Cum arată conacul de 14 milioane de dolari în care locuiesc Meghan Markle și Prințul Harry: "Am făcut tot ce am putut pentru a obține această casă!" Ce vecini faimoși au

 Oana Pantazi
.

Cum arată conacul de 14 milioane de dolari în care locuiesc Meghan Markle și Prințul Harry. Meghan Markle și Prințul Harry și-au întemeiat deja de ceva vreme propriul cămin în America, unde a venit pe lume și cel de-al doilea copil al cuplului, adorabila Lilibet. După cum arată proprietatea unde locuiesc, e clar că cei doi și copiii lor au parte de un lux demn de niște capete încoronate. 

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată conacul de 14 milioane de dolari în care locuiesc Meghan Markle și Prințul Harry. După ce au părăsit Canada pentru a se muta în Statele Unite, acolo unde actrița este aproape de mama și de prietenii ei, Meghan și Harry au început o viață nouă, alături de Archie și Lilibet, adorabilii lor copii. Ducii de Sussex și-au cumpărat o casă de poveste, casa deținând nu mai puțin de 9 dormitoare, dar și facilități de lux extraordinare. Nu în ultimul rând, este un loc perfect pentru a-și crește copiii.

meghan-harry-divort-1-copymeghan-harry-divort-1-copy

Cum arată conacul de 14 milioane de dolari în care locuiesc Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry au trecut prin multe provocări după ce au renunțat la titulatura regală. Viața în Canada s-a dovedit a fi imposibil de gestionat în condițiile în care erau vânați încontinuu de paparazzi, dar nici în America nu a fost ușor până au găsit o proprietate care să le placă și unde să-și poată crește cei doi copii în cele mai bune condiții. Iată că, în cele din urmă, Meghan și Harry au achiziționat casa virurilor oricui, pentru care au plătit nu mai puțin de 14 milioane de dolari.

Proprietatea de 14.500 de metri pătrați a fost cumpărată de la investitorul rus Sergey Grishin, după cum notează presa internațională. Conacul a fost construit în 2003 și este ascunsă de privirile indiscrete, dar dincolo de intrarea plină de viță-de-vie, se află o superbă cameră de zi, o sală de billiard și jocuri, o sală de cinema, o sală de Spa, un lift și o sală de sport.

Citește și: Ce i-a spus fosta soție Alina Laufer lui Jorge, înainte să plece la Survivor: „Să nu dispere că…'

Citește și: Cum arată Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă, la 62 de ani. Imagine rară cu cei doi copii ai săi

Cei doi au fost extrem de discreți și nu au împărtășit prea multe imagini cu proprietatea lor. Meghan însă a mai făcut câteva live-uri, în pandemie, din biroul de lucru, care a fost văzut și în documentarul lui Harry, „Heart of Invictus', de pe Netflix. Acolo pot fi admirate o splendidă masă Pottery Barn din lemn de pin, lucrată manual, în valoare de 1.699 dolari, scaune din fildeș și diferite tablouri și decorațiuni elegante. Tot acolo este și un spectaculos șemineu de piatră, iar ferestrele mari completează perfect ansamblul.

De asemenea, bucătăria este spațioasă, aerisită și dotată cu două insule pentru gătit. Evident nu lipsește nici clasicul cadru suspendat pentru oale și tigăi, specific englezesc.

Harry și Meghan au vecini faimoși

Micuța comunitate din Montecito adună multe staruri, așadar nu este de mirare că prețurile vilelor se ridică la cifre astronomice. Se pare că fosta actriță din Suits și-a dorit o companie celebră, așadar a insistat să cumpere această proprietate, aflată într-o zonă liniștită. „Am făcut tot ce am putut pentru a obține această casă!', spunea Meghan Markle, pentru The Cut, acum doi ani.

Înainte de a se muta în spectaculoasa vilă din Montecito, Meghan Markle și Prințul Harry au locuit o vreme în conacul fabulos al lui Tyler Perry, în Beverly Hills, dar și la actuala reședință sunt înconjurați de staruri de A-list. Aici îi au vecini , printre alții, pe Rob Lowe, Gwyneth Paltrow, Adam Levine și Behti Prinsloo, Ellen De Generes și Portia de Rossi, Jennifer Aniston, Cameron Diaz și Benji Madden, Katy Perry și Orlando Bloom. Tot în zonă locuiește și faimoasa Oprah Winfrey, cu care cei doi soți au făcut un interviu care s-a viralizat în lumea întreagă și a stricat relațiile cu Casa Regală Britanică.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton