Cum arată copiii Analiei Selis. Noa și Tiago au moștenit talentul părinților lor: "Sunt fericită să fiu mama lor..."

 Dumitrache Laura
.

Analia Selis a divorțat de fostul soț, violoncelistul Răzvan Suma, împreună cu care are doi copii, Tiago și Noa. Artista se declară o femeie împlinită și este foarte mândră de copiii ei. Micuții au surprins-o în cel mai frumos mod posibil. Tiago și Noa au moștenit talentul părinților lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Analia Selis s-a despărțit de Răzvan Suma în urmă cu trei ani, iar acum se bucură de cei doi copii ai săi. Vedeta are doi copii minunați, pe Tiago și Noa, care i-a moștenit frumusețea mamei sale. Recent, Analia Selis a postat câteva imagini cu cei doi copii ai săi.

analia selis si fiica eianalia selis si fiica ei

Cei doi copii ai artistei sunt extrem de talentați, iar Analia Selis a împărtășit cu fanii săi cea mai mare bucurie a ei. Tiago și Noa fac muzică și vor să devină artiști, precum părinții lor. Tatăl lor, Răzvan Suma este unul dintre cei mai talentati violonceliști din România.

Citește și: Analia Selis e pregătită să-și refacă viața sentimentală, la trei ani de la divorțul de Răzvan Suma: „Aș vrea un bărbat care să meargă tot timpul de mână cu mine prin viață'

Citește și:De ce nu are Analia Selis iubit, la 3 ani de la divorț: „Am foarte mulți pretendenți, dar…”

Citește și:De ce s-ar fi despărțit, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub, după 3 ani de relație: „El a fost șocat. Bănuiește că Viviana ar avea pe altcineva”

Citește și:CRBL a fost externat din spital, după ce a provocat un accident rutier în Hunedoara: 'Mă duc spre casă. Urmează recuperarea…'

Cum arată copiii Analiei Selis

Analia Selis a venit în România în anul 2003, din dragoste pentru violoncelistul Răzvan Suma. Cei doi au împreună doi copii, Noa, 12 ani și Tiago, 11 ani. În urmă cu trei ani, artista și Răzvan Suma au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. Recent, artista a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu cei doi copii ai săi. Analia Selis este extrem de mândră de copiii ei. Vedeta a scris pe Facebook despre cât de talentati sunt Noa și Tiago, care fac muzică la nivel înalt.

„Noa și Tiago, sfârșit de an școlar. Noa (12 ani): Olimpiada București (Chitară locul II), Marele Premiu (Chitară locul I), Concurs Scherzo (Chitară locul I special), printre alte premii la chitară anul acesta. Fantastică vocalistă (mult mai bună decât mine la vârsta ei!) și o surpriză pentru mine să o văd cât de talentată și bună este la dans! O artistă, un talent clar, frumoasă și un suflet bun.Tiago (11 ani): Olimpiada Națională (violoncel locul II), Marele Premiu (violoncel locul I), concurs Iosif Sava (violoncel locul I CU EXCELENȚĂ), printre alte premii anul acesta la violoncel. Fotbalist profesionist (mijlocaș dreapta se pare, la clubul Champion din București), legitimat, pasionat și talentat. O combinație fantastică între sensibilitatea muzicală și terenul de fotbal cu băieți, și un suflet bun. Dar sunt, mai ales, niște copii curați și buni.”, a scria Analia Selis despre copiii ei.

Analia Selis: „Noa și Tiago, doar iubire”

Artista se mândrește cu cei doi copii ai săi. Tiago și Noa au moștenit talentul părinților lor și vor să devină artiști desăvărșiti. Analia Selis a postat câteva imagini cu fiul și fiica ei care sunt pasionați de artă și muzică.

Meritul este al lor, ghidați de profesorii/antrenorii lor fără de care nu ar fi fost posibil să ajungă atât de fantastici. Eu sunt plină de sentimente frumoase, fericită să fiu mama lor. Iar drumul prin viață alături de ei, mereu de mână, pas cu pas, este o aventură fantastică. Vă las două fotografii recente. Noa și Tiago, doar iubire. Perfecto y puro amor', este mesajul plin de emoție al Analiei Selis.

Analia Selis s-a reinventat după divorțul de fostul soț

Analia Selis și Răzvan Suma au divorțat în urmă cu trei ani. Artista s-a reinventat atât profesional, cât și ca femeie și este foarte fericită. Tiago și Noa sunt rodul iubirii dintre cei doi și au decis să aibă o relație decentă de dragul acestora. Cu toate astea, Analia Selis nu se gândește la o nouă relație.

A fost foarte grea ruptura, pentru că eram foarte obișnuiți să facem totul împreună. Dar a fost o relație toxică. Nu-mi plăceau foarte multe lucruri, dar nu am spus. Acum, în sfârșit, sunt sinceră. Am foarte mulți pretendenți, dar nu cred că m-aș mai mărita vreodată', declara Analia Selis anul trecut, în emisiunea „Oameni' de la Canal 33.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton