Cum arată și cu ce se ocupă Corina Bud, după ce s-a retras din showbiz, pentru o perioadă: "Cel mai important a fost să-l fac pe copilul meu om"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată și cu ce se ocupă Corina Bud, după ce s-a retras din showbiz. Corina Bud a făcut senzație în industria muzicii, în anii 2000. Vedeta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, pentru a se dedica rolului de mamă pentru fiul ei, însă nu a renunțat la muzică. Corina Bud pregătește o revenire și a vorbit, recent, despre relația cu băiatul ei dar și cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat la vârsta de 44 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă Corina Bud, după ce s-a retras din showbiz. Corina bud , 43 de ani, rămâne una dintre cele mai inovatoare artiste din perioada anilor 2000. Artista a oefrit publicului hit după hit și suprindea de fiecare datp cu stilul ei unic. Corina Bud s-a retras din industria muzicală, iar motivul a fost fiul ei, Robin, din mariajul cu Nelu Bud, de care a divorțat, în urmă cu câțiva ani. În prezent, Corina Bud este mama unui adolescent și pregătește o revenire în forță pe scena muzicală. Chiar dacă au trecut ani buni de când s-a aflat în lumina reflectoarelor, Corina continuă să arate impecabil. Într-un interviu recent, artista a vorbit despre modul în care își educă fiul, dar și despre modul în care își menține silueta.

screenshot-2023-10-10-230144screenshot-2023-10-10-230144

Cum arată și cu ce se ocupă Corina Bud, după ce s-a retras din showbiz

Corina Bud a fost căsătorită mai mulți ani cu Nelu Bud, alături de care a devenit mama unui băiat. Solista șa divorțat de soțul copilului ei, însă a continuat să pună familia pe primul loc. Vedeta nu a renunțat însă la muzică și și-a păstrat spiritul tânăr.

Citește și: Ana Maria Crudu a născut un băiețel! Sora Danielei Crudu a postat prima imagine cu fiul ei

Citește și: Jean Paler se internează în spital pentru a cincea oară, în doar două luni: „Nu am echilibru, nu mă pot ține pe picioare. M-au terminat total”. Cine are grijă de actor acum

Citește și: Cosmin Berki, salvat de Sorin Bontea, după eliminarea de la Chefi la cuțite: „Am fost readus la viață'

Familia este foarte importantă, copilul este foarte important. Așa că încerc să fac o selecție și să ajung doar la evenimentele la care mă simt bine și care chiar mă reprezintă. Ascult muzică în fiecare zi și mai mult decât atât, lucrez foarte mult în studio. Chiar dacă nu m-ați văzut așa în prim-plan multă vreme… asta pentru că am avut alte priorități. Eu am lucrat odată cu Robin, care are deja 15 ani și s-a făcut un băiat mare și evident, are în continuare nevoie de mine. Adevărul e că dacă ne pui unul lângă altul, zici că sunt sora sa.
Chiar dacă n-am apărut la TV, am lucrat la foarte multă muzică pe care urmează s-o scot și de care sper să vă bucurați.
” declarat Corina Bud, pentru Unica.ro.

Cum reușește Corina Bud să-și păstreze silueta la 43 de ani

Corina Bud a reușit să-și mențină silueta, fapt evident și în imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare. Vedeta are un trup tonifiat, de model, și susține că, deși are grijă la ce mănâncă și face mișcare, nu ține o dietă anume. Corina Bud spune că este adepta unei vieți echilibrate.

Secretul vine din spiritul tânăr al fiecăruia. Despre asta e vorba, despre felul în care trăiești viața, despre ce faci în fiecare zi. Iar eu așa sunt dintotdeauna, o să rămân forever un copil rebel. Un copil rebel, dar totuși, o tradiționalistă și conservatoare în viața de familie și viața de zi cu zi. Nu țin nicio dietă echilibrată, pur și simplu trăiesc, trăiesc așa cum simt. Trăiesc frumos, mă bucur de oameni, de cea mai frumoasă variantă a mea care sunt acum.

Până la urmă, dacă tot nu ești bine, cred că trebuie să îți găsești tu cu adevărat lucrurile, ceea ce te face fericit pe tine și cred că trebuie să vină din interior. La mine ăsta e secretul. Fac și sport, nu-mi bat joc de viața mea, nu mi-am pierdut nopțile, n-am băut alcool toată viața, nici alte nenorociri, adică m-am ferit întotdeauna de vicii.
Am avut grijă de tenul meu, de corpul meu
. Eu cred că ăsta e secretul: echilibrul.”, spune Corina Bud.

Cum își educă Corina Bud, fiul în vârstă de 15 ani

Marea preocupare din viața Corinei Bud este fiul ei, Robin, pe care l-a învățat să fie o persoană responsabilă și să se țină departe de tentațiile din jur, cărora cad pradă tot mai mulți adolescenți.

Când era mai mic găteam împreună pentru că îi făcea plăcere, că avea tot felul de cursuri de cooking pe la școală și făceam lucruri împreună. Desigur, că da, l-am educat în așa fel încât să fie foarte ordonat și să-și aranjeze lucrurile în cameră, să fie foarte curat, să aibă o disciplină. Însă acum îți dai seama că nu îl bag la oale la 15 ani, în perioada adolescenței, când are alte preocupări și nici nu e cazul să facă asta, e băiat.

Nu ne contrazicem, pentru că eu sunt dincolo de mamă, cea mai bună prietenă. Ne sfătuim, îmi spune absolut tot și ce e rău și ce e bine. Sunt foarte mândră de el, e un copil foarte bun și dincolo de pericolele care există acum în lumea asta, lumea adolescenților sunt foarte mândră că reușește să se țină departe de ele.

Sunt foarte mândră de el și îl învăț mereu și îl sfătuiesc mereu să aibă mereu puterea de a se ține departe de turmă. Pentru că eu cred că și ăsta e un secretsă se țină departe de turmă, adică, să facă ce simte el, nu ce fac ceilalți. Și să facă ce crede el că e bine pentru el și faptul că eu îl învăț asta și am insuflat asta chiar am super încredere că în orice moment, la orice tentație are, acea fundație îi va aduce aminte mereu că trebuie să se întoarcă acolo. Și cred că, de fapt de asta țin cei 7 ani de acasă. Și dacă vrei, că tot am dispărut oarecum pentru unii din peisaj, să știi că, cred că pentru mine cel mai important lucru a fost să-l fac pe Robin, copilul meu, om. Să-i dau toate valorile, principiile, așa cum părinții mei mi le-au dat mie la rândul meu„, mărturisește artista.

Cu ce se ocupă fiul Corinei Bud, la vârsta de 15 ani

Corina Bud și-a îndrumat fiul să practice sportul, întrucât o astfel de activitate contribuie mult la formarea unei discipline proprii. Fiul Corinei a moștenit și pasiunea mamei pentru muzică, însă artista consideră că e o industrie prea dură.

A făcut foarte multe sporturi începând de la karate, ju jitsu, tenis, înot, fotbal, baschet de performanță a făcut ani de zile. Acum s-a lăsat de toate, face Golf. Îi place golful foarte tare și arte marțiale. Insă acum nu mai face un sport de performanță, le face din plăcere și sinceră să fiu nici nu l-aș fi îndrumat.

Îi place muzica, însă nu știu dacă vreau să-l arunc în gura lupului. Nu e o lume ușoară. Și spre business. Dacă mă întrebi, fiind băiat, cred că l-aș încuraja mai mult în zona de business. Da, îi place foarte tare, și-a luat o grămadă de cărți pe care le citește în zona asta, să vedem. De-a lungul timpului nu mi-a plăcut să impun nimic, nici să-l forțezi, să facă ceva.”, a mai adăugat artista.

FOTO: Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton