Cum arăta Diandra Doris Moga, ispita de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice. În urmă cu 10 ani, era blondă și avea părul scurt

.

Cum arăta Diandra Doris Moga, ispita de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice. Are 27 de ani, este pasionată de modă, are propria afacere și acum pune concurenții pe jar la Insula Ispitei. În 2013, pe când era doar o adolescentă, Diandra arăta total diferit, schimbările aduse de intervențiile estetice făcând-o de nerecunoscut în prezent.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Diandra s-a înscris la Insula Iubirii pentru a-și depăși limitele și pentru a-i fermeca pe concurenți… Și are și cu ce, deoarece azi tânăra în vârstă de 27 de ani are un fizic ce nu lasă pe nimeni indiferent. Cu mai bine de 10 ani în urmă, înainte de a-și face niște schimbări de ordin estetic, arăta cu totul altfel, dar avea șarmul ei aparte.

dian6-scaled-1dian6-scaled-1

Cum arăta Diandra Doris Moga, ispita de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice

Pe timpul liceului, Diandra Doris Moga, care acum face furori la Insula iubirii, arăta ca orice adolescentă de vârsta ei, însă intervențiile estetice la care a apelat de-a lungul anilor au schimbat-o enorm. Cu mai bine de 10 ani în urmă, Diandra adora culorile, pentru că apare în poze și blondă, cu părul în două culori, și roșcată, și avea părul tuns scurt, gen bob, tunsoare care-i venea foarte bine. Privind pozele, este evident că schimbările de ordin fizic care s-au produs între timp nu sunt de la… natură.

Citește și: Cine este Larisa Mârtan, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 24 de ani și a trecut printr-un avort și o relație toxică: „Am ieșit puțin cam șifonată. A fost un fel de șoc pentru mine să…’

Citește și: Cine este Anca Zoțoiu, ispita de la Insula Iubirii 2024. A fost căsătorită timp de 15 ani, dar fostul soț a înșelat-o cu nașa de cununie

Citește și: Anca Verma, cea mai bogată româncă din lume, a devenit mamă pentru a doua oară, la 37 de ani: „Bun venit în această lume, micuțule!' 

Buzele concurentei au căpătat dimensiuni mult mai mari, bustul este mai generos și este evident că a apelat și la rinoplastie. De asemenea, și pomeții au altă formă, așa că, la 27 de ani, Diandra nu mai seamănă aproape deloc cu tânăra care zâmbea fericită în pozele din adolescență.

De asemenea, și culoarea părului s-a schimbat, ispita de la Insula Iubirii optând pentru o culoare mai dramatică – negru, dar și lungimea lui, doar forma sprâncenelor amintind de vechea Diandra. Nu în ultimul rând, pe trupul ei și-au găsit locul o mulțime de tatuaje…

Diandra Doris Moga a fost înșelată de mai multe ori

Dacă pe plan personal îi merge excelent, Diandra Moga nu a fost la fel de norocoasă și în dragoste. Ispita acestui sezon a avut o relația de lungă durată care a dezamăgit-o. Pe fostul ei partener l-a descris ca fiind posesiv și gelos, de aceea și-au luat rămas-bun.

Abia după despărțire a învățat să se iubească pe sine și să se pună pe primul loc. Din cauza decepțiilor în dragoste, Diandra Moga a ales să nu se mai implice într-o relație, mai ales că a fost înșelată de mai multe ori.  Se descrie ca fiind o fire sensibilă și emotivă, dar cu o dorință arzătoare de a-și impinge limitele și de a depăși bariera emoțională pe care o are. Ea a decis să vină la Insula Iubirii pentru a-și depăși limitele și a demonstra că frumusețea ei îi poate fermeca pe concurenți veniți pe insula alături de partenerele lor.

Pe plan profesional, Diandra deține un brand de îmbrăcăminte și are multe colaborări pe social media, pe partea de influencing, cu mai multe branduri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton