Cum arată Cristina Rus la 42 de ani, după trei sarcini. A renunțat la muzică pentru familie: "Îmi place să mă ocup de casă"

 Dumba Gabriela
.

Cristina Rus a împlinit 42 de ani luna trecută și chiar dacă nu mai apare la TV și nici la evenimentele mondene, de ani buni, fosta cântăreață are mare grijă de ea. A adus pe lume trei copii, dar silueta ei nu a suferit mari schimbări pentru că face sport și urmează un stil de viață sănătos. Cu ce se ocupă Cristina Rus de când a renunțat la muzică în favoarea familiei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși s-a retras de mulți ani din viața publică, Cristina Rus era activă pe Instagram și posta deseori fotografii din rutina ei zilnică. Însă, de ceva timp și-a închis și conturile de socializare și preferă discreția totală. Nu scapă însă de paparazzi, iar recent a fost surprinsă în oraș, cu treburi casnice.

46564656

Cum arată și cum se menține Cristina Rus în formă, la 42 de ani

Cristina Rus s-a căsătorit cu milionarul Dragoș Bîlteanu în 2009, când era la apogeul carierei sale. Averea acestuia era estimată la 90 de milioane de euro, acum câțiva ani, și, prin urmare, Cristina n-a mai fost nevoită să meargă la concerte sau evenimente private. A renunțat complet la scenă și s-a dedicat 100% familiei, fără niciun regret.

Cântăreața are două fetițe și un băiat și se bucură din plin de viață. Aceasta s-a retras din televiziune în urmă cu câțiva ani și și-a încercat norocul în afaceri alături de partenerul ei de viață. În urmă cu câțiva ani, soțul Cristinei Rus a fost acuzat de delapidare, spălare de bani și manipularea piesei de capital, iar în 2019 a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.

În urmă cu ceva vreme, Cristina Rus a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,Arăt aşa pentru că nu mănânc mult. Dimineaţa mă trezesc, beau apă, mănânc un măr, după două-trei ore mai mănânc o salată cu nuci, seminţe sau fulgi de cereale. La prânz beau un cappuccino, după care mănânc un orez cu carne de pui, care este destul de lejer, dar şi consistent. Mişcare fac. Nu am de gând să mai slăbesc. Mă simt foarte bine așa', a precizat Cristina Rus acum ceva timp.

Recent, Cristina Rus a fost surprinsă de paparazzi Mediaflux.ro în oraș, cu diverse treburi ce țin de familie. A ridicat haine de la curățătorie, a făcut cumpărături și a comandat, din mașină, mâncare pentru acasă de la un restaurant.

Citește și:‘Noi, astea cu gabarit un pic mai dezvoltat, nu mergem la plajă? Nu avem dreptul să ne bucurăm de…’. Gabriela Cristea, revoltată că nu își găsește costume de baie potrivite pentru fizicul ei

Citește și:Petre Roman nu s-a interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman. Ce spune Catinca despre el, dar și despre împăcarea cu Oana: „Din partea mea…'

Citește și:„Medicii au spus că am un hematom și trebuie să fiu operată de urgență pe creier’. Ana Baniciu a suferit un traumatism, la 6 ani

Cristina Rus nu regretă că a renunțat la muzică. Cu ce se ocupă în prezent

Cristina Rus se dedică în prezent familiei și nu regretă că a renunțat la cariera artistică.

,,Cred că în viață e bine ca fiecare să ne vedem prioritățile și să mergem așa cum viața ne ghidează, să nu ne punem contra, să nu ne luptăm cu noi. Atunci când un lucru îți face atât de mare plăcere, încât devine ca un drog, lupta de a renunța la acel ceva este foarte mare. Mă refer la partea artistică, da. Încerc să o canalizez către altceva.

De exemplu îmi place să mă ocup de casă, să aranjez, să cumpăr diverse lucruri, de exemplu, flori în casă, să cânt cu fetița mea, e foarte important ca latura asta muzicală să mi-o manifest și chiar fac lucrul acesta, dar în cadrul familiei.', a precizat fosta componentă a trupei Blondy.

Andreea Bănică și Cristina Rus s-au revăzut după aproape 20 de ani

Andreea Bănică și Cristina Rus au cântat împreună în trupa Blondy, făcând furori în anii 2000 cu piesele lor. Cele două reunit după aproape 20 de ani de la destrămarea trupei. În noiembrie 2022, Andreea și Cristina au fost la o petrecere într-un restaurant din București, unde s-au distrat pe cinste.

Când a decis să plece de lângă mine mi-a frânt inima. A trecut, am crescut și am ajuns să fim acolo unde ne-am dorit amândouă să fim. Hai că m-am emoționat. Mai vreau!„, a scris Andreea Bănică, pe pagina sa de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton