Cum arată și cu ce se ocupă Gianina Corondan la 53 de ani. Fosta vedetă TV are un mare regret: "Așa mi-a fost mie soarta. Nu are rost acum să despic firul în patru și să mă umplu cu venin"

 Dumba Gabriela
.

La 53 de ani, Gianina Corondan s-a reinventat și, după ce a petrecut mulți ani în platouri de televiziune, și-a găsit o nouă cale de exprimare în mediul online, unde este foarte activă și a strâns o comunitate impresionantă de urmăritori. Profesional a avut mereu succes, însă viața personală nu a fost la fel de fericită pentru Gianina Corondan, iar unul dintre cele mai mari regrete ale sale este legat de copii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

După mult timp petrecut pe platourile de televiziune, Gianina Corondan dispărea din lumina reflectoarelor, în urmă cu ceva timp, și a prins rădăcini în online. Pe rețelele de socializare este foarte activă, iar în ultimele luni a avut diverse proiecte legate de modă, dar și un podcast.

2Gianina-Corondan-la-inceputul-anilor-20002Gianina-Corondan-la-inceputul-anilor-2000

Cu ce se ocupă Gianina Corondan după ce a dispărut din televiziune

După ce a renunțat la cariera în televiziune, Gianina Corondan a continuat să exploreze domeniul jurnalismului, dar nu a găsit încă un proiect care să i se potrivească perfect pe latura creativă.

Cu toate acestea, nu duce lipsă de idei și inițiative. La începutul lunii iulie 2024, a lansat podcastul Designer în vitrină, prin care promovează moda românească. Emisiunea online este realizată cu o echipă restrânsă, dar profesionistă și printre invitați au fost Silvia Oana Popescu, câștigătoare a emisiunii Bravo, ai stil, Mihai Albu sau Eli Lăslean.

„Podcastul e TV, toți îl avem la îndemână și putem să ne creăm, sigur, dacă ai profesioniști. Eu știu școala veche cum funcționa și ceilalți ajung tot la vorba veche că îți trebuie un om bun la lumină, un om bun la sunet. Nu poți să le faci pe toate. De multe ori mi-e dor de echipa mare de televiziune. Știi că era o stare de echipă permanent aceeași. Dar acum este variabilă și asta este frumos, dar am câteodată nostalgii', a declarat Gianina Corondan pentru ciao.ro.

Citește și: Ce tratament a urmat Monica Pop după cele cinci operații de cancer de colon: „Am militat mereu pentru pacienții cu cancer, pentru a nu fi descurajați de afirmațiile iresponsabile mereu auzite – boală letală, boală necruțătoare, boală neiertătoare…'

Citește și: Ce strategie de a învinge boala și-a făcut Monica Pop, care se luptă de 10 ani cu cancerul de colon: „Nu am vrut să plec din țară și a doua zi, după fiecare operație, eram la muncă. Maxim de 10 ori am vorbit cu soțul meu despre…'

Gianina Corondan s-ar întoarce în televiziune, dar cu unele condiții

Gianina Corondan nu exclude posibilitatea de a reveni pe micile ecrane. Totuși, ea își dorește să găsească o emisiune care să fie creativă și să-i ofere satisfacție.

„Întotdeauna mă orientez după proiect. Eu am făcut numai proiecte care mi-au plăcut. Dacă proiectul este ofertant și e destul de creativ, mă distrează, zic da', a mărturisit vedeta.

În prezent, Gianina nu are o părere tocmai bună despre ce se întâmplă în televiziune, considerând că totul se desfășoară din inerție. În schimb, ea este încântată de dinamismul și flexibilitatea mediului online, pe care îl descrie ca fiind „viu și maleabil și la moment se modifică'.

Ultimul proiect pe care l-a avut „pe sticlă' a fost cel de la Antena 1, când a făcut parte, pentru o vreme, din echipa Te Cunosc de Undeva, iar misiunea ei era să i-a pulsul concurenților în culise. După terminarea filmărilor, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor, mutându-și activitatea în mediul online. Gianina Corondan a dezvoltat proiectul Vizită de lucru, unde intră în pielea unor oameni care, încă, mai practică tot felul de meserii mai puțin cunoscute.

„Este o experiență plăcută, fac altceva. În continuare promovez meseriile vechi, dar și tinerii designeri din vitrină, evenimente care au avut succes anul trecut și unde am strâns foarte multe vedete pe podium în aer liber. Avem designeri talentați și trebuie să-i sprijinim ca să nu se apuce de altceva. (…) Sper să mă întorc și în televiziune, sunt în niște discuții pentru primăvară, dar nu iau în calcul un refuz obligatoriu. Nu mă grăbesc, vedem ce va mai fi mai încolo', spunea Gianina Corondan, la sfârșitul lui 2022.

Gianina Corondan regretă că nu are copii

Dacă în ceea ce privește viața profesională Gianina Corondan a vorbit mereu deschis, viața amoroasă a preferat să o țină departe de ochii curioșilor. Despre relațiile ei nu se știu prea multe, sigura legătură care a fost făcută publică fiind mariajul cu Mihai Anton, un fost coleg din Teatrul Studenţesc Podul.

Cei doi au fost căsătoriți vreme de doi ani, iar în anul 2007 și-au spus adio. De atunci prezentatoarea TV nu a mai fost zărită la brațul niciunui alt bărbat. Una dintre cele mai arzătoare dorințe, care a rămas neîmplinită, era să devină mamă, însă soarta nu a avut acest rol pregătit pentru ea.

„Așa mi-a fost mie soarta. Nu are rost acum să despic firul în patru și să mă umplu cu venin. Veselia pe care o am dintotdeauna a fost de la simplul fapt că am ales să mă înconjor de oameni buni, pozitivi. Eu port o dragoste în suflet și anume pentru familia mea! Toată viața mi-am dorit să fac ce îmi place, televiziunea a fost marea mea dragoste.

Eu consider că am o familie și nu sunt singură pe lumea aceasta. Nu am de ce să mă plâng. Mă joc cu nepoţii mei, copiii fratelui meu mai mic, care lucrează în IT. Sunt doi băieţi de 7 şi 12 ani şi îi mai iau cu mine cu cortul, în excursii', a declarat Gianina Corondan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton