fost un şoc.', povestea Alina Plugaru, în trecut, în cadrul unei emisiuni TV.

Din ce câștigă bani acum Alina Plugaru

În anii 2000, Alina Plugaru era pe primele pagini ale ziarelor, iar în urmă cu mai bine de zece ani a decis să se retragă de pe micile ecrane. Vedeta și-a deschis propria afacere, mai exact, un salon de masaj erotic din care scoate bani frumoși. Alina Plugaru se implică direct în tot ceea ce ține de salon. Sunt o perfecționistă. Mereu vreau ca totul să iasă impecabil, să arate și să funcționeze fără cusur. Așa am reușit până acum să îmi țin business-ul în viață și la un nivel înalt pentru că întotdeauna clienții salonului să fie mulțumiți', a mărturisit Alina Plugaru, pentru Wowbiz.ro.

În urmă cu trei ani, vedeta a declarat că și pe plan personal o duce foarte bine. Alina Plugaru a dezvăluit că are o relație serioasă de câțiva ani. Am un iubit de trei ani, sunt liniştită. Dar nu mă gândesc la o nuntă sau la un copil pentru că nu mă văd, momentan, mamă sau femeie măritată. Îmi este bine aşa cum sunt', a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton