Cum arată complexul turistic deținut de Andreea Esca la Sibiu și cât costă un sejur: "Un colț de rai"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată complexul turistic deținut de Andreea Esca la Sibiu și cât costă un sejur. Andreea Esca nu este doar un jurnalist foarte apreciat, ci se ocupă și de un business în domeniul turismului. Vedeta PRO TV deține mai multe proprietăți în zona Porumbacu, județul Sibiu, unde românii sau turiștii străini se pot relaxa în liniște. Iată cum arată și cât costă un sejur în complexul turistic al Andreei Esca!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată complexul turistic deținut de Andreea Esca la Sibiu și cât costă un sejur. Andreea Esca (51 de ani) deține un complex turistic în satul Porumbacu de Sus, din județul Sibiu, pe care vedeta îl descrie ca pe un loc ideal pentru evadarea din oraș „și trăirea unor experiențe rurale autentice'. Un sejur minim este de două zile, iar spațiile de cazare sunt generoase, cu o capacitate de șase, sau chiar opt persoane. Desigur și prețurile sunt pe măsură.

case-sibiu-complex-turistic-porumbacu-de-sus-andreea-esca-3case-sibiu-complex-turistic-porumbacu-de-sus-andreea-esca-3

Cum arată complexul turistic deținut de Andreea Esca la Sibiu și cât costă un sejur

Andreea Esca deține opt proprietăți la Porumbacu, județul Sibiu. Este vorba de casa Berbec; casa Floarea Vieții; casa Moara; casa Prieteniei; casa Soare; casa 331, proprietate situată în mijlocul satului, care datează din secolul al XIX-lea, restaurată integral în anul 2019; La Victorel, casă tradițional românească datând din anul 1909 și La Moșu, șură restaurată integral în anul 2010 de către meșterii Fundației Mihai Eminescu Trust, susținută de Prințul Charles al Marii Britanii.

Pentru cei care vor să petreacă câteva momente de relaxare în aceste case, sejurul minim este de două zile. Casa 331 are două dormitoare și canapea extensibilă în living, iar costul cazării este de 1.730 de lei, potrivit Booking. Același preț îl are și casa La Moșu, cu trei dormitoare și canapea extensibilă în living. Tot potrivit Booking, pentru aceeași perioadă, La Victorel, care are trei dormitoare și canapea extensibilă în living, costă 1.930 de lei.

Casele 331 și La Victorel au o capacitate maximă de 6 persoane, în timp ce casa La Moșu capacitatea esre de 8. Alte 3 căsuțe fac parte din complexul OberWood, fiecare cu o capacitate de 4 persoane. Un sejur de două nopți are, în prezent, costul de 1.300 de lei în două dintre căsuțe, și de 1.500 de lei în cea de-a treia, notează Unica.ro.

Citește și: Cum aratau Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, acum 23 de ani. Imagine de colecție cu celebrul cuplu, la începuturile relației

Citește și: Cum arată Andreea Esca în costum de baie. A împlinit 51 de ani și sărbătorește la piscină, în Italia: „Să ne bucurăm de spectacol’

Citește și: Cum se apără Guess Who după ce a fost prins drogat la volan: „Se aşteaptă nişte rezultate şi…”

Oaspeții s-au declarat în general mulțumiți de complexului turistic al Andreei Esca de la Porumbacu, proprietățile având doar note de 9 și 9,5. Turiștii descriu cazarea ca fiind „excepțională', „o oază de liniște și confort'; „un colț de rai'; „o experiență excelentă' și „o locație superbă'.

Câți bani a strâns Andreea Esca din organizarea unei croaziere de lux pe Marea Mediterană

Pe lângă cariera în televiziune, Andreea Esca conduce o revistă pentru femei, lansată în anul 2016. Începând cu acest an, prezentatoarea TV a făcut primii pași în domeniul turismului, căci organizează croaziere exclusiviste, la bordul navei Celebrity Edge. Prima călătorie pe coasta Mediteranei va avea loc la sfârșitul acestei luni, iar zeci de persoane și-au cumpărat bilet pentru a beneficia de serviciile exclusiviste.

„Am ieşit pe plus, sigur că da, da. Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus. Important e să ieşim pe plus din punct de vedere al experienţei. Asta e cel mai important pentru mine. Să plece oamenii de pe croazieră, să se dea jos la Roma şi să zică wow, mi-a plăcut, a meritat tot deranjul.

A fost foarte greu. Poate şi pentru că e prima dată şi e o experienţă nouă pentru oameni. Nu sunt foarte mulţi care sunt obişnuiţi cu ce înseamnă plecatul într-o croazieră ca alegere de vacanţă, dar până la urmă am reuşit şi sper să reuşim până la capăt să iasă şi foarte frumos. Deocamdată plecăm pe 23 septembrie, o săptămână, ne întoarcem pe 30. Pot să spun pe 30 cum a fost. Sper să ne iasă bine’, a spus știrista, pentru Pagina de Media.

FOTO: INstagram Booking

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton