Cum arată cei doi copii ai Gabrielei Firea și ai lui Florentin Pandele. David și Zian au 11 și 8 ani

 Dumitrache Laura
.

Gabriela Firea și Florentin Pandele sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi băieți, pe David și Zian. Fosta ministră a Familiei și Egalității este activă pe rețelele de socializare și postează deseori imagini cu cei doi copii ai săi. Iată cum arată băieții Gabrielei Firea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arată cei doi copii ai Gabrielei Firea și ai lui Florentin Pandele. Gabriela Firea a demisionat din funcția de Ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, după scandalul cu azilul groazei din Voluntari. Dincolo de cariera sa politică, Gabriela Firea se poate mândri cu o familei frumoasă.

gabriela gireagabriela girea

Fostul primar general al Capitalei postează numeroase imagini cu familia ei și împărtășește cu fanii din mediul online tot ce se întâmplă nou în viața sa. Gabriela Firea a mai fost căsătorită cu Răsvan Firea, care a decedat în anul 2010, iar împreună au un fiu, Tudor, în vârstă de 28 de ani.

Citește și: Cum a cucerit-o Florentin Pandele pe Gabriela Firea după decesul fostului ei soț: „M-a șocat. Și acum ne întrebăm cum s-a întâmplat…”

Citește și;Ce salariu avea Gabriela Firea ca ministru al Familiei, Tineretului și Egalității. Ce sumă apare în declarația de avere

Citește și:Răzvan Kovacs s-a despărțit de Ema Oprișan, la Insula Iubirii. Concurentul a izbucnit în lacrimi: „Sunt șocat…”

Citește și:Andreea Bălan, sărut pasional cu Victor Cornea: „Felicitări, iubitule”. Unde se află cei doi îndrăgostiți și cum s-au pozat

Cum arată cei doi copii ai Gabrielei Firea și ai lui Florentin Pandele

Gabriela Firea a demisionat din Guvern după o discuție cu premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, ca urmare a scandalului azilelor groazei. Dincolo de cariera sa politică, pusă mereu sub semnul întrebării, Gabriela Firea se poate mândri cu o familie minunată. Fostul ministru al Familiei și Egalității formează un cuplu cu primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi băieți, pe David, în vârstă de 11 ani și Zian, 8 ani. Gabriela Firea a mai fost căsătorită 17 ani cu Răsvan Firea și au un copil, Tudor.

David Petru și Zian Mihail sunt cea mai mare bucurie din viața Gabrielei Firea și a soțului ei, iar deseori împărtășește imagini din viața ei cu cele mai importante persoane. Recent, Gabriela Firea a postat o poză pe Facebook în care apare alături de cei doi fii ai săi și de Florentin Pandele. „Vă dorim un weekend liniștit și binecuvântat!”, a fost mesajul postat de fostul edil al Capitalei.

Gabriela Firea a apelat la fertilizarea în vitro

Gabriela Firea a devenit mamă pentru prima oară în 1995, când l-a adus pe lume pe Tudor, fiul ei și al lui Răsvan Firea. După decesul fostului ei soț, Gabriela Firea s-a căsătorit cu Florentin Pandele, iar cei doi au doi băieți. Fostul ministru al Familiei și Egalității a declarat că unul dintre copii a fost conceput prin fertilizare în vitro. Gabriela Firea a dezvăluit că după ce a reușit să facă primul copil pe cale naturală, cel de-al doilea a întârziat să apară. Acesta voia să-i dăruiască cât mai repede un copil lui Florentin Pandele și a apelat la fertilizarea in vitro.

'Am trei copii, iar ce-l de-al doilea născut, băiețelul de 4 ani și jumătate, s-a născut în această clinică. De fapt aici s-a produs minunea, împreună cu domnul profesor Poiană și asociații domniei sale, aici de față. Pentru mine nu a fost nici un motiv de jenă, de rușine de a ascunde acest subiect. Am realizat că sunt multe femei care ascund faptul că urmează un tratament de fertilitate, cărora le este teamă de implicațiile unui astfel de tratament pentru organismul lor sau pentru viața copiilor. David Petru, băiețelul meu (n.r.- venit pe lume în urma unei fertilizări în vitro) este un copil normal, chiar foarte năzdrăvan' a declarat Gabriela Firea în urmă cu câțiva ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton