Cum arată Cristina Joia în costum de baie, la 46 de ani. Vedeta a pozat pe o plajă din Marbella

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată Cristina Joia în costum de baie, la 46 de ani. Vedeta Pro TV, Cristina Joia, e cunoscută publicului român pentru calitățile sale de designer interior din emisiunea „Visuri la cheie”. Vedeta obișnuiește să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor și este, de obicei, o prezență discretă. Recent, ea și-a surprins fanii cu o serie de poze ce o înfățișează în costum de baie, pe plaja din Marbella. Iată cum arată Cristina Joia în costum de baie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Cristina Joia în costum de baie, la 46 de ani. Cristina Joia a devenit cunoscută ca specialist în design interior, în cadrul emisiunii „Visuri la cheie” de pe PRO TV. Vedeta a luat o pauză de la viața profesională și a plecat într-o binemeritată vacanță la mare. Vedeta a ales ca destinație plajele exotice din Marbella, Spania. Cristina Joia a împărtășit și fanilor pe social-media câteva imagini cu frumusețile din îndepărtata Marbella. Vedeta a surprins cu o serie de imagini în care își dezvăluie trupul lucrat în costum de baie.

screenshot-2023-07-26-175112screenshot-2023-07-26-175112

Cum arată Cristina Joia în costum de baie, la 46 de ani

Cristina Joia a început recent filmările la noul sezon „Visuri la cheie'. Vedeta a considerat că este momentul să facă și o mică pauză și să se relaxeze într-o vacanță, la mare. Cristina Joia a ales ca destinație regiunea Marbella din Spania. Specialista în design interior a postat pe Instagram o serie de poze superbe ce o înfățișează pe malul mării în costum de baie. Chiar dacă silueta este parțial acoperită, se poate observa că are un trup tonifiat ce emană senzualitate.

Citește și: Carmen Tănase nu vrea să mai audă de București, după ce s-a mutat la țară. Ce face în timpul liber: „Sunt 40 kilometri, dar mie îmi face bine după ce am spectacol să conduc'

Citește și: Bia Khalifa a fost maltratată și abuzată fizic de tatăl alcoolic, în copilărie: „O bătea pe mama până leșina, și pe noi la fel'. Cum a afectat-o relația cu acesta

Recent, Cristina Joia a dat detalii din culisele filmărilor sezonului 10 Visuri la cheie, în cadrul emisiunii Vorbește lumea.

Este al zecelea sezon Visuri la cheie și al șaselea pentru mine. Este un sezon aniversar și mi se pare absolut minunat. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care se uită la noi, pentru că datorită lor emisiunea asta continuă. Dacă nu am avea public și emoția publicului de acasă, noi nu am putea să facem ceea ce facem', a spus designerul.

Cristina Joia, victima unui atac înfiorător ziua în amiaza-mare

În 2020, Cristina Joia, designerul emisiunii Visuri la cheie, a fost agresata de catre o femeie intr-un supermarket din Capitala. Loviturile pe care le-a suferit vedeta au fost atât de grave, încât a avut nevoie să fie internată de urgență la spital. Ulterior, Cristina Joia a avut nevoie de operații estetice în zona nasului, care să-i redea vechea înfățișare.

2021 pentru mine a debutat cu bandaje, proteze nazale, vizite periodice la medic și înfățișări la tribunal. A fost un an bulversant, un an în care am exersat răbdarea, empatia, mi-a fost teamă pentru siguranța copilului meu, a familiei, dar ușor, ușor am fost nevoită să mă adun, să găsesc resurse interioare să reiau filmările și să pot duce la bun sfârșit proiectele de design, dar, mai ales, să pot, cu inima deschisă, să cred în binele din fiecare om.

 În mare parte, da, m-am recuperat și asta datorită domnului doctor Dragoș Zamfirescu, care mi-a reconstruit nasul, dar aș vrea să văd dacă pot cu încă o intervenție cu laser să mai atenuez cicatricea.

Am multe trăiri legate de agresiune, am avut coșmaruri o perioadă, mai ales în timpul procesului. Acum nu mai am și sunt recunoscătoare divinității că m-am recuperat, că nu mi-a nimerit ochiul (pentru că era foarte aproape) sau în cădere că nu m-am lovit cu capul de colțul raftului.

În primul rând, pentru 2022 aș vrea să sper că va fi ultimul an în care ne vom confruntă cu acest virus care a alienat foarte mulți oameni, să nu mai vorbesc de pierderi omeneșți… și că vom înțelege toți că vaccinarea și respectarea măsurilor ne vor duce mai aproape de materializarea acestei dorințe.

Apoi aș vrea să fiu mai aliniată cu mine, mai conectată cu cei dragi, îmi doresc armonie, sănătate, experiențe care să mă crească, mă ajute să evoluez și aș dori să călătoresc un pic mai mult (spre exemplu, în Africa pentru că nu am ajuns încă)', a declarat Cristina Joia.

FOTO: INstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton