Cum arată Dana Budeanu în costum de baie la 44 de ani: ”Nu poți sta cu mine” / Se afișează foarte rar în astfel de ipostaze

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Dana Budeanu în costum de baie la 44 de ani. Se afișează foarte rar în astfel de ipostaze. Dana Budeanu este una dintre cele mai sonore voci din showbiz-ul românesc, mai ales atunci când vine vorba despre comportamentul femeilor sau al bărbaților. Nu mai spunem despre ținute, fiindcă știm cu toții ce verdicte oferă vedeta. Ei bine, deși are o siluetă demnă de invidiat, cu care întoarce toate privirile, Dana Budeanu evită momentele în care se afișează în costum de baie. De data aceasta însă, nu a putut să nu se laude cu corpul său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dana Budeanu a împlinit de curând frumoasa vârstă de 44 de ani, iar pentru ea, este doar un număr, fiindcă arată foarte bine. Deși în buletin scrie scrie 44 de ani, nimeni nu i-ar da mai mult de 24, la cât de frumoasă este. Prin urmare, Dana Budeanu știe asta și profită de orice ocazie pentru a-și arăta silueta impecabilă, mai ales când se află în vacanță. Dacă recent a cucerit pe toată lumea cu ținutele ei, acum s-a lăsat fotografiată în costum de baie!

budeanu-7budeanu-7

Citește și: Cum se îmbracă Dana Budeanu în vacanță. A atras toate privirile cu aceste două ținute

Citește și: La 44 de ani, Dana Budeanu arată ca o puștoaică! Imagini rare din vacanța ei de lux: „Mănânc prăjitură în fiecare zi”

Citește și: Cristina Șișcanu, despre începutul relației cu Mădălin Ionescu, însurat atunci: „Mama copiilor pe care eu i-am crescut era într-o altă relație”

Citește și: „Am picioarele praf, cu răni. Nu am apucat să mănânc”. Cum se simte Gabriela Prisăcariu după nunta cu Dani Oțil

Cum arată Dana Budeanu în costum de baie la 44 de ani

Recent, Dana Budeanu a postat pe contul său de Instagram două fotografii în care s-a afișat într-un costum de de baie din două piese, cu model animal print. Ei bine, până acum s-a afișat în diverse rochițe de pe plajă, însă de data aceasta, a decis că este timpul să se laude cu silueta ei demnă de invidiat. Bineînțeles, chiar și în costum de baie, a avut grijă să aibă un outfit bun. Mai concret, nu a uitat de ochelarii de soare, dar nici de pălărie.

Nu poți sta cu mine' – a scris ea, în dreptul uneia dintre poze.

Dana Budeanu se afișează foarte rar în costum de baie

Dana Budeanu se expune destul de rar în costum de baie, chiar dacă suntem în sezonul cald, astfel că imediat cum au văzut-o fanii, nu au putut să nu lase o reacție. Postarea a adunat rapid peste 8 mii de aprecieri din partea internauților, însă, spre surprinderea tuturor, nu i-au putut lăsa comentarii în dreptul pozelor, deoarece vedeta a limitat posibilitatea acestei acțiuni. Este clar că vedeta nu voia să vadă fel și fel de comentarii la adresa sa, astfel că a luat această decizie.

Cum se menține în formă Dana Budeanu

Dana Budeanu arată foarte bine și multe femei își doresc o siluetă ca a ei. Dacă numeroase femeie consideră că vedeta ține fel și fel de diete și face sport regulat, ei bine, Dana Budeanu s-a declarat o fană a dulciurilor, mai ales când vine vorba despre tort. Nu, nu ține diete, ci din contră, mănâncă tort și dimineața, dar și noaptea, iar cele 3 mese nu-i lipsesc din program.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00- 1.00. Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos.

Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort. Rodia de dimineață… aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă', a precziat ea, în mediul online, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton