Cum arată Corina Caragea nemachiată, la 40 de ani. S-a fotografiat complet naturală

.

Cum arată Corina Caragea nemachiată, la 40 de ani. Corina Caragea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri sportive din România. În vârstă de 40 de ani, vedeta de la Pro Tv arată impecabil, chiar și atunci când nu poartă niciun stop de machiaj. Recent, vedeta a postat în mediul online câteva imagini cu ea complet naturală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Corina Caragea nemachiată, la 40 de ani. Prezentatoarea știrilor sportive arată impecabil, iar în fiecare seară îi uimește pe români cu frumusețea ei. Chiar și așa, puțini au văzut-o fără machiaj pe bruneta de la Pro TV.

CORINA NEMACHIATACORINA NEMACHIATA

Vedeta este pasionată de călătorii, iar atunci când are ocazia, merge în vacanță. Corina Caragea este activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, frumoasa brunetă a postat câteva imagini din Granada, unul dintre cele mai frumoase din Spania. Vedeta s-a postat complet nemachiată!

Citește și: Ce răspuns a oferit Corina Caragea când a fost întrebată de ce nu are copii: „Nu e treaba…'

Citește și:„Trebuie să îți ascunzi ochelari, bijuteriile…”. Ce a speriat-o cel mai mult pe Corina Caragea în vacanța din Bali

Citește și:„Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce!”. Prima reacție a familiei tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu. Ce a făcut Alexandru cu o zi înainte

Citește și:Vica Blochina și Oana Roman s-au certat din cauza lui Marius Elisei și nici că mai există cale de împăcare: „Mie nu-mi plac prieteniile pe interes'

Cum arată Corina Caragea nemachiată, la 40 de ani

Corina Caragea, în vârstă de 40 de ani, se numără printre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri sportive din România. Vedeta de la Pro Tv arată impecabil în fiecare seară când apare pe micile ecrane. Recent, Corina Caragea a postat pe rețelele de socializare câteva imagini din vacanța din Spania, și s-a afișat nemachiată.

Frumoasa știristă apare fără pic de machiaj iar internauții sub uluiți de frumusețea ei naturală. Vedeta este pasionată de călătorii, iar ori de câte ori are ocazia, merge în vacanță și împărtășește cu fanii săi din mediul online fiecare loc vizitat de ea.

Corina Caragea dezvăluie care sunt cele mai importante trucuri de frumusețe la care apelează

Corina Caragea este prezentă în fiecare seară la Pro Tv, unde prezintă știril sportive. Vedeta este întotdeauna impecabilă pe micile ecrane, iar când ajunge acasă are grijă să acorde multă atenție tenului său. Prezentatoarea tv a oferit câteva sfaturi despre frumusețe, mărturisind că demachierea este cel mai important proces în îngrijirea tenului. „Să se demachieze. Să țină cont, mereu, când alege produsele de îngrijire sau machiaj de propriul tip de piele/păr/dimensiuni/forme, pentru că nu toți suntem la fel și e bine să știi ce te avantajează și ce nu.

Alt sfat , să nu exagereze cu expunerea la soare. Imbătrânește pielea și duce la pete pigmentare.În final, să nu apeleze la nimic fals semi-permanent sau permanent – extensii de gene, buze, acid, botox și mai știu eu ce are ea impresia că o face mai frumoasă. Imperfecțiunile au farmecul lor, ne dau personalitate și, dacă știi cum, le transformi în arma ta de frumusețe și seducție.„, au fost sfaturile oferite de Corina Caragea tinerelor, potrivit magicfm.

Corina Caragea a dezvăluit secretul unui păr strălucitor

Nu putem trece cu vederea că prezentatoarea știrilor sportive Corina Caragea are un păr strălucitor, care atrage atenția imediat. Vedeta este deseori lăudată pentru podoaba sa capilară. Corina Caragea a dezvăluit că frumusețea părului ei se datorează, în mare parte, moștenirii genetice, dar și că are mare grijă de el. Conform acesteia, se spală pe cap o singură dată pe săptămână, folosește protecție termică și nu face treceri bruște de la o culoare la lata. De asemenea, Corina Caragea a mai specificat că își tunde părul de două ori pe an.

„Ce mai fac pentru părul meu? Îi prepar o mască naturală atunci când, ca în viața oricărui om, am perioade în care imi cade în mod alarmant, de exemplu.

Masca o prepar singură din : ulei de ricin, ulei de măsline, gălbenușuri de ou, Bitter suedez, vitamina A uleioasă și vitamina E. Gramajele diferă în funcție de podoaba capilară a fiecăruia.Recunosc, masca nu este tocmai frumos parfumata și colorată, dar na, baba suferă la frumusete. Lăsând gluma la o parte, pe mine chiar m-a ajutat aceasta combinație. Alături desigur de protecția pe care i-o ofer parului meu -să îl spal, să îl tund la 3 luni, să îl feresc la plajă, dar și în piscină, să nu îl încarc excesiv cu produse de styling și să nu îl chinui cu transformări bruște .', a declarat vedeta.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton