Cum arăta Cosmina Păsărin când a participat la Vara Ispitelor. Bruneta e neschimbată și la 42 de ani: „Am aceeași greutate ca la 18 ani"

 Tudorache Simona
.

Cosmina Păsărin a participat în 2021 la Vara ispitelor și de atunci viața i s-a schimbat radical. Nu a rămas cu iubitul de atunci și s-ar fi îndrăgostit de Bogdan Vlădău, atunci în rol de ispită, dar toate astea i-au netezit drumul către o carieră în televiziune. Cosmina Păsărin a cochetat cu acest domeniu, asta până într-o zi când a ales să se depărteze de lumina reflectoarelor și de showbiz.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

După câteva proiecte în televiziune, Cosmina Păsărin a ajuns MC la evenimente, iar mai târziu s-a specializat ca organizator de nunți. Bruneta arată și astăzi, la 42 de ani, ca atunci când dădea piept cu celebritatea, semn că a reușit să câștige pariul cu timpul. Cosmina Păsărin nu și-a pierdut frumusețea și prospețimea.

cosmina pasarin 890cosmina pasarin 890

Cum arăta Cosmina Păsărin la Vara Ispitelor. Era superbă și atunci, la fel ca și acum

Chiar dacă prin viața ei au trecut câțiva bărbați de luat în seamă, Cosmina Păsărin nu a ajuns încă la altar. Vedeta a avut o relație de mai mulți ani cu George Vintilă, apoi a ales discreția în privința poveștilor trăite. Anul trecut, Cosmina Păsărin a recunoscut că și-a găsit liniștea lângă DJ-ul Alex Gully.

„Încercăm amândoi să avem o relație echilibrată, încercăm amândoi să construim această relație, să facem eforturi zilnice pentru a menține această relație cât mai sănătoasă și cred că e important să ținem cont de toate aceste aspecte tot timpul', a spus Cosmina la Vorbește lumea. „Îmi place blândețea lui, este un om foarte blând, foarte cald, foarte vesel, noi râdem foarte mult împreună. Aceste aspecte contează pentru mine', a precizat vedeta la PRO TV.

Citește și: Medeea Marinescu încă primește mesaje la mai bine de 30 de ani de la rolul marcant din „Maria Mirabela”: „Este o enormă bucurie. E important să joci roluri care și rămân. Sunt părinți din generația mea și îmi spun…” Cum au reacționat băieții ei după ce au văzut filmul / EXCLUSIV

Citește și: Marina Almășan susține că despărțirea de Victor Socaciu a apropiat-o foarte mult de fiul lor: „Deși a avut o adolescență marcată de plecarea părintelui său, Victor a reușit să țină cârma drept, s-a pregătit…”. Cu ce se ocupă el în Dubai și ce relație are prezentatoarea cu fiica ei, Marinuș / EXCLUSIV

Citește și: Daniela Nane a declarat că era divorțată de trei ani de Adrian Cioroianu, când l-a cunoscut pe Octavian Ene, actualul ei iubit: „Nu știam cine e Daniela Nane, spre rușinea mea. Eu sunt pe pătrățica mea, pe muzica mea'

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…”. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea după divorț și multe procese. Victor Cornea nu a venit întâmplător în viața ei: „Trebuie să te ierți și să nu te mai biciuiești”

Cosmina Păsărin, aceeași greutate ca la 18 ani

Cosmina Păsărin are aceeași greutate ca la 18 ani, deși nu își refuză anumite pofte. Mănâncă, însă, puțin și des, iar asta dă rezultate.

„Am chiar 56-57 kg. Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani și așa am avut-o mereu, în toți acești ani. În perioadele în care muncesc mult și sunt obosită, stresată, pierd un kilogram sau chiar două, însă le pun repede la loc după ce revin la programul normal de odihnă. Mănânc puțin și des. Mănânc de vreo patru-cinci ori pe zi și nu îmi impun restricții, pentru că sunt pofticioasă. Dacă vreau să mănânc la miezul nopții un burger sau o porție de cartofi prăjiți, fix asta aleg să fac.

Mi-am dat seama că, fără să vreau, câteodată renunț la consumul de carne câteva zile la rând. Am perioade în care fac sport și am și perioade în care nu fac. Acum, de exemplu, nu mă aflu într-o perioadă în care fac sport', a spus Cosmina Păsărin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton