Cum arată cumnatul lui Răzvan Simion. Daliana Răducan a decis să nu îl mai țină ascuns: „Am cel mai șarmant frate”

 Tudorache Simona
.

Daliana Răducan demonstrează că frumusețea e o trăsătură la ea în familie. Soția lui Răzvan Simion a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu fratele ei. Marius Răducan i-a fost aproape în ziua cea mare. Daliana Răducan și prezentatorul de la Neatza s-au căsătorit pe 8 iunie, iar evenimentul a excelat la capitolul bun gust.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Daliana Răducan a purtat o rochie din dantelă, care îi scoate foarte bine silueta în evidență. Nu a avut voal, dar la intrarea în biserică a atașat și o pelerină. Răzvan Simion (43) și Daliana Răducan (33) au avut o nuntă de poveste, Fiecare detaliu a fost luat în calcul, iar totul, de la locație și aranjamente la ținutele mirilor și chiar ale nuntașilor, a arătat impecabil.

daliana-raducan-1daliana-raducan-1

Cum aratată fratele Dalianei Răducan, soția lui Răzvan Simion

Deși iubește discreția, Daliana Răducan și-a arătat fratele cel chipeș pe rețelele de socializare, cu care are o relație specială. „Am cel mai șarmant frate' , a scris Daliana în dreptul imaginilor cu cumnatul lui Răzvan Simion.

Daliana Răducan și Răzvan Simion au organizat după trei ani de relație nunta la care au visat. I-au avut aproape pe cei apropiați și au trăit cu intensitate acest moment. De la nuntă nu au lipsit nici copiii lui Răzvan Simion din primul mariaj, Ianca și Tudor.

„Să organizezi o nuntă, chiar și restrânsă, nu e lucru ușor. Am depus mult efort, amândoi, pentru a face cele mai bune alegeri, fiind în fiecare clipă cu gândul la invitații noștri, pentru care ne-am dorit ca acest eveniment să fie o experiență de neuitat', a scris cuplul pe Instagram.

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat anunțul matrimonial publicat de Oana Roman: „Dacă mă apucam să scriu, ieșea o belea, că sunt vai de capul meu”

Citește și: Soprana Irina Baianț recunoaște că a vrut să renunțe la pian, deși a început studiul de la vârsta de 3 ani: „A fost mâna destinului, care nu m-a lăsat să renunț la muzică. Atunci am trecut la canto….”. Ce spune despre pasiunea ei pentru muzica clasică / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta parteneră de viață a soțului ei: „Nu deranjăm prea mult. Pe Milan îl împărțim cu mama lui. Multă lume nu mă crede că nu este copilul meu”

Citește și: Anghel Damian, detalii despre nunta cu Theo Rose: „Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început. Evenimentul cu mulți invitați…”. Ce promisiune și-au făcut la începutul relației, pe care o respectă săptămânal / EXCLUSIV

Citește și: Cum a apărut soția lui Ianis Hagi, Elena, la meciul România-Ucraina. Gheorghe Hagi, după victoria obținută: „Un moment incredibil. A fost fenomenal…”

Daliana Răducan, despre iubirea cu Răzvan Simion

Daliana Răducan a oferit câteva detalii despre iubirea pe care o trăiește cu Răzvan Simion, despre cum s-au așteptat și s-au regăsit.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Va invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nuntă noastră’, a scris Daliana pe o rețea de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton