Cum arată dressingul lui Dorian Popa: "Știu, sunt nebun după ordine, poate un pic mai nebun decât prevede legea". Cea mai scumpă pereche de adidași a costat 10.450 de euro

 Oana Pantazi
.

Cum arată dressingul lui Dorian Popa. E greu de crezut că un bărbat poate fi atât de pasionat de haine și mai ales atât de ordonat cum este Dorian Popa. Într-o postare recentă, artistul le-a prezentat casa lui fanilor, iar dressingul a fost, cu siguranță, unul dintre cele mai impresionante spații din casă. Nu atât datorită brandurilor, ci ordinii care domnește acolo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cei care știu cât de pasionat de haine și de branduri este s-au întrebat, fără doar și poate, cum arată dressingul lui Dorian Popa, dat fiind că artistul pare să aibă mai multe haine decât o femeie. Spre surpriza celor care i-au văzut casa în filmări, în dressingul artistului domnește o ordine cum rar vezi. Iată ce spune Dorian Popa despre pasiunea sa pentru… ordine!

118477793_2792995697466709_8168560739220798446_n118477793_2792995697466709_8168560739220798446_n

Cum arată dressingul lui Dorian Popa

Dorian Popa are tot ce-și poate dori un tânăr de succes – o casă superbă, cu piscină, o colecție de bolizi, haine de brand pentru care l-ar invidia oricine, dar și bijuterii, pentru că artistul este pasionat și de asta. Practic, nu știi ce să admiri mai întâi la el, însă, fără doar și poate, pentru orice pasionat de fashion, centrul de interes este dressingul artistului, unde domnește o ordine impecabilă… Iar de asta s-au convins toți fanii cărora dorian le-a arătat casa. Acolo totul este aranjat la dungă, pe culori și nimic nu se poate rătăci.

Citește și: Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat. Am promis lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare'

Citește și: Cum arată casa în care s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa: „Am rămas datoare cu…’. A amenajat o cameră special pentru pisicile ei

Citește și: Unde s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa. Tânăra a plecat din vila în care a locuit 11 ani cu artistul

„Dressingul meu poate fi asemănat cu un spital. Da, știu, sunt nebun după ordine, poate un pic mai nebun decât prevede legea. Dar spuneți-mi mie, nu e așa că e totul frumos când este aranjat?', spunea Dorian în timp ce se filma în dressing.

„Dorian Popa. Nu aruncați cu pietre-n mine! Mie îmi place să colecționez adidași”

Extrem de sincer mereu cu fanii, Dorian Popa nu și-a ascuns nici pasiunile, nici defectele, pe care le-a reliefat cu umor. Într-un vlog din 2022, artistul recunoștea că e pasionat de adidași, nu nu ezita să spună și ce sume imense a investit în aceste încălțări sport.

„Nu aruncați cu pietre în mine, mi-am dat seama de o chestie foarte mișto. Exact cum alții colecționează monede, exact cum alții colecționează timbre, mie îmi place să colecționez adidași. Îmi place să îmi cumpăr adidași și consider că este unul dintre lucrurile care pe mine mă face fericit. Fie sau nu o investiție bună, eu întotdeauna voi cumpăra adidași.

Vă prezint colecția mea, o să calculăm cam cât valorează ea, asta ca să ne jucăm. Valoarea lor a mai scăzut de când i-am cumpărat, dar au rămas la fel de frumoși. Primii dintre cei Versace pe care i-am cumpărat, știu că îi are și Selly. Sunt extrem de greu de întreținut. O medie a prețului acestor adidași, când i-am cumpărat eu, e, să spunem, 950 de euro bucata, alții erau și 1.000 de euro. 10.450 de euro aceștia Versace, 11 perechi. Acestea sunt bijuteriile mele', a povestit Dorian, după ce le-a arătat fanilor o mulțime de pantofi sport și de la alte branduri. Pe scurt, la vremea respectivă, colecția artistului se ridica la suma de 40.000 de euro.

Dorian Popa și-a cumpărat un colier din aur, cu 2.100 de diamante

Artistul este pasionat însă și de bijuterii, în special de cele masive. Așadar, la finalul anului trecut le-a arătat urmăritorilor cadoul pe care și l-a cumpărat de Moș Nicolae. Este vorba despre un colier lucrat manual, realizat din aur și bătut în 2.100 de diamante. Amintim că Dorian Popa a devenit, în urmă cu aproape un an, proprietarul unui Lamborghini Huracan Spyder, în valoare de 300.000 de euro.

„A doua oară când îl văd și reacția mea e aceeași, emoția e aceeași. Uitați-vă cum arată. Și acum o să vorbim în detaliu despre el. Este o piesă de artă! De ce? Este făcut pe comandă, exact așa cum l-am visat și mi l-am dorit, făcut manual. (…)

Am mers pe modelul…cubanul drept, rectangular și o chestie pe care mi-am dorit-o eu în comparație cu lanțul vechi a fost să plin și pe spate. Motiv pentru care a fost consumat un pic mai mult aur. El e acum plin și pe spate. În cazul în care se întoarce, să fie și mai frumos decât cel vechi, nu că acela nu ar fi frumos. Are 2.100 de pietre, wow. Acum aflu prima oară. (…) Acest lanț superb este mai mult decât ce visam. După cum vedeți e încrustat tot în diamante și D-ul, care reprezintă inițiala numelui meu.

Trebuie să recunoașteți că la măsura mea XXL, că așa m-a făcut mamișor, la 96 de kilograme de Dorian Popa, nu mergea altfel, înțelegeți ce vreau să zic. (…) Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos sau de mare!’, a spus Dorian Popa pe YouTube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton