Cum arată cea mai frumoasă femeie din lume. Are 19 ani și a fost model pentru Kim Kardashian

 Lupescu Anca
.

Cea mai frumoasă femeie din lume de anul acesta este o israeliancă de 19 ani. Ea este actriță și model și a fost desemnată din 100 de femei ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume. În țara sa, ea este cunoscută din reclame și dintr-un serial televizat. Titlul i-a fost acordat prin voturile publicului de pe internet de o organizație care publică anual asemenea topuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Organizația a lansat un filmuleț cu alegerile cititorilor săi pentru cele mai frumoase din sexul feminim care se încheie cu bruneta cu ochii albaștri care ocupă primul loc. Shelbia a apărut în campanii precum KKW Beauty a lui Kim Kardashian sau compania israeliană de îmbrăcăminte, relatează Times of Israel.

995f66edc4318f4d7037cb407bbd91a0995f66edc4318f4d7037cb407bbd91a0

„Îl apreciez din tot sufletul !!', a fost reacția fetei după ce a auzit de premiu într-o postare TC Candler. Este pentru a treia oară când imaginea sa apare în lista prestigioasă. Fata a fost pe locul 14 în lista din 2017, pe locul 3 în lista din 2018, iar la final de 2020 a luat coroana. „Nu am ajuns niciodată pe primul loc la nimic … este foarte frumos', a declarat ea pentru știrile de la Channel 12 din Los Angeles.

Israelianca Yael Shelbia, de 19 ani, a fost desemnată cea mai frumoasă față a planetei pentru anul 2020. Ea a făcut reclamă pentru companii de modă de tipul Renuar, căști audio KM și linia de machiaj a lui Kim Kardashian KKW.

Topul a fost realizat de TC Candler în colajul anual intitulat '100 cele mai frumoase chipuri din lume'.

Shelbia își satisface în prezent stagiul militar obligatoriu, în cadrul trupelor aviatice din Israel. Ea se iubește cu Brandon Korff, 35 de ani, fiul miliardarului Sumner Redstone, bosul CBS și Viacom. A devenit celebră în 2018 în topul TC Candler și a depășit-o pe fosta Miss Israel Gal Gador, 35 de ani.

Cine este iubitul lui Yael Shelbia

Este un nume cunoscut în domeniul modei, însă o mare parte din notorietate și-a câștigat-o în urma relației cu un controversat miliardar, mai mare cu 16 ani decât ea, al cărui nume este Brandon Korff.

Conform New York Post, cei doi au fost implicați într-un scandal după ce bărbatul a încălcat carantina pentru a-și vedea iubita mai tânără.

Subiectul a umplut paginile publicațiilor de scandal, iar familia acestuia l-a criticat aspru.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție

Citește și: Andreea Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar/ INTERVIU

Bruneta cu ochii albaștri a participat la mai multe campanii de publicitate pentru branduri cunoscute, precum Renuar, KM, KKW Beauty by Kim Kardashian. De asemenea, este foarte populară în mediul online, acolo unde selfie-urile ei sunt așteptate de 1 milion de utilizatori.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton