Cum arată Delia în costum de baie la 41 de ani. S-a fotografiat în ipostaze incendiare, într-un superb hotel din Italia

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Delia în costum de baie la 41 de ani. S-a fotografiat în ipostaze incendiare. Delia nu are nevoie de vreo descriere, fiind  una dintre cele mai longevive prezențe din muzica românească, care la fiecare concert reușește să creeze o atmosferă incendiară. Ei bine, cucerește pe toată lumea cu vocea sa, însă și cu ținutele pe care le are. Artistei îi place să experimenteze numeroase stiluri vestimentare, însă recent s-a lăsat fotografiată și într-un costum de baie minuscul, cu care 'a încins Internetul'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Delia se bucură de un mare succes pe plan profesional, însă și în viața personală lucrurile merg la superlativ, astfel că vacanțele sunt foarte dese pentru frumoasa artistă. Preferă să petreacă timpul într-o destinație de vis, unde să se relaxeze pe cinste, dar totodată de unde împărtășește cu fanii săi numeroase fotografii sau clipuri video. De data asta în Italia, într-un hotel superb.

whatsapp-image-2023-07-24-at-15.45.14-2whatsapp-image-2023-07-24-at-15.45.14-2

Citește și: Delia, după ce a fost criticată pentru ținutele ei excentrice: „Se pare că e nevoie de o subtitrare. Nu sunt un om normal'

Citește și: Cum a reacționat Delia, după ce un fan a criticat-o iar pentru că nu vrea să facă copii: „Așa e, și, totuși, uite…”

Citește și: Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf: „Sunt mândră de…”

Citește și: Cum arată Andreea Marin în costum de baie, la 48 de ani. S-a fotografiat la piscină, în America: „Căldură mare, mon cher!”

Cum arată Delia în costum de baie la 41 de ani. S-a fotografiat în ipostaze incendiare

Ei bine, recent, frumoasa artistă a făcut publice mai multe fotografii cu ea pe marginea piscinei, cu un peisaj de vis pe spate, fiind în mijlocul unei zone montane. Totuși, deși poza era un extrem de artistică, fanii nu au putut să nu admire, pe lângă peisajul din spatele artistei, silueta demnă de invidiat pe care o are. Delia nu a ezitat și s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie minuscul, care-i lăsa o mare parte din trup la vedere.

Ce-i drept, multe femei își doresc să arate precum Delia la corp, însă în spatele acestei siluete, artista a recunoscut de foarte multe ori că se află multe sacrificii și restricții. De asemenea, cine o urmărește, poate vedea cum aproape zilnic iese la alergat dimineața pentru a se menține în formă.

Delia: 'Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție'

Deși acum s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, lăsându-și formele voluptoase la vedere, Delia a mărturisit recent, în cadrul unui podcast de ce poartă mai tot timpul haine largi. Ei bine, fără a ezita, artista a recunoscut că suferă de o anumită formă de pudoare, un rezultat al mentalității în care a crescut, explicând că preferă vestimentația care îi acoperă corpul, deoarece o face să se simtă în siguranță.

Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr', a povestit artista, recent, într-un podcast.

De asemenea, legate de vestimentație, nu putem uita faptul că Delia a avut zile la rând discuții de lămurire cu fanii săi din mediul online. În timp ce ea preferă un stil nonconformist și adoptă numeroase stiluri atunci când trebuie să urce pe scenă, cei care o urmăresc susține că nu se îmbracă ca un om normal, astfel că artista le explică mereu de ce se îmbracă așa.

„Haideți să vorbim că nu am mai vorbit de mult! Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea „Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?'. Orice ar însemna „normal'. Pentru că nu sunt un om normal. Se pare că e nevoie de o subtitrare. În momentul în care se postează un artist într-o ținută, trebuie să să specifice că se duce la un cooncert. Concertul este acolo unde există o scenă, lumini, reflectoare și unde oamenii au plătit un bilet pentru că vor să vadă ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal.„,a spus Delia pe Instagram, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton