Cum arată și cu ce se ocupă sora Andreei Mantea. Lavinia seamănă leit cu prezentatoarea TV

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă sora Andreei Mantea. Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi din țară. Cu toate astea, puțini știu că vedeta de la Kanal D are o soră. Lavinia Mantea preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Iată cum arată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă sora Andreei Mantea. De-a lungul anilor, Andreea Mantea a prezentat numeroase emisiuni, ba chiar a avut propriul show la Kanal D. Vedeta le-a prezentat fanilor ei pe mama sa, dar singura cu care nu s-a afișat a fost sora mai mare a acesteia.

lavinia-mantea-blondalavinia-mantea-blonda

Cum arată și cu ce se ocupă sora Andreei Mantea. Spre deosebire de sora ei, Lavinia Mantea preferă să fie discretă și să stea departe de lumina reflectoarelor. Sora Andreei Mantea a evitat să apară la televizor și lucrează într-un domeniu total diferit.

Citește și:Andreea Mantea a fost oprită de poliție și amendată în trafic pentru că nu a avut buletinul la ea: „Este groaznic. Acum l-am lipit în mașină…”

Citește și:Cum îl recompensează Andreea Mantea pe fiul ei, David, când ia note mari: „Dacă el face ceva, eu îi îndeplinesc lui o dorință…”

Citește și:„O demitere nu rezolvă un sistem putred. Spitalele se scufundă”. Simona Gherghe, mesaj pentru ministrul Sănătății, după ce o femeie a născut pe trotuar, la Urziceni

Citește și:Ce a pățit Theo Rose la penitenciarul Rahova, în timpul filmărilor pentru Clanul: „Strigau deținuții, am stat cu ei de vorbă… o junglă. Erau locuri de unde se auzeau blesteme”

Cum arată și cu ce se ocupă sora Andreei Mantea

Andreea Mantea este cunoscută de multă lume și a prezentat numeroase emisiuni de-a lungul timpului. Cu toate astea, putină lume știe că vedeta tv are o soră mai mare. Lavinia Mantea preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și este discretă cu viața sa personală.

Sora Andreei Mantea nu are nicio legătura cu lumea showbiz-ului, ea fiind de profesie agent imobiliar, în București. Lavinia Mantea seamănă foarte bine cu sora ei, și are o siluetă de invidiat. În ultima perioadă, sora vedetei a renunțat la brunet și s-a vopsit blondă. Spre deosebire de sora ei, Lavinia preferă să stea fără machiaj și nu postează des imagini cu ea.

Ce relație are Andreea Mantea cu sora ei, Lavinia

Andreea Mantea și sora ei au o relație apropiată, dar vedeta tv a recunoscut că Lavinia este cel mai mare critic al ei. Prezentatoarea Tv a declarat că i-ar plăcea să fie precum sora ei, o persoană dură și realistă. De asemenea, Andreea Mantea a mărturisit că sora ei mai mare este o persoană extrem de dură.

'Este în anul III la Facultatea de Drept, este la a patra facultate. Nu stiu pe ce drumuri o să apuce și de ce face lucrurile astea, dar felicitări ei pentru că poate și reușește. Și da, nu are o părere buna despre persoanele care apar pe sticla, le urmărește defectele îndeaproape, este dura, este drastica. Nu lasă loc de niciun fel de interpretare, ea nu este că mine.Nu o place deloc pe vedeta Andreea Mantea și nu are o afacere în imobiliare cum s-a scris, este angajat că noi toți. I-am propus să lucreze alaturi de mine și a refuzat', a declarat Andreea Mantea.

Andreea Mantea a declarat că sora ei este topită după David, iar aproape în fiecare weekend, cei trei plec în drumetii. „Nu s-a schimbat nimic intre noi și săptămână asta ne-am certat. Ne-am certat vineri. De obicei, ea nu vorbește cu mine. Ea a avut motive să se supere. „Ai zis că mă duci la nu stiu ce lac!/ Ești nebuna, trebuie să conduc 4 ore dus, 4 ore întors și 2 pe jos și copilul îmi face semn să nu. Ne duce în tot felul de drumeții, apreciez asta. Daca ar fi o sora normala, aș înnebuni, m-aș plictisi, recunoaște Andreea Mantea despre Lavinia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton