Cum arată și cu ce se ocupă acum Andreea Moldovan, alias casnica de la MasterChef. Are doi copii și deține o afacere

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Moldovan este una dintre cele mai populare gospodine, care a participat la MasterChef. Ea a devenit cunoscută după ce și-a demonstrat talentele culinare la MasterChef, în 2012, ca apoi să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Iată cum s-a schimbat viața Andreei Moldovan în ultimii ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă acum Andreea Moldovan, alias casnica de la MasterChef. Andreea Moldovan a devenit cunoscută, după ce a participat la show-ul culinar MasterChef, în 2012. Odată cu această experiență și-a dat seama că îi place să fie sub lumina reflectoarelor și că nu-i este teamă de provocări, așa că a participat și la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Deși publicul o știe drept „casnica”, Andreea Moldovan este o adevărată antreprenoare care de 10 ani se ocupă de propria ei afacere.

screenshot-2023-07-12-153857screenshot-2023-07-12-153857

Cum arată și cu ce se ocupă acum Andreea Moldovan, alias casnica de la MasterChef

Andreea Moldovan a făcut o impresie plăcută, atunci când a participat la MasterChef, în 2012. Deși i s-a spus „casnica”, ea muncește încă din adolescență. În prezent are propriul ei business cu deserturi preparate chiar de ea.

Citește și: Jorge a cerut-o din nou în căsătorie pe Ramona Prodea: „Am cumpărat alte verighete, le-am sfințit”. Au împlinit 10 ani de căsnicie

Citește și: Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar: 'Am avut un an greu'

„Muncesc de la 14 ani. Și înainte de vârstă asta, m-am tot antrenat, prin joacă, pentru muncă.
La terapie mi se zice că sunt workoholică, eu tot zic că mie cel mai mult îmi place în vacanțe. ????
Menirea mea e să stau pe o plajă, ok? Ok ????
Dar muncesc de înainte să răsară soarele și mult după ce apune… cine are oare dreptate?”
, a declarat Andreea Moldovan, potrivit PRO TV.

Andreea Moldovan, casnica de la MasterChef, a devenit mamă pentru a doua oară

La peste 10 ani de când a ajuns în atenția publicului datorită emisiunii MasterChef, Andreea Moldovan a lucrat prin diverse restaurante din București, însă talentul ei culinar a făcut-o să-și încerce norocul în domeniul antreprenoriatului. Andreea Moldovan și-a deschis o afacere cu deserturi delicioare, dulciuri și torturi, preparate chiar în propria bucătărie.

În august 2019, Andreea Moldovan a devenit mamă pentru a doua oară, când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, căruia i-a pus numele Petru și căruia i-a aniversat onomastica de curând, de Sfinții Petru și Pavel. 

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton