Cum arată și cu ce se ocupă cumnata Andreei Esca. Sora soțului ei, Alexandre Eram, are apariții rare în public

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată și cu ce se ocupă cumnata Andreei Esca, sora soțului ei, Alexandre Eram. Celebra prezentatoare de știri, Andreea Esca, este o familistă convinsă, fiind căsătorită de peste 20 de ani cu Alexandre Eram, alături de care este mama a doi copii. Vedeta Pro TV are o relație strânsă cu părinții, socrii și cumnații ei. Iată cum arată și cu ce se ocupă sora lui Alexandre Eram, cumnata Andreei Esca.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, formează o familie de peste două decenii. Partenerul vedetei PRO TV este un om de afaceri cunoscut de public, însă mai puțin cunoscută este însă familia origine a acestuia. Părinții lui Alexandre Eram sunt stabiliți în Franța, iar omul de afaceri și prezentatoarea de la Pro TV îi vizitează de fiecare dată când au ocazia. Alexandre Eram mai are o soră Melanie Eram Drubigny, aceasta fiind cumnata Andreei Esca. Iată cine este și cum arată cumnatat Andreei Esca.

screenshot-17screenshot-17

Cum arată și cu ce se ocupă cumnata Andreei Esca, sora soțului ei, Alexandre Eram

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Alexandre Eram s-a născut în Franța, dar tatăl său, Melkon Eram, socrul Andreei Esca, este de origine armeană și are profesia de arhitect. Soacra vedetei PRO TV este franțuzoaică, la origini, iar Alexia, fiica știristei, a moștenit trăsăturile și frumusețea bunicii sale.

Alexandre Eram are și o soră, pe nume Melanie Eram Drubigny, cumnata Andreei Esca, care este agent imobiliar de succes. Soțul ei, Antoine, organizează evenimente și defilări de modă pentru o firmă din Franța.

Citește și:America Express 7 noiembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea și a obținut primul bilet spre Ecuador: „Nu mă așteptam!

Citește și:Unde s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa. Tânăra a plecat din vila în care a locuit 11 ani cu artistul

Citește și: Neti Sandu intervine în scandalul Elena Lasconi: ‘Sunt sigură că va rezolva problema. Ea știe…’ / Sunt prietene de mulți ani

Citește și: Cine este și cum arată Daria, fiica lui Romică Țociu. Tânăra îi calcă urme tatălui ei, la 20 de ani

Cum s-au cunoscut Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram

Andreea Esca lucra la Pro TV de aproximativ 5 ani când l-a cunoscut pe actualul ei soț, Alexandre Eram. Ea a povestit într-un interviu acordat în trecut că Alexandre Eram era într-o altă relație atunci când l-a văzut prima dată și i-a atras atenția.

'L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: ‘Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică.

El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute ţara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris. I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat.

M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba. Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: ‘Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea', a povestit Andreea Esca pentru revista Tango, în urmă cu mai mulți ani.

FOTO: Facebook Instagram LinkedIn

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton