Cum arată și cu ce se ocupă Cristi Șerb, primul câștigător de la "Chefi la Cuțite". Ce a făcut cu premiul de 30.000 de euro

.

Cum arată și cu ce se ocupă Cristi Șerb, primul câștigător de la „Chefi la Cuțite”. Show-ul „Chefi la cuțite” a debutat în 2016, iar câștigătorul primei ediții a fost Cristi Șerb, care la vremea aceea avea doar 22 de ani. Tânărul a făcut parte din echipa „Argintie” a lui chef Sorin Bontea, ceea ce i-a purtat noroc, căci a reușit să-și demonstreze talentele culinare și să plece acasă cu marele premiu de 30.000 de euro. Iată cum arată și cu ce se ocupă în prezent Cristi Șerb!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Cum arată și cu ce se ocupă Cristi Șerb, primul câștigător de la „Chefi la Cuțite'. Emisiunea „Chefi la cuțite' a avut succes încă de la prima ediție, difuzată în 2016. Cel care a fost desemnat câștigător și a primit premiul de 30.000 de euro a fost un tânăr, în vârstă de doar 22 de ani, pe nume Cristi Șerb. Chiar dacă au trecut șapte ani de la acel moment, pasiunea lui Cristi Șerb continuă să fie gătitul. În prezent, acesta este coproprietarul unui restaurant din București și se ocupă de alte două locații tot din Capitală. Iată mai multe detalii despte Cristi Șerb, primul câștigător al emisiunii „Chefi la cuțite'!


Cum arată și cu ce se ocupă Cristi Șerb, primul câștigător de la „Chefi la Cuțite'

Cristi Șerb a investit cei 30.000 de euro, pe care i-a câștigat la emisiunea „Chefi la cuțite', pentru a deveni coproprietarul unui restaurant, împlinindu-și, astfel, unul dintre visurile sale. Șerb este, de asemenea, și antreprenor, ocupându-se de alte două localuri din Capitală. Bucătarul mărturisea în urmă cu șapte ani că este o persoană ambițioasă, ce caută să învețe de la cei mai buni.


Citește și: Povestea de viață emoționantă a Gabriela Țugui, concurentă la Chefi la Cuțite: „Mama ne-a părăsit, iar tata era alcoolic'

Citește și: Dana Marijuana nu are căldură și lumină în containerul din Vama Veche: „Nu disperăm. Trebuie să cumpărăm un încălzitor de butelie’. De ce a renunțat la viața din București


Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, prima apariție la un eveniment monden. Cum s-au afișat și ce reacție au avut fanii: „Semănați puțin la fizionomie’

Citește și: Marcel Pavel a atacat-o pe Loredana după ce a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu, la Festivalul Mamaia: „Prețuire exacerbată, voia să atragă atenția'

„Am câștigat eu pentru că am fost cel mai bun din competiție. A fost greu, în concurs au fost bucătari buni, cu experiență și multă imaginație. Poate că eu am avut în plus dorința de a-mi depăși zi după zi nivelul. Sunt un om care se întreabă la finalul fiecărei zile ce a învățat în plus față de ziua de ieri.


Îmi place să experimentez, să ascult părerile celorlalți, să culeg ce e mai bun de la cei de lângă mine, sunt genul de om care este atent la greșelile celorlalți pentru a învăța din ele. Mă simt stăpân pe mine, îmi respect foarte mult cheful și când sunt pus să coordonez simt că mă transform într-un comandant de unitate militară’, povestea chef Cristi pe vremea când era desemnat câștigător al primului sezon de Chefi la cuțite.


Ce lecții importante a învățat Cristi Șerb de la Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Cristi Șerb a declarat că este foarte recunoscător pentru experiența pe care a trăit-o la Chefi la cuțite, mai ales că și-a putut dezvolta talentele culinate sub îndrumarea unor adevărați maeștrii în domeniu, cum sunt Cătălin CSărlătescu, Chef Sorin Bontea, sau Florin Dumitrescu.

De la chef Cătălin am învățat că bucătăria este muncă, pentru a reuși trebuie să muncești și să te implici, dumnealui spune că în bucătărie sunt doi stâlpi: unul se numește „temperatură’, iar celălalt este „timpul’.Chef Florin Dumitrescu… îmi doresc să fiu ca el, dumnealui a făcut lucruri mari de la o vârstă foarte fragedă, mi-ar plăcea să îi urmez pașii după acest concurs.


Chef Florin spune că bucătăria este o artă, că în bucătărie există ingrediente și gusturi și că totul depinde de tine cum le combini. Bucătarul este asemenea unui pictor doar că în loc de culori, se folosește de ingredient și gusturi pentru a-și realiza tabloul.' mai declara Cristi Șerb, după câștigarea concursului culinar.

FOTO: Facebook