Cum arată Daniela Crudu, la zece zile după ce a născut a doua oară. Cum a pozat fosta asistentă TV

 Tudorache Simona
.

Daniela Crudu a născut pentru a doua oară, dar arată mai bine ca niciodată. Fosta asistentă TV, acum în vârstă de 34 de ani, și-a etalat formele pe rețelele de socializare și cei care îi urmăresc activitatea au rămas uimiți de forma excelentă în care se află.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bruneta are o siluetă de invidiat, semn că a mâncat cumpătat și a reușit să nu ia prea multe kilograme în greutate în timpul sarcinii. Daniela Crudu a recunoscut că nu a reușit să renunțe la marele ei viciu pe perioada acestor luni, fumatul, dar a redus numărul țigărilor, asta pentru ca bebelușul ei să fie sănătos. Ba mai mult, vedeta a respectat întocmai sfatul medicilor.

daniela-crudu-93daniela-crudu-93

Daniela Crudu uimește cu silueta ei și după a doua naștere

Daniela Crudu traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viață. Anul trecut a devenit mama unei fetițe, iar anul acesta, chiar de Paște, a adus pe lume un băiețel. Daniela Crudu a făcut publică o imagine în care apare alături de fiul ei. Micuțul poartă un nume special, Dominic.

Vedeta mai are o fetiță, pe Daiana Maria, care a venit pe lume pe 1 mai 2023. Daniela Crudu a născut atunci înainte de termen și a trebuit să mai rămână pentru o perioadă internată. Acum lucrurile au stat cu totul altfel.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță', a declarat fosta asistentă de la Xtra Night Show.

Citește și: Alina Pușcaș, surprinsă într-o ipostază romantică alături de soț. Cei doi s-au mutat într-o casă nouă: „Tot mai rar îl prind în poze de cuplu. Să rămână posterității”

Citește și: Oana Sîrbu a împlinit 56 de ani! Mesajul primit de la artistul care și-ar dori să cânte cu solista în Argentina: „Are multe de spus și de transmis, un artist cu sensibilitate. Ne leagă o prietenie frumoasă și…”

Citește și: „Soțul meu e capul familiei, are nouă copii în grijă, nu e ușor să fii în pielea lui. Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, dar…”. Ce pact au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea pentru a evita discuțiile în cuplu/ EXCLUSIV

Citește și: Cum gestionează Gabriela Cristea și Tavi Clonda certurile în căsnicie: „Motive pentru care am putea să ne despărțim am putea să găsim la orice colț de stradă. De obicei, apar discuții atunci când…' / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel, detalii din culise despre relația lui Jador cu Oana Ciocan: „Astfel de lucruri nu pot fi false, nu pot fi mimate. Eu am avut șansa să stau de vorbă…” Ce se întâmplă la Survivor All Stars, dincolo de ceea ce se vede la TV / EXCLUSIV

Cucerită de copii, Daniela Crudu mai vrea un moștenitor

Daniela Crudu adoră rolul pe care îl joacă astăzi, cel de mamă, iar despre fetița ei, Daiana, spune că o lasă fără cuvinte în fiecare zi. Micuța are o personalitate bine conturată. „Este o nebunatică. Are personalitate foarte puternică și face numai ce vrea ea. Este o răsfățată, deci o să facă numai ce vrea ea, și el o să fie mai cuminte', a mai spus Daniela Crudu,la Kanal D 2.

Fosta asistentă TV nu are de gând să se oprească aici și face planuri și pentru al treilea moștenitor. „M-am gândit. De ce nu? Eu nu spun nu niciodată, de ce nu', a mai spus vedeta.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton