Cum arată și cu ce se ocupă Dana Voiculescu, la 25 de ani. Fiica lui Dan Voiculescu se împarte între afaceri și vacanțe exotice

 Dumba Gabriela
.

Dana Voiculescu este fiica cea mică a șefului trustului Intact, Dan Voiculescu și, chiar dacă are doar 25 de ani, este implicată în numeroase afaceri și conduce o fundație umanitară. În timpul liber, Dana Voiculescu adoră să călătorească, analizând fotografiile postate pe rețelele de socializare și preferă destinațiile exotice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Dana Voiculescu este activă pe rețelele de socializare și zeci de mii de oameni sunt la curent cu activitatea sa profesională, dar mai ales pasiunea pentru călătorii. Profilul ei de Instagram este plin de fotografii în ipostaze senzuale, din vacanțe în locații de vis precum Maldive, Mykonos, Santorini, Fiji, Dubai, Zanzibar, Ibiza sau Lacul Como din Italia.

dana-voiculescu-1dana-voiculescu-1

Cine este și cu ce se ocupă Dana Voiculescu, fiica cea mică a lui Dan Voiculescu

Dana Voiculescu, mezina familiei Voiculescu, a fost înfiată la vârsta de 4 ani de Dan Voiculescu atunci când s-a căsătorit cu mama ei, Liana. Șeful trustului Intact a fost căsătorit în trecut, însă soția sa a decedat în anul 2000. Împreună cu aceasta el mai are două fiice, Corina și Camelia Voiculescu – președintele Intact Media Group.

Dana Voiculescu postează des fotografii alături de familie, fiind foarte apropiată de părinții ei. Dan Voiculescu a văzut în fiica lui cea mică și o aplecare către filantropie, așa că a ajutat-o să înființeze o fundație umanitară care îi poartă numele.

Fundația Dana Voiculescu pentru Solidaritate funcționează deja de ceva vreme și își propune să 'creeze o comunitate ce susține oamenii și viețuitoarele, de a construi un viitor, o rază de bucurie și speranța într-o viață mai bună', după cum se arată pe pagina oficială a organizației.

„Sunt singuri și bolnavi, uitați de copiii plecați departe de casă. Unii dintre ei nu mai au nicio rudă în viață. Banii de pensie nu le ajung de la o lună la altă și nu sunt suficienți nici pentru medicamente. Sărbătorile pentru ei sunt cele mai triste momente din an. Nu au ce pune pe masă și nimeni nu le deschide ușa. (…) Le-am promis că voi trece periodic pe la ei, să îi fac să uite de grija a ceea pe pun pe masă și să le strâng mâna', spunea Dana Voiculescu, în urmă cu câțiva ani, într-o postare pe platformele sociale.

Citește și: Cum a aflat Larisa Iordache că e însărcinată și cum și-a anunțat soțul: „I-am făcut o surpriză, ceva foarte simplu, nu m-am complicat foarte mult’

Citește și: Fiul Florentinei Fântânaru a plecat să studieze în străinătate: „Casa va părea puțin mai goală și serile mai tăcute fără râsul și energia lui'

Ce afaceri are Dana Voiculescu, fiica cea mică a lui Dan Voiculescu

La 25 de ani, Dana Voiculescu este implicată și în multe afaceri. Ea deține MaiMaiCredit IFN, o societate nebancară ce oferă credite de nevoi personale clienților și care a fost subiectul unei anchete realizată de publicația Snoop.

Aici, ea este asociată cu bancherul Dominic Bruynseels (soțul fostei candidate la președinția din partea partidului lui Dan Voiculescu, Ramona Bruynseels). MaiMaiCredit IFN nu pare s-o ducă prea bine cu banii, ținând cont că nu a mai depus bilanțul anual din 2022, atunci când a ieșit pe pierdere cu 36.407 lei.

De asemenea, Dana Voiculescu mai apare acționar în Fondul Emergent de Investiții, care a avut o cifră de afaceri de 33.430 de lei și o pierdere de 173.871 de lei, în 2023. Aici, ea deține 90% din acțiuni, restul de 10% fiind împărțite de două fundații ale tatălui ei (Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Fundația Dan D. Voiculescu).

În fine, un alt business pe care fiica cea mică a fondatorului Antenelor îl are este Dynamic Business – Analysis Consulting SRL, cu o cifră de afaceri de 266.000 de lei și pierderi de 1,35 milioane lei. Firma se ocupă cu 'activități de consultanță pentru afaceri și management', iar Dana Voiculescu este unic asociat, potrivit fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton