Cum arată Dida Drăgan acum. La 77 de ani, artista arată perfect, are părul tot roșcat și poartă hainele negre care au consacrat-o

 Oana Pantazi
.

Cum arată Dida Drăgan acum. Chiar dacă în ultimele decenii a ieșit din atenția publică, artista este încă energică și ar putea să rivalizeze oricând cu orice artist tânăr din industria muzicală. „Vocea de flacără a rock-ului românesc, cum a fost supranumită, arată senzațional la 77 de ani și pare a fi într-o formă excelentă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Dida Drăgan acum. O apariție rară la televiziune inclusiv în anii 1980, deoarece era extrem de selectivă, Dida Drăgan a fost și a rămas una dintre cele mai bune voci ale României. Artista a împlinit 77 de ani, iar în ultima perioadă fost o prezența rară în România, după ce, în 2014, a ales să locuiască alături de sora, în Elveția. Proiectele o mai aduc sin când în când în România, așadar artista a rămas activă chiar dacă se apropie de 80 de ani.

2-96-copy2-96-copy

Cum arată Dida Drăgan acum. La 77 de ani, artista este la fel de energică

Artista Dida Drăgan rămâne unul dintre punctele de referință pentru muzica ușoară românească. Cu stilul ei inconfudabil de a interpreta melodiile, talentata cântăreață a reușit să emoționeze generații de spectatori. Dida Drăgan locuiește de mai mulți ani în Elveția, dar în prezent se află în România, unde are niște proiecte noi. Artista a fost fotografiată, chiar la ieșirea din casa ei din Dorobanți, de către fotoreporterii Click!. După cum se poate observa din fotografii, la 77 de ani, Dida Drăgan și-a păstrat alura fresh și elegantă și este într-o formă de invidiat. Artista spune însă că nu face nimic special pentru asta.

Citește și: Dida Drăgan, primul interviu după mulți ani de tăcere. Cu ce se ocupă acum artista în vârstă de 74 de ani și ce spune despre Angela Similea: Lumea nu mai respectă marile valori’

Citește și: Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani:Când ajung prin piață, iau mai ieftin/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Brad, despre relația cu Ștefan Bănică Jr:„M-a prins flama, când l-am văzut

„Nu fac nimic special pentru a fi mereu în formă! Ca orice om mă îngrijesc, mă spăl și cam atât. Nu am timp de alte lucruri speciale. Nu îmi fac niciun tratament special, nimic. Pot spune că Dumnezeu mă ține în brațe mereu.

De exemplu, astăzi, am o întâlnire mai importantă și mi-am pus pentru aproape trei ore, în cap, trei gălbenușuri de ou, nimic altceva. Nu am amestecat cu nimic pe lângă. Tot am auzit-o pe Maria Dragomiroiu că își pune gălbenuș de ou în cap și are acel păr frumos. așa că am să fac și eu lucrul ăsta, să încerc. Mai folosesc o cremă de hidratare de față când îmi aduc aminte în rest nimic altceva', a declarat Dida Drăgan, pentru Click!

Cu siguranță și muzica o ține în formă pe artistă, care a dezvăluit și că urmează să lanseze curând o nouă piesă, ce se numește Lumina din ochii tăi. Deși s-ar spune că nu mai are nevoie de asta, Dida Drăgan recunoaște că încă mai face lecții de canto.

De ce se îmbracă Dida Drăgan mereu în negru

Cei care o știu de Dida Drăgan din anii 1980 nu au cum să nu-și amintească faptul că artista se îmbrăca exclusiv în negru, iar părul ei închis la culoare accentua dramatismul întregului look. Abia spre vârsta a treia artista a ales să facă o schimbare cu părul ei, care, o vreme, a devenit roșcat, însă acum a revenit la culoarea care a consacrat-o.

Și acum, când a fost surprinsă de către paparazzii Click! în timp ce se îndrepta spre mașina unde era așteptată de șofer, Dida Drăgan era îmbrăcată tot în negru din cap până în picoare, ținută la care asortase o geantă și niște ochelari de soare foarte cool.

„Mă îmbrac în negru mereu, iar uneori îmi mai pun și câte o bluză albă, dar asta uneori. Țin minte când am debutat eu, și eram la începutul carierei mele la un spectacol mare pe care l-am susținut în Germania, și eram toată îmbrăcată în negru, iar nemților nu le-a plăcut acest lucru, dar eu toată viața mea m-am îmbrăcat în negru', a mai dezvăluit, pentru Click!, Dida Drăgan.

Foto Facebook, Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton