Cum arată copiii lui Gelu Voicu și ce vârstă au. Decizia luată de artist și de soția lui după nașterea celor trei moștenitori: „Sunt unul dintre oamenii norocoşi, care se bucură de o viaţă de familie împlinită"

 Tudorache Simona
.

Gelu Voicu pare că a dat lovitura la toate capitolele. Artistul are o familie frumoasă, dar și o carieră de succes. Gelu Voicu are trei copii, doi băieți și o fată. Micuța de cinci ani e de departe răsfățata familiei. Gelu Voicu și-a cunoscut soția la un concert, ea fiind fiica primarului din Videle, dar nu a crezut că vor rămâne împreună și vor ajunge să construiască atât de multe lucruri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Când și-a întâlnit soția, ea era studentă la Drept. S-au îndrăgostit și după opt luni au decis să ajungă în fața altarului. Nunta a ținut trei zile și trei nopți, ca în povești, și a reunit peste 1500 de persoane. La scurt timp au devenit și părinți. Felicia și-a întrerupt atunci studiile și a adus pe lume primul lor băiat, unul cu un talent deosebit la muzică.

copii gelu voicu 8copii gelu voicu 8

Gelu Voicu are trei copii

Gelu Voicu are trei copii, doi băieți și o fată. Cel mare, Tudor Voicu, are 16 ani și cântă. Mijlociul, Vlad Voicu, are 8 ani, iar mezina cinci ani.

„Să știți că mezina mi-a despicat sufletul în patru Fata e cea mai mică. Știți cum e, exact cum am fost noi la părinții noștri. Noi așa am fost. Eu am fost cel mai mare, mai am un frate mijlociu și o soră mezină. La fel ne-a dat și nouă Dumnezeu. Da, Tudor cântă la vioară, la fluier, la caval, la instrumentele la care cânt și eu. Dar, el a vrut vioara și e la Colegiul Național de Muzică George Enescu, din București, în clasa a X- a.  Îl iau când nu e ocupat, pentru că își dorește foarte mult să cânte cu taraful. Și, legat de concerte, mulțumesc lui Dumnezeu, anul asta, am avut neașteptat de multe', spunea Gelu Voicu pentru Click.

Solistul recunoaște că e topit după fetița lui, care nu contenește să îl uimească. „Auzeam de la colegii mei care au fete că relația tată – fiica e una specială, pe care nu o poți defini și acum le dau dreptate, așa este. Relația între tată și fiica chiar e una specială! De fapt, cam cum e relația între mamă și băiat, așa este între cel mare și soție” mai spune el.

Gelu Voicu, despre familia frumoasă pe care o are

Gelu Voicu a câștigat multe trofee de-a lungul timpului, dar niciunul nu egalează viața de familie pe care o are. Se simte norocos că și-a întâlnit jumătatea și merg împreună mână în mână.

Sunt unul dintre oamenii norocoşi, care se bucură de o viaţă de familie împlinită. Pe Feli am cunoscut-o cu ocazia unui spectacol desfăşurat în oraşul său. Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, a fost mai degrabă o regăsire pentru amândoi. Eu mi-am spus că e genul de fată pe care aş lua-o de soţie, iar ea – am aflat mai târziu – a simţit că şi-a întâlnit omul pe care l-ar dori aproape toată viaţa. Suntem norocoşi să ne avem unul pe celălalt. La treburile gospodăreşti particip atunci când timpul îmi permite. Eu am fost dintotdeauna genul de bărbat căruia îi place să-şi găsească de lucru în jurul casei, să mai repar câte ceva, să mai construiesc altceva dacă se impune. Mi-e drag să am grijă de casa mea. Am învăţat să-mi placă în bucătărie şi gătesc ori de câte ori am puţin timp liber”, spunea el pentru revista Taifasuri.

Cum și-a cerut Gelu Voicu soția în căsătorie

Gelu Voicu a pregătit cu atenție și cererea în căsătorie, care s-a produs la o petrecere.„Întai am cerut-o apoi am anunțat părintii. Am cerut-o de ziua ei, la o petrecere cu prietenii, i-am pus inelul în paharul cu șampanie. Si când a dus paharul la gură, a vazut inelul, a început să tremure și să plângă apoi a zis DA.', a mărturisit Gelu Voicu pentru Star Popular.

Cum a fost la nunta lui Gelu Voicu cu Felicia

Nunta lui Gelu Voicu cu Felicia a durat trei zile și a fost una memorabilă. Gelu și aleasa lui au petrecut la București, la Videle, dar și în Oltenia.

Am petrecut trei zile, da, azi la Bucureşti, mâine la Videle şi poimâine la Olteni. Şi na, s-au strâs multe persoane, neamul este mare, rude multe…Am avut vreo mie cinci sute de invitaţi, sau mai bine, nu mai ştiu exactPe soţia mea am cucerit-o cântând. Aveam un concert la Videle', spunea el într-o emisiune TV.

Citește și: Cum a fost căsătoria dintre Marina Voica și Viorel Teodorescu: „Dacă bărbatul vine acasă să doarmă cu tine, să doarmă acasă, înseamnă că e în regulă totul”

Citește și: Adrian Nartea a povestit cum a decis să facă echipă cu nepotul Monicăi Davidescu, Cosmin Vîjeu, la Asia Express: „Participarea nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape 8 luni” / EXCLUSIV

Citește și: Cum au decis Viviana Sposub și George Burcea să se mute împreună și de ce s-au despărțit de mai multe ori, în cei 4 ani de relație: „De atunci am rămas pentru totdeauna'

Citește și: Mariana Moculescu a făcut pace cu Horia Moculescu și e îngrijorată pentru starea lui de sănătate, după operația suferită anul trecut: „Nu arăta deloc bine, îmi pare rău să îl văd așa'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Roxana Anghel, dublă medaliată la Jocurile Olimpice de la Paris, și iubitul ei, Florin Horodișteanu: 'O să bată și clopotele de nuntă…' / EXCLUSIV

Decizia luată de Gelu Voicu și de soția lui

După al treilea copil, Gelu Voicu și soția au decis că nu mai vor moștenitori, așa că au luat o decizie radicală.

„Ne-a binecuvantat Dumnezeu cu minunile acestea! Nu am stabilit dinainte cati copii sa avem, ne-am dorit mult amandoi sa avem copii. Cand a ramas insarcinata inca nu terminase facultatea de Drept, a trebuit sa inghete un an, Feli a zis: eu avort nu fac! Si daca Dumnezeu ne-a dat binecuvantarea asta, acolo e un suflet. Acel suflet e Tudor, primul copil', mai spune el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton