Cum arată cei patru copii ai lui Ricky Martin. Artistul a publicat o fotografie cu ei

 Laciu Andreea
.

Ricky Martin și partenerul său de viață Jwan Yosef au deja patru copii și sunt o familie fericită. Artistul a declarat la un moment dat însă că are un regret… Și-ar fi dorit ca și copiii lui să fie gay!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ricky Martin și-a recunoscut orientarea sexuală abia în 2010 din cauza temerilor că se va lovi de prejudecățile semenilor săi, cu atât mai mult cu cât artistul avea și milioane de admiratoare, care au fost extrem de dezamăgite să afle această veste.

Ulterior însă, Ricky Martin a vorbit de fiecare dată deschis despre el, dar și despre partenerul său de viață, cu care nu a mai ezitat să se afișeze. Martin şi Yosef, un artist suedez de origine siriană, au o relaţie din 2016 şi s-au căsătorit în ianuarie 2018.

ricky-martin-copii1ricky-martin-copii1

Cum arată cei patru copii ai lui Ricky Martin

Cântărețul a decis să se izoleze, în plină pandemie, alături de cei patru copii, de soț, dar și de mama sa, Nereida. Femeia este de un real ajutor când vine vorba de familia artistului. Ea îl ajută să aibă grijă de micuți, în timp ce artistul pregătește noi proiecte muzicale.

Cu toate că are și el de suferit din cauza crizei sanitare, Ricky Martin nu renunță la dragostea pentru muzică. Între timp însă, petrece mai mult timp alături de cei dragi. Recent, pe conturile lui de pe rețelele de socializare, a postat o imagine de colecție, care i-a topit pe fani. În imagine apar cei doi soți, împreună cu toți cei patru copii ai cuplului.

Citește și: Ricky Martin a devenit tată pentru a patra oară! Artistul și partenerul lui au un băiețel superb

Citește și: Bătaie în casa Puterea Dragostei! Meda și Alexandra s-au certat pentru Nicos: „Te fac afiș'

Citește și: Ricky Martin a mărturisit momentul în care și-a dat seama că este gay. S-a îndrăgostit de un actor faimos

Citește și: Petre Roman, adevărul despre divorțul de Mioara: „Ea e o mare…'

Ricky Martin: „E un lucru foarte special să fii gay'

Într-un interviu pentru ABC, Ricky Martin a făcut o declarație neașteptată, artistul susținând că și-ar fi dorit ca și copiii lui să fie homosexuali, deoarece „e un lucru foarte special să fii gay'. La vremea aceea, Lucia și Renn încă nu erau născuți, artistul referindu-se la gemenii săi.

Martin a povestit, de asemenea, despre impactul pozitiv pe care l-a avut asupra sa faptul că și-a recunoscut orientarea sexuală.

„Mi-aș dori să mai ies o dată în fața oamenilor și să mărturisesc asta, fiindcă a fost extraordinar. Iar după asta, oamenii au venit la mine și mi-au mulțumit că am mărturisit. „Datorită ție îmi înțeleg tatăl mai bine. Îmi înțeleg sora mai bine'. Deci e foarte important să faci asta”, a mărturisit el.

Artistul are deja patru copii născuți prin intermediul unei mame-surogat – Lucia, Renn și gemenii Valentino și Matteo, cei din urmă născuți cu doi ani îănainte ca artistul să-și fi recunoscut orientarea sexuală.

În ceea ce-i privește pe copiii săi, Ricky Martin nu a ezitat să facă o mărturisire care, la momentul respectiv, i-a șocat pe mulți dintre fanii săi.
„Nu ştiu, copiii mei sunt prea mici, dar mi-aş dori să fie gay. Este un lucru special şi e real. Te face o persoană mai puternică', mărturisea artistul, care a spus apoi că dorește să-i convingă și pe alții să-i urmeze exemplul și să nu se mai ascundă de lume.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton