Cum arată Diandra Moga de la Insula iubirii după ce și-a topit acidul din buze: „Îmi doream o schimbare. Mi-am dorit o altă formă mai apropiată, dar să nu dea în vulgar”

.

Diandra Moga și-a surprins fanii cu o nouă transformare fizică spectaculoasă. După ce a renunțat la acidul din buze, tânăra a ales un look mai natural, iar internauții nu au întârziat să remarce schimbarea acesteia. Dar asta nu este tot! Fosta ispită de la Insula iubirii a trecut recent și printr-o operație de mărire a bustului. Iată cum arată bruneta acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Diandra Moga a devenit cunoscută prin participarea la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1. După ce s-au terminat filmările pentru acest reality show și a revenit din Thailanda, fosta ispită a adunat aproximativ 100.000 de urmăritori pe rețelele de socializare. Bruneta este activă pe Instagram, iar recent le-a arătat fanilor ei că și-a topit acidul din buze.

diandra-moga2diandra-moga2

Citește și: Mama Cristinei Rotaru de la Insula iubirii o atacă pe Diandra Moga, după ce ispita a vorbit despre relația cu Andrei Rotaru: „Victimizarea e prea târzie! Ați distrus sufletul copilului meu. Rușine!'

Citește și: Ce spune ispita Diandra Moga de la Insula iubirii despre momentele intime dintre ea și Andrei Rotaru: „Ne mai pupam, eram mai apropiați, mai intimi. Nu mi-am dorit să fiu chiar așa pe față'

Citește și: Mirabela Dauer, despre prima întâlnire cu Dan Spătaru: 'Oamenii puneau paltoane pe jos, ca să calce el. Iar eu stăteam ascunsă pe acolo…' Cum s-a comportat regretatul artist cu ea / EXCLUSIV

Citește și: „Tentativa de omor în România. Așa arată. Mi-a rupt toate degetele…”. Dana Roba, revoltată în plin proces de divorț după ce soțul agresor a primit doar 7 ani de închisoare

Cum arată Diandra Moga de la Insula iubirii după ce și-a topit acidul din buze

Diandra Moga a trecut prin mai multe transformări de look după încheierea filmărilor pentru emisiunea Insula iubirii de la Antena 1. Tânăra a atras atenția internauților datorită schimbărilor fizice vizibile, iar activitatea sa intensă pe rețelele sociale i-a adus un număr semnificativ de urmăritori.

Recent, fosta ispită de la Insula iubirii a publicat un videoclip în care prezenta diverse articole vestimentare, iar fanii au observat imediat o schimbare la nivelul buzelor sale. Aceștia au întrebat-o dacă a renunțat la acidul hialuronic din buze, iar răspunsul ei a fost afirmativ.

Bruneta a recunoscut imediat că și-a topit acidul hialuronic din buze, deoarece și-a dorit să facă o schimbare de look și a vrut un aspect cât mai natural.

Fosta ispită de la Insula iubirii și-a mărit bustul

Aceasta nu este singura modificare pe care Diandra Moga a ales să o facă. Fosta ispită de la Insula iubirii a trecut și printr-o operație de mărire a bustului, dorindu-și sâni mai mari. Intervenția chirurgicală a durat aproximativ trei ore și s-a desfășurat fără complicații.

După operație, bruneta a rămas internată sub supravegherea medicilor pentru o zi, conform procedurilor. Cu toate aceste schimbări, Diandra Moga continuă să fie o prezență activă în mediul online, menținându-și fanii informați cu privire la evoluțiile din viața sa.

„Nu existau complicații. Pur și simplu îmi doream o schimbare. Dar nu era o necesitate. Intervenția a decurs bine, m-am internat luni dimineața, am ieșit marți pe la ora 12.00. M-am operat luni, operația a durat undeva la 2-3 ore.

Am avut emoții. Chiar dacă era a doua intervenție, cumva mă gândeam cum o să iasă rezultatul, pentru că le-am dorit un pic mai mari. De asta am decis să le schimb. Mi i-am dorit un pic mai mari, mi-am dorit o altă formă mai apropiată, dar totuși să nu dea în vulgar, pur și simplu să fie puțini mai voluminoși', a spus ea, conform Click.ro.

Cine este Diandra Moga, fosta ispită de la Insula iubirii 2024

Diandra Moga, în vârstă de 27 de ani, este antreprenoare și a lansat un brand de haine propriu, transformându-și pasiunea pentru modă într-o afacere de succes.

Deși viața profesională îi aduce multe satisfacții, nu a avut aceeași șansă și în plan sentimental. Ea a trecut printr-o relație de lungă durată care i-a adus dezamăgiri. Fostul ei partener de viață era gelos și posesiv, ceea ce a dus la despărțire.

După separare, fosta ispită de la Insula iubirii a învățat să se aprecieze mai mult și să se pună întotdeauna pe primul loc.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton