Cum arată și cu ce se ocupă croitoreasa care a câștigat Românii au Talent. Ana Maria Pantaze este de nerecunoscut

 Martin Lorena
.

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent croitoreasa care a câștigat Românii au talent. Ana Maria Pantaze este câștigătoarea sezonului nouă al emisiunii Românii au talent de la ProTV. Tânăra a impresionat atât juriul, cât și publicul datorită vocii sale, dar și a modestiei de care a dat dovadă. Încă de la prima sa prestație, Ana Maria a fost apreciată și a primit Golden Buzz de la Mihai Petre.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent croitoreasa care a câștigat Românii au talent. Sezonul nouă al competiției Românii au talent a fost câștigat de Ana Maria Pantaze, tânăra care a impresionat pe toată lumea cu vocea sa. Aceasta obișnuia să cânte ocazional la karaoke, însă nu s-a gândit niciodată că talentul său va fi apreciat de o țară întreaga. În prezent, aceasta și-a schimbat complet look-ul și profesia!

WhatsApp-Image-2021-11-03-at-16.14.55WhatsApp-Image-2021-11-03-at-16.14.55

După ce a câștigat Românii au talent, Ana Maria Panteze a impresionat pe toată lumea cu noua sa schimbare de look. Aceasta a renunțat și la meseria de croitoreasă, iar acum este complet implicată în industria muzicală.

Citește și: Ana Maria Pantaze, primul interviu după ce a câștigat „Românii au talent” 2019:”Familia mea nu se aștepta să câștig!”/ Ce va face cu premiul de 120.000 de euro

Citește și: Ana Maria Pantaze a câștigat marele premiu Românii au talent!Iată primele ei declarații

Citește și: Cum arată Mirela Vaida, la 39 de ani, în lenjerie intimă.Fanii s-au extaziat

Citește și: Irina Lepa a sunat la Salvare, după ce a suferit o reacție alergică:„Ceva foarte grav…'

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent croitoreasa care a câștigat Românii au talent

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent croitoreasa care a câștigat Românii au talent. Ana Maria Panteze a hotărât să facă o schimbare completă de look! Aceasta s-a vopsit blondă, și-a schimbat stilul vestimentar și este de nerecunoscut. În ceea ce privește meseria de croitoreasă, Ana Maria a renunțat la ea și s-a dedicat complet industriei muzicale.

Acum, aceasta a lansat deja o melodie și un videoclip, „Visuri la cornete', iar în acest moment se pregătește pentru a scoate o a doua piesă.

Ana Maria Pantaze: „Eram o croitoreasă care cânta seara la karaoke'

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent croitoreasa care a câștigat Românii au talent. Ana Maria Pantaze spune despre ea că înainte de a participa și de a câștiga Românii au talent era doar o croitoreasă care cânta seara la karaoke. Ba mai mult, ea a subliniat că și-ar fi dorit să își urmeze talentul, însă nu a avut puterea financiară pentru a o face.

„Inainte sa apar la Romanii au talent eram o croitoreasa care canta seara la karaoke cu prietenii. La 18 ani m-am apucat de karaoke. Eu merg în fiecare seară, pentru că e la doi pași de mine. Doar cobor din casă și intru în club. Pot să mă descarc acolo. Karaoke e pentru oricine și acolo te duci ca să te relaxezi' , a spus aceasta.

Ce a făcut Ana Maria Pantaze cu 120.000 de euro

După ce a câștigat marele premiu în valoare de 120.000 de euro, Ana Maria Pantaze a dezvăluit că dorește să își cumpere un apartament, să scoată o piesă și să investească în studii muzicale.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton