Cum arată Cristina Rus la 43 de ani. Este neschimbată, dar se îmbracă total diferit față de perioada când cânta

 Tudorache Simona
.

Cristina Rus e la fel de frumoasă și la 43 de ani ca în anii în care făcea parte din trupa Blondy. Solista și-a păstrat silueta și are aceeași eleganță ca în vremurile în care urca pe scenă alături de Andreea Bănică și cucerea publicul. După căsătoria cu Dragoș Bîlteanu, artista a renunțat la showbiz. A devenit de trei ori mamă și a decis să petreacă mai mult timp alături de copiii ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Vedeta a fost surprinsă de paparazzii EVZ în timp ce mergea la un salon din zona Nordului. Aceasta este îmbrăcată toată în alb, la fel cum este și pielea ei, semn că n-a ajuns la mare încă. Vedeta a asortat la rochia vaporoasă de vară o geantă Chanel, semn că stă bine cu finanțele și duce în continuare o viață de huzur.

cristina rus 74cristina rus 74

Cum se menține în formă Cristina Rus

Cristina Rus pare că se respectă la fel de mult, așa că în programul ei așază la loc de cinste orele petrecute în saloanele de frumusețe. Ba mai mult, Cristina Rus are un regim sănătos de viață și nu face excese.

,,Arăt aşa pentru că nu mănânc mult. Dimineaţa mă trezesc, beau apă, mănânc un măr, după două-trei ore mai mănânc o salată cu nuci, seminţe sau fulgi de cereale. La prânz beau un cappuccino, după care mănânc un orez cu carne de pui, care este destul de lejer, dar şi consistent. Mişcare fac. Nu am de gând să mai slăbesc. Mă simt foarte bine așa', a precizat Cristina Rus, pentru Click, acum ceva timp.

Ce face Cristina Rus de când nu mai cântă

Cristina Rus se dedică în prezent familiei și nu regretă că a renunțat la cariera artistică.

,,Cred că în viață e bine ca fiecare să ne vedem prioritățile și să mergem așa cum viața ne ghidează, să nu ne punem contra, să nu ne luptăm cu noi. Atunci când un lucru îți face atât de mare plăcere, încât devine ca un drog, lupta de a renunța la acel ceva este foarte mare. Mă refer la partea artistică, da. Încerc să o canalizez către altceva.

De exemplu îmi place să mă ocup de casă, să aranjez, să cumpăr diverse lucruri, de exemplu, flori în casă, să cânt cu fetița mea, e foarte important ca latura asta muzicală să mi-o manifest și chiar fac lucrul acesta, dar în cadrul familiei', preciza fosta componentă a trupei Blondy.

Citește și: Cum gestionează Adelina și Cristi Chivu certurile în căsnicie, după 15 ani: „Cred că faptul că el e plecat des ne dă ocazia să…” / Imagini rare cu familia fostului fotbalist: soția arată superb la 42 de ani, iar fetele îi seamănă

Citește și: Ana Baniciu, noi imagini din casa veche de un secol, moștenită de la bunicii ei: a mobilat livingul, dormitorul și camera copilului / Designul îmbină arhitectura orginală cu accente moderne: „Cât de frumos ne-a ieșit proiectul'

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Cesonia Postelnicu la 56 de ani. Geta din Liceenii este acum blondă și foarte cochetă: „Eram minoră. Am citit scenariul cu o lanternă sub pătură”

De ce ar fi părăsit Cristina Rus trupa Blondy

Cristina Rus s-a retras din trupa Blondy în anul 2005. Andreea Bănică dezvăluia, la un moment dat, motivul pentru care colega ei de scenă ar fi decis să se depărteze de trupa cu care cunoscuseră succesul.

„Eu filmam pentru Folclorul Contraatacă, la Antena 1, şi atunci Cristina cred că îşi dorea şi ea o carieră în TV şi a decis să plece din trupă, probabil crezând că e neglijată. Eu am continuat să cânt singură. Când a decis să plece de lângă mine mi-a frânt inima!', spunea Andreea Bănică pentru Click.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton