Cum arăta Claudia Florescu de la Insula Iubirii în adolescență. Concurenta era foarte schimbată la acea vreme

 Dumitrache Laura
.

Claudia Florescu se numără printre cele cinci concurente de la Insula Iubirii 2023. Tânăra a venit în emisiunea alături de iubitul, iar împreună au decis să accepte provocarea testului de fidelitate. La 35 de ani, bruneta se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Cu toate astea, putini sunt cei care știu cum arăta Claudia Florescu în adolecență.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan au decis să participe la Insula Iubirii 2023 pentru a-și testa relația. Bruneta le-a atras atenția telespectatorilor cu sinceritatea ei și de multe ori a vorbit despre viața ei privată. După terminarea filmărilor, concurenta este activă pe rețelele de socializare.

claudia florescuclaudia florescu

Claudia Florescu se bucură de mare succes pe plan profesional, după participarea la Insula Iubirii. Bruneta s-a întors la sală, acolo unde antrenoare de fitness și îi ajută pe cei care doresc să scape de kilogramele în plus. Aceasta a participat la numeroase concursuri de culturism.

Citește și: Mihaela Geoană a fost suspectă de cancer la sân: „Mă simțeam condamnată, mă gândeam cine îmi va crește copiii”

Citește și:Cele mai sexy poze cu Diana Munteanu în costum de baie. Ce dietă ține la 44 de ani: „Sunt în cea mai bună formă a mea”

Citește și:Din ce câștigă bani Viviana Sposub, la un an de când s-a retras din televiziune. Și-a înființat propria afacere și are un profit impresionant

Citește și:Andreea Raicu a împlinit 46 de ani. Cu cine și-a petrecut ziua de naștere, în Italia

Cum arăta Claudia Florescu de la Insula Iubirii în adolescență

Claudia Florescu se numără printe cele cinci concurente de la Insula Iubirii 2023. În vârstă de 35 de ani, bruneta le-a atras atenția telespectatorilor cu sinceritatea sa, iar după terminarea filmărilor este foarte activă în mediul online.

Recent, Claudia Florescu a împărtășit cu fanii săi câteva imagini din adolescență. Internauții au fost surprinși de cât de schimbată era Claudia la acea vreme. Concurenta de la Insula iubirii a postat o imagine cu ea de când avea 18 ani, și o imagine de când avea 20 de ani. Putem observa că la acea vreme, bruneta nu avea tatuaje și nu se machia strident.

Cu ce se ocupă acum Claudia Florescu, concurenta la Insula Iubirii sezonul 7

Claudia Florescu a revenit la pasiunea sa și anume sportul. Bruneta este antrenoare de fitness și îi ajută pe cei care vor să-și schimbe silueta. În urmă cu câteva zile, Bogdan Cîrlan, iubitul acesteia a postat o imagine cu Claudia Florescu, unde a arătat că aceasta se află în sala de sport. „Că tot apreciați felul în care arată, acum vă puteți antrena cu ea. @clodyfitness09 pentru mai multe detalii îi puteți scrie în privat', a scris concurentul de la Insula Iubirii la postarea pe care a făcut-o atunci pe InstaStory.

Claudia Florescu este din Petroșani, județul Hunedoara, dar a locuit multi ani în Italia. În prezent, concurenta de la Insula iubirii locuiește în București și a participat la numeroase concursuri de culturism. Claudia Florescu este pasionată de sport, dar și de tatuaje.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton