Cum arată Denise Rifai nemachiată. Prezentatoarea s-a afișat 100% naturală

 Raiciu Adriana
.

Multe persoane s-au întrebat cum arată Denisfe Rifai fără pic de machiaj pe față. De fiecare dată o vedem la televizor arânjată și îmbrăcată în ținute care o pun în valoare, însă cum arată prezentatoarea de televiziune naturală. Imaginea postată pe rețelele de sociazare a surprins pe toată lumea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din țara noastră. Pe lângă cariera de succes, Denise Rifai ne impresionează plăcut și cu aparițiile sale.

denise-rifai-2-2denise-rifai-2-2

De cele mai multe ori, prezentatoarea dă dovadă de o eleganță aparte. Ținutele pe care le poartă, dar și modul în care se comportă, ne surprinde plăcut. Însă, multe persoane s-au întrebat cum este Denise Rifai în intimitatea ei. Astfel, vedeta a postat o fotografie cu ea fără pic de machiaj pe față.

Citește și: Cum a reacționat Denise Rifai când a fost oprită în trafic de un polițist:„Am greșit’

Citește și: Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Denise Rifai:„Facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem…’

Citește și: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave pentru Niculina Stoican:„S-a pensionat din cauza ei. Îl umilea’ Cum se apăra artista

Citește și: Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat lângă cea mai importantă femeie din viața lui

Cum arată Denise Rifai nemachiată

Denise Rifai este extrem de atentă la modul în care se afișează în fața fanilor ei. Vedeta poartă ținute potrivite pentru silueta sa, se machiază zilnic și își coafează părul în stilul său.

Ei bine, dacă fanii o văd tot timpul aranjată, aceștia au început să aibă și o curiozitate legată de modul în care arată aceasta fără machiaj. Astfel, Denise Rifai a decis să posteze o fotografie în care este nemachiată. Vedeta nu avea nici măcar rimel sau vreun balsam de buze.

Fanii au reacționat imediat, iar în timp ce unii i-au făcut diferite complimente prezentatoarei, alții au fost mai cârcotași.

Nu mai pune foto gros-plan că nu e bine deloc. Foto-te mai de la distanță; să iasă corpul in evidență, nicidecum mecla/moaca/ Ușor simpatică/ Te pup mult! Denis, ești superba!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Denise Rifai.

Detalii despre viața privată

Denise Rifai spune despre ea că este o femeie puternică și chiar pragmatică. Pentru că îi place să îi fie apreciată munca, prezentatoarea nu lăsa să se vadă prea mult din viața sa personală.

Însă, în cadrul unui interviu, a spus cum trebuie să arate bărbatul ideal pentru ea.

„Referitor la viața mea privată, ce pot să spun este că mă aflu în echilibru. Mă simt perfect și îmi doresc să țin acest aspect doar pentru mine, tocmai pentru că e vorba de viața mea intimă. Știu că mă înțelegeți și vă mulțumesc mult pentru asta.

În primul rând trebuie să fie foarte inteligent, să îmi dea acel sentiment de siguranță, de încredere că voi avea alături de mine un partener în orice situație ne va aduce viața.

Sunt o femeie puternică, pragmatică, dar în același timp am acea latură sensibilă care are nevoie de tandrețe, de atenție, de afecțiune. Întotdeauna mi-au plăcut bărbații blonzi, cu ochii albaștri, am avut această sensibilitate pentru tipologiile nordice’, a mai spus realizatoarea emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

sursa foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton