Cum arată cei trei copii ai lui Alexandru Sautner, de la Chefi la Cuțite: ”Familia îmi dă liniște și este mereu pe primul plan...” / S-a recăsătorit după primul divorț

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată cei trei copii ai lui Alexandru Sautner, de la Chefi la cuțite. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alexandru Sautner se numără printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți chefi, mai ales acum, de când fanii îl văd în permanență pe micile ecrane. Are o experiență de peste 33 de ani în domeniul gastronomic și al afacerilor, însă iată ce s-a aflat despre viața lui personală!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Sautner se bucură de o carieră de mare succes în domeniul culinar, însă totodată și pe plan personal lucrurile merg foarte bine. Este la a doua căsătorie și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu  Flavia Maxim, iar din rodul iubirii lor a rezultat o fetiță, în vârstă de 7 ani. Ei bine, mai are doi copii și din primul mariaj.

whatsapp-image-2024-04-01-at-12.38.06whatsapp-image-2024-04-01-at-12.38.06

Citește și: Cine este Chef Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la cuțite. Lucrează de peste 30 de ani în domeniul gastronomic

Citește și: Pentru ce vedete internaționale a gătit Alexandru Sautner de la Chefi la Cuțite: „Au mâncat în restaurantul meu Michael Schumacher sau…'. Și-a început cariera acum 33 de ani

Citește și: Anamaria Prodan, atac dur către Reghe, după ce Corina Caciuc a născut al doilea fiu: „Să nu îi părăsească și pe aceștia, nu ne interesează ce câți copii face…' / Impresara s-a logodit cu Ronald Gavril, în Las Vegas

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere şi în prima zi de Paşte Catolic. Ce a atras atenția la ținutele ei

Cum arată cei trei copii ai lui Alexandru Sautner, de la Chefi la cuțite

Alexandru Sautner a fost căsătorit cu Anna Sautner, iar din căsnicia pe care au avut-o au și doi copii, mai precis un băiat în vârstă de 24 de ani și o fată în vârstă de 20 de ani. Deși mariajul lor nu a funcționat foarte bine și nu au avut un final fericit al poveștii de dragoste, celebrul bucătar nu regretă deciziile pe care le-a luat de-a lungul vieții.

Este foarte mândru de cei doi copii din căsnicia cu Anna Sautner, cât și de fiica de șapte ani pe care o are o actuala lui soție. Mai mult decât atât, spune despre el că este un familist convins și mereu va pune familia pe primul loc.

„Cei trei copii. Am un băiat de 19 ani, și două fete, una de 15 ani și una de doi ani. Sigur, și afacerea este o realizare, Emilia (n. red.- gelateria) este o reușită și sunt foarte mândru de ea. Dar familia îmi dă liniște și va fi mereu pe primul plan', a declarat Alexandru Sautner, în urmă cu 5 ani, în cadrul unui interviu.

Alexandru Sautner postează des poze cu fiica lui cea mică

Se vede cu ochiul liber faptul că Alexandru Sautner este un familist convins, asta fiindcă pe paginile lui de socializare postează deseori poze cu soția lui, Flavia Maxim, cât și cu fiica lor, pe care o au împreună. Totuși, în timp ce are numeroase poze cu fiica cea mică, copiii cei mari, din mariajul cu Anna Sautner, lipsesc de pe conturile lui.

Alexandru Sautner și soția sa au deschis un restaurant în nordul Capitalei

Alexandru Sautner se bucură de un portofoliu vast când vine vorba de afaceri și totodată are mare succes, mai ales de când a deschis un restaurant cu specific italienesc în nordul Capitalei, alături de soția lui.

„Oliveto by Caelia este noul punct de atracție gastronomică din Capitală, pe care îl vom inaugura în această lună. Asa cum în toate proiectele noastre de până acum am obținut recunoașterea și aprecierea clienților, și de această dată am gândit atent fiecare detaliu, pentru ca totul să ofere o experiență pe care cei care ne trec pragul își vor dori să o repete.

Îi invităm la Oliveto by Caelia pentru felurile de mâncare originale, realizate cu ingrediente aduse din Italia, Grecia și America, pentru locul primitor, deosebit și prietenos pe care l-am amenajat pentru ei.Am ales by Caelia pentru că noul restaurant este o extensie a proiectului Caelia Beach și vine ca o celebrare a succesului pe care îl are locația de la Marea Neagră', a declarat Alexandru Sautner, în anul 2021.

Mai mult decât atât, a reușit să deschidă trei restaurante în Germania, o plajă și un restaurant în Mamaia, însă marea sa dragoste este gelateria deschisă în București, după ce a obținut franciza de la italieni.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton