Cum arată și cu ce se ocupă Rita Sumalya, fiica Ronei Harter. Și-a găsit job la doar 15 ani: „Au sunat-o deja cliente din Franța”

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă Rita Sumalya, fiica Ronei Harter. Rona Hartner a fost una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Deși nu și-a expus viața personală, vedeta avea o slăbiciune atunci când venea vorba despre fiica sa, Rita. În vârstă de 15 ani, fiica Ronei Hartner și-a găsit job în Franța, iar mama ei era extrem de mândră de această realizare. Din păcate, marea artistă s-a stins din viață, la doar 50 de ani…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă Rita Sumalya, fiica Ronei Harter. Rona Harter a avut, pe lângă o carieră de succes, o familie frumoasă. Regretata artistă era mama unei fiice superbe, în vârstă de 15 ani, Rita, de care era foarte mândră. Tânăra și-a petrecut o mare parte din copilărie în Franța și este vorbitoare a patru limbi. Acesta a studiat la Paris, acolo unde locuiește și tatăl ei.

ronarona

Cu ceva timp înainte să moară, Rona Hartner făcea dezvăluiri surprinzătoare despre fiica ei. Rita Sumalya, în vârstă de 15 ani și-a găsit un job după ce a obținut un examen important. Artista spunea că nu va fi alături de fiica ei pentru a sărbători, deoarece are de susținut un concert. Din păcate, însă, Rona Hartner a murit.

Citește și: Ce probleme a întâmpinat Rona Hartner în relația cu fiica ei, Rita: „Am simțit o suferință destul de mare…”

Citește și:Rona Hartner are o fiică adolescentă. Cum arată acum Rita Sumalya

Citește și:Loredana Groza, apariție îndrăzneață la un concert în Slobozia. „Fenomenală, ca o zeiță!”/ GALERIE FOTO cu cele mai sexy ținute la 53 de ani

Citește și:Cum arăta meniul zilnic în azilele groazei: „Probabil că de foame și-au mâncat hainele”. Bătrânii, hrăniți cu pâine cu margarină și ciorbă lungită cu apă

Cum arată și cu ce se ocupă Rita Sumalya, fiica Ronei Harter

Rona Hartner a fost și va rămâne una cele mai apreciate artiste din România. În ultimii ani de viață, aceasta a locuit în Franța, alături de fiica ei, Rita Sumalya. Vedeta mai venea în țară pentru concerte, având o carieră de succes. Înainte să se stingă din viață, Rona Hartner declara că fiica ei a obținut un job la 15 ani, după ce a primit o diplomă internațională în urma participării la cursurile de la Syma Make up Studio. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute din Franța care se ocupa de beauty. Cântăreața spunea atunci că e foarte mândră de fiica ei…

„I s-a propus un stagiu de șapte zile, să facă toată baza de școală numărul unu, școală de make-up nivel unu. La 18 ani, diploma aia va fi europeană, chiar internațional valabilă. Deocamdată e doar diplomă de participant, dar a terminat cu nivel excelent, pentru că într-adevăr s-a implicat enorm.

Fiecare machiaj pe care l-a realizat a durat șase ore. Deci a făcut șapte machiaje profesioniste, de la machiaj natural până la machiaj de modă, apoi machiaj de nuntă.Acum, imaginează-ți că în Franța au sunat-o deja cliente care vor să le machieze', spunea Rona Hartner, pentru fanatik.

Rita Sumalya își dorește să activeze în domeniul artistic

Rona Hartner era fericită pentru că fiica ei a moștenit pasiunea ei pentru lumea artei. Rita Sumalya este pasionată de make-up și nu numai. Artista declara că fiica ei își dorește să activeze într-un domeniu artistic, precum hair styling, make-up sau design interior. Rona Hartner o încuraja pe Rita și spunea că o sprijină în tot ceea ce își dorește să facă.

Eu o încurajez, că și eu la vârsta ei am avut o grămadă de joburi. Eram coafeză, făcusem un an de coafură, fusesem traducător, traduceam din germană și engleză, e bine să ai joburi. Eram și stenodactilografă. E interesată de tot ce e legat de frumusețe, desen… Acum a creat un T-shirt al ei. Face T-shirt-uri din astea pentru rockeri. În tot ce e legat de artă e foarte implicată', a mai spus vedeta.

Ce relație avea Rona Hartner cu fiica ei, Rita Sumalya

Rona Hartner avea o relație specială cu fiica ei. Artista a trecut prin momente dificile pe plan personal, dar a fost puternică. Rona Hartner a trecut prin două căsnicii eșuate și a rămas marcată de acestea. Cu toate astea, cântăreața se bucura în ultima perioadă de aprecierea publicului și făcea furori de fiecare dată când apărea pe scenă. Vedeta locuia în Franța alături de fiica ei a rămas în relații bune cu tatăl Ritei.

,,Este cu tatăl ei în sudul Franței, este la școală acolo, are prietenii acolo, a venit și mama, stă cu ea. Deci e și tatăl ei și mama și soția tatălui ei, e anturată, familia e cu ea practic, familia recompusă, dar suntem toți alături de ea. Viața ei e acolo, așa că nu o scot din mediul ei.Este basistă de chitară electrică, își face propria trupă anul acesta. Acum deocamdată a luat lecții și își depășește niște frici, pe care le aveam și eu la vârsta ei. Ea se analizează mult mai mult. La 18 ani poate să apară pe media online, înainte nu. Nu știu dacă se va putea împăca într-o zi cu imaginea de astăzi, dacă o las să iasă acum, acum trebuie să încerce, trebuie să greșească, acum trebuie să nu o vadă nimeni și când iese să rupă.', a precizat artista în urmă cu ceva timp.

Rona Hartner a murit la doar 50 de ani, bolnavă de cancer

Rona Hartner a murit la doar câteva ore după ce sora ei, Rinda Hartner, a postat pe pagina de Facebook a artistei un mesaj în care spunea că vedeta nu traversează deloc momente bune. Aceasta a cerut fanilor să se roage pentru îndrăgita artistă, care însă nu mai avea multe șanse de la viață. Din nefericire, totul a fost în zadar, astfel că în urmă cu scurt timp anunțul care a îngrozit România a apărut pe rețelele de socializare.

Rona a fost lumină.
A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea…toate cu aceeasi bucurie.
Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile- erau singurele care le tinea pentru ea. In rest …dadea totul si se dadea cu totul.
Ne am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel.

Nu a schimbat-o nimic. Niciodata!
Se supara rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie!
Chiar daca a plecat puțin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea.

Zbor lin spre lumină, fată dragă! Ramai parte din lumea mea mereu!', a scris Imelda Antonescu, prietenă cu Rona Hartner pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton