Cum arată Erika Isac, interpreta piesei Macarena, fără machiaj. Cum au comentat fanii pe Tik Tok

 Tudorache Simona
.

Erika Isac arată foarte bine chiar și fără pic de machiaj. Artista și-a expus naturalețea pe rețelele de socializare și a primit numeroase aprecieri. Frumusețea ei nu a trecut neobservată. Erika Isac apare într-un videoclip în timp ce cântă o melodie a iubitului ei, M.G.L. Vedeta nu a apelat la niciun truc de imagine și a făcut senzație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Erika Isac are succes pe plan muzical, dar atrage tot mai mulți admiratori și cu datele ei fizice. Solista de 24 de ani nu e întotdeauna prietenă cu machiajul, de aceea, atunci când nu urcă pe scenă, într-un concert important, nu ezită să stea departe de farduri. Și bine face, pentru că trăsăturile speciale pe care le are reușesc să atragă atenția.

erika-isac-34erika-isac-34

Cum arată Erika Isac nemachiată. Fanii i-au comentat apariția

Erika Isac a reușit să ajungă la sufletul multora cu muzica ei, iar acum câștigă puncte și la capitolul aspect fizic. „Ce față de inocentă ai'; „Ești superbă'; „Naturală și dulce'; „Cea mai frumoasă'; „Nu vrei să fii perfectă, deoarece ești deja'; „O dulceață de fată', au fost doar câteva dintre comentariile fanilor de la postarea artistei de pe platforma TikTok.

Erika Isac, despre succesul obținut cu piesa Macarena

Erika Isac a reușit să urce în topurile muzicale cu piesele ei, iar astăzi are tot mai mulți fani. Solista a recunoscut că nici măcar ea nu și-a imaginat că va avea atât de mult succes, dar destinul a fost de partea ei.

„Mă așteptam să fie bine, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de bine. Pasiunea mea pentru muzică a început de mult! Eu cânt de la 6 ani. Pe scurt: părinții mei și niște cunoștințe au observat că am ureche muzicală și m-au dus la canto, iar de acolo s-au tot mișcat lucrurile. În privința mea, părinții mei au avut perioade și perioade. Ei și-au dorit să rămână la nivelul de hobby, dar muzica făcea deja parte din viața mea', a precizat Erika Isac, la Antena Stars.

Artista a început o relație cu MGL, după despărțirea de Adi Istrate. Cei doi cântăreți și-au asumat relația în fața fanilor și au postat o fotografie controversată pe rețelele de socializare. MGL ,pe numele lui real Mătăsaru George Leonard, are 23 de ani și e originar din Galați.

Erika Isac se numără printre cele mai în vogă cântărețe ale momentului. Tânăra artistă în vârstă de 24 de ani a ajuns în centrul atenției odată cu lansarea melodiei Macarena, piesă ce a stârnit un val de reacții în mediul online. Acum, la scurt timp după succesul obținut, aceasta și-a făcut publică relația cu actualul ei partener, MGL.

Citește și: Cum a trecut Anna Lesko peste despărțirea de tatăl fiului ei: „Să rămâi singură nu este ușor, dar este mai bine decât să stai într-o relație toxică în care tu îngenunchezi' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a ales Amalia Enache o școală privată pentru fiica sa și cum se raportează Alma la tehnologie: „Părinții ei nu se joacă pe calculator și nici nu stau pe Tik Tok, așa că…' / EXCLUSIV

Citește și: Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit religios cu Cristina Ene. Primele imagini de la nuntă: „Au fost multe sentimente ciudate, dar…”/ Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Deea Maxer și Cătălin Cazacu, printre invitați

Citește și: Nicole Cherry nu mai vrea să facă în străinătate nunta cu Florin Popa: „Vor fi câteva tradiții de care vom ține cont. Dar sigur nu voi dori să fiu furată și să…”. Ce spune despre rochia de mireasă și de ce nu au planificat încă evenimentul / EXCLUSIV

Citește și: Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: „Nu te mai posta cu abundență, lux. Iubito, ține-le pentru tine. Ar fi culmea să…”/ Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău și iubita lui

Adi Istrate a început o relație cu Erika Isac când avea iubită

Adi Istrate a recunoscut că și-a înșelat fosta iubită cu Erika Isac, interpreta piesei „Macarena. Artistul spune că subiectul este sensibil, de aceea nici nu l-a abordat până acum în spațiul public, și n-ar vrea să dezgroape trecutul.

„Da, eram într-o relație. A fost greu, a fost foarte greu. Am fugit foarte mult să vorbesc despre asta, pentru că nu m-am simțit nici eu confortabil, nu a fost okay, clar, dar cumva mi-am dat seama că nu este o chestie de care trebuie să fug. Asta am făcut pentru că așa a fost să fie, a declarat Adi Istrate, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton