Cum arată și cu ce se ocupă fratele Nadiei Comăneci. Adrian Comăneci a divorțat de soția lui, după 25 de ani, pentru o puștoiacă

 Dumba Gabriela
.

Dacă Nadia Comăneci nu mai are nevoie de nici o prezentare și este un nume cunoscut oriunde pe planetă, fratele său, cu care „Zeița de la Montreal” are o relație extrem de apropiată, nu se bucură de aceeași popularitate. Adrian Comăneci este cu cinci ani mai mic decât sora lui celebră și a stat departe de lumina reflectoarelor, preferând tot timpul discreția.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Nadia Comăneci este foarte apropiată de fratele ei și de aceea a suferit enorm atunci când Adrian Comăneci a decis să divorțeze de soția lui, după 25 de ani de căsnicie. S-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, iar presa scria la vremea aceea că de vină pentru destrămarea familiei Comăneci a fost o puștoaică de 26 de ani, de care Adrian s-ar fi îndrăgostit nebunește.

4376-245487-14sportadriancomaneci4376-245487-14sportadriancomaneci

Adrian Comăneci, fratele Nadiei Comăneci, a divorțat după 25 de ani

În anul 2018, cancan.ro scria că Adrian Comăneci, în vârstă de 51 de ani atunci, este în pragul divorțului din cauza unei tinere pe jumătatea vârstei sale. Publicația amintită oferea amănunte incredibile despre idila dintre Adrian Comăneci și tânăra respectivă, pe care ar fi plimbat-o în mai multe destinații exotice.

Cu toate că era căsătorit în acel moment și tată a doi copii, Adrian Comăneci nu a ezitat să se fotografieze alături de tânăra sa iubită, iar presa tabloidă a publicat respectivele dovezi ale infidelității fratelui Nadiei Comăneci. Însă zvonurile despre divorțul lui Adrian Comăneci existau de mai multe vreme, iar soția sa, Liliana, renunțase la verighetă cu doi ani înainte. Se pare că divorțul s-ar fi finalizat în anul 2022.

Libertatea nota, în 2016, că Liliana și Adrian Comăneci dețineau magazin de produse alimentare în Bucureşti, în Sectorul 2, cu vânzări peste 1,3 milioane de euro pe an. Persoana din spatele succesului ar fi chiar Liliana, care are un master în managementului afacerilor.

Liliana și Adrian Comăneci sunt părinții a doi băieţi, Alexandru şi Andrei, de 31 şi 24 ani, în prezent.

Recent, frații Comăneci au fost surprinși de paparazzi Mediaflux pe o stradă din București, iar Adrian Comăneci a ajutat-o pe Nadia, care se întorsese de la un eveniment monden cu mai multe buchete de flori, să le ducă în locuință.

Citește și: Cum arată casa Marei Bănică. Este decorată cu obiecte vintage și arată ca un muzeu: „Fiecare tablou are o poveste’

Citește și: Nicoleta Nucă este însărcinată! La patru luni de la despărțirea de Alex Ursache, artista și noul iubit, Bogdan Anton, vor avea un copil

Cum a fost copilăria pentru frații Adrian și Nadia Comăneci

Acum câțiva ani, Adrian Comăneci povestea într-un interviu despre copilăria Nadia, una dintre cele mai cunoscute românce din lume.

„Îmi aduc aminte că jucam fotbal în casă. Spărgeam cu mingea cam tot ceea ce ne ieşea în cale. De frica părinţilor ascundeam cioburile sub pat. Când ieşeam afară, în faţa blocului, jucam fotbal. Dar, mai ales, tenis cu piciorul. Cine era în echipă cu Nadia nu pierdea niciodată. Dădea nişte serve tăiate, cum se spune, care îşi atingeau tot timpul ţinta. Când era la fileu, nu scăpa nici o minge. Vă puteţi imagina cum ridica ea piciorul, la elasticitatea şi mobilitatea ei', a povestit Adrian Comăneci pentru Spynews.ro.

Când a devenit foarte cunoscută, Nadia Comăneci nu mai putea ieşi pe stradă în Oneşti pentru că lumea o oprea pentru autografe. Mai mic cu 5 ani decât sora lui, Adrian Comăneci le făcea farse, în copilărie, celor care obţineau numărul lor de telefon şi care cereau să vorbească direct cu sora lui.

Eu aveam timbrul vocii foarte asemănător cu al ei. Cei care sunau îi dădeau întâlnire la cofetărie sau în parc. Le confirmam prezenţa, dar, evident că Nadia nu ajungea niciodată la aceste întâlniri. Eram un copil pe-atunci şi făceam şi eu năzbâtii', a mai spus Adrian, care şi-a amintit un moment de-a dreptul amuzant petrecut la mare.

'Se purta atunci tunsoarea gen „castron'. Amândoi eram tunşi la fel, iar eu aveam părul un pic mai lunguţ. Din spate, lumea credea că sunt Nadia. Veneau spre mine să le dau autografe, dar îşi dădeau repede seama că sunt fratele ei', a adăugat el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton